Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Video Editor kanggo Mavericks: Carane Edit Videos ing OS X Mavericks

Video Editor Kanggo Mavericks: Carane Edit Videos ing OS X Mavericks

Minangka Mac OS X 10.9 Mavericks bakal dadi sistem operasi populer lan kluwarga kanggo pangguna Mac, sampeyan bisa uga kudu alat editing video anyar kanggo Mavericks wiwit akeh program ora supaya abreast Mavericks. Kene aku nyaranake paling Video Editing piranti lunak kanggo Mac OS X Mavericks- Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) . Editor video Mac dianyari ajeg iki tumindak becik ing Mavericks lan stands metu attributing menyang fitur editing video penting lan easiness. Saiki download editor video iki kanggo Mavericks lan sinau carane nyunting video ing OS X Mavericks.

Download Mac VersionDownload Win Version

1 Download Video Editor iki kanggo Mavericks lan nambah file

Download Free lan roto Video Editor ing Mac OS X Mavericks, pindhah menyang> Tambah File utawa langsung seret-n-nyelehake video kanggo timeline kanggo ngimpor file sing arep diowahi ing Mac. Kanggo penak, browser media wis kasedhiya kanggo sampeyan njaluk file saka iTunes perpustakaan, iMovie, etc Miturut cara, sampeyan bisa malah ngrekam video nggunakake piranti Jupuk video utawa karo dibangun ing iSight.

how to edit videos on mavericks

2 video Ubah OS X Mavericks

Potong, potong, muter video, lan nambah gelar, saringan, efek video etc.

Video Editor Menehi video akeh prasaja nyunting pengalaman ing Mac OS X Mavericks. Ana rong cara kanggo ngowahi video. Siji kanggo klik tombol pindah ing video kanggo milih fungsi editing beda kaya Trimming, Cropping, rotasi, Title, efek lan liyane. Liyane kanggo nyorot klip video banjur klik cocog Trim, Potong, Puter, Voiceover lan tombol ing toolbar.

edit videos mavericks

Tambah arepe utawa kredit / intro

Kanggo nambah arepe, sampeyan bisa klik "transisi", banjur seret efek transisi favorit kanggo trek liwat video kanggo aplikasi. Banjur klik kaping pindho iku kanggo ngeset durasi transisi bebas. Nalika sampeyan bisa ndeleng, sampeyan uga bisa aplikasi siji efek transisi favorit kanggo kabeh klip utawa supaya piranti lunak kanthi acak nambah arepe kanggo sampeyan. Kanggo nggawe video liyane nggumunke, sampeyan uga bisa ngalih menyang "Intro / Kredit" tab kanggo nambah efek intro / kredit beda kanggo timeline. Kanggo ngganti efek lan teks, milih "Title" fungsi lan ngatur iku sing kaya.

3 Simpen video diowahi

Klik "Ekspor" tombol ing jendhela utami kanggo mbukak jendhela output. Ana sawetara opsi kanggo sing: piranti, Format, YouTube lan DVD. Pilih cara sing arep kanggo nyimpen utawa nuduhake video diowahi. Mung duwe cobi.

edit videos on mavericks

Saiki download video iki ngowahi ukuran kanggo Mavericks lan jelajahi fungsi editing video!

Download Mac VersionDownload Win Version

Punika tutorial video:

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top