Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > TP Video Editor: Carane Edit TP Video

TP Video Editor: Carane Edit TP Video

Format video TP wis umum digunakake kanggo dijupuk data saka stream transportasi kang protokol komunikasi kanggo ngaturaken data audio lan video. Ngelingi format ora kompatibel karo akeh pribadi editing video, kedhaftar bakal perlu gumantung ing editing lunak video specialized supaya nyetel file TP. Kene aku nyaranake a program- editing video kuat Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) kanggo ngowahi iki jenis video. Saiki mriksa metu guide ing ngisor iki kanggo ndeleng cara kerjane.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor file video TP Panjenengan

Kanggo miwiti karo, nginstal lan mbukak Video Editor. Pilih aspek rasio antarane 4: 3 lan 16: 9. Banjur klik "Impor" tombol lan video TP menyang panel utama. Sampeyan uga bisa nambah gambar lan file audio bebarengan karo TP, supaya sampeyan uga bisa ngowahi TP karo iku. Utawa sampeyan bisa langsung nyeret lan nyelehake menyang panel utama.

tp video editor

2 Tambah efek beda kanggo file video TP

Saiki sampeyan bisa nyeret lan nyelehake video TP, gambar lan file audio kanggo trek cocog panel editing. Banjur aplikasi arepe lan efek sing kaya. Klik dhewe ing "transisi" lan "Efek" tombol kanggo milih saka nomer efek sange sing tp file. Mung nyeret transisi utawa efek sing perlu lan selehake ing video TP utawa gambar ing panel editing kanggo aplikasi kasebut.

Editor TP akale iki uga nulung kanggo nggawe gambar-ing-Gambar efek karo sumber daya KALUBÈRAN, kalebu "Dekorasi", "Smiles", "Festival", lan "Frame". Loro saka, sampeyan bisa enrich sumber kanthi ngeklik ijo "Download" tombol ing menu ndhuwur, utawa ngimpor kumpulan gambar / foto dhewe masang kanggo video. Sawise sampeyan nambah gambar / video kanggo video, sampeyan bisa luwih ngatur posisi sawijining, arah, utawa nggunakake "Advanced Sunting" kanggo nambah efek.

tp video editing software

3 Simpen utawa nerbitaké berkas TP Panjenengan

Sawise nyunting TP karo kabeh faktor, klik "Play" tombol kanggo pratinjau asil. Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) menehi sawetara cara output:

  • Yen sampeyan perlu kanggo ngowahi file TP kanggo format liyane, mung menyang "Format" lan milih format output seng di pengeni.
  • Yen sampeyan arep kanggo nonton TP video edited on media piranti hotspot kaya iPod, iPhone, lan sapiturute, milih "Piranti". Kene sampeyan bakal nemokake Welasan profil output prasetel kanggo nindakake TP meh saben jenis piranti media.
  • Langsung ngunggahaké berkas video diowahi TP menyang Facebook utawa YouTube kanggo nuduhake online ing "YouTube" tab.
  • Yen sampeyan perlu kanggo ngobong TP diowahi kanggo DVD, milih "DVD" minangka cara output.

tp video editing

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top