Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Ngganti Face nalika taun Video

Carane Ngganti Face nalika taun Video

Arep ganti ngadhepi para wong ing video? Iku Piece saking jajan karo Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Program iki kalebu fitur pasuryan-mati kanthi otomatis nglacak posisi lan rotasi sirah asli ing gambar. Kabeh sing perlu dilakoni iku milih ngadeg Wanted lan aplikasi ing klik. Banjur sampeyan bisa ngaso njamin sing bakal sijine liwat pasuryan lan pas kanggo ukuran intelligently. Download ngisor nyoba gratis kanggo nemu panggantos pasuryan musuhan-free saiki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor video

Kanggo ngimpor video sumber kanggo pasuryan iki pangisi, rong pilihan sing kasedhiya.

  1. Klik "Impor" kanggo nelusur folder file ing komputer lan mbukak mau bebarengan
  2. Nyeret lan nyelehake klip Wanted menyang jendhela utami.

Lunak panggantos pasuryan ndhukung format meh kabeh video metu ana, supaya sampeyan ora perlu sumelang ing bab Jeksa Agung bisa ngetokake incompatibility nalika sampeyan ngimpor file menyang program iki. Sawise rampung file loading, mung nyeret lan nyelehake ing Video Timeline.

how to change face

2 Aplikasi pasuryan-mati ing klik

Kanggo nggawe panggantos pasuryan, nyorot klip video sing arep kanggo aplikasi pasuryan-mati ing Timeline. Klik tengen lan pilih "Power Tool". Ing jendhela sembul, klik "pasuryan Off" submenu, lan banjur obah mati "Aplikasi Langsung Cut ing Beats klip" kothak. Ana Bunch saka tandha lucu (Mosaic klebu) kasedhiya kanggo sampeyan Pick munggah. Pilih salah siji minangka per kabutuhan, lan bakal langsung sijine liwat ing kepala sing dideteksi.

Muter saiki, mbayar manungsa waé menyang pasuryan diganti. Program iki bakal kanthi otomatis trek gerakan lan nggawe pasuryan dicocogaké karo becik.

video face replacement

Tips: Supaya kanggo nyelehake pasuryan mung ing bagean Wanted saka video, sampeyan bisa pamisah video menyang klip cilik page.

3 Simpen video karo diganti pasuryan

Akhire, kenek Nggawe kanggo ngekspor video karo pasuryan diganti. Ing output jendhela sembul, sampeyan duwe macem-macem opsi kanggo nyimpen. Populer format kaya WMV, MOV, AVI, MKV, MPEG, MP4, etc. kasedhiya kanggo Pick munggah ing "Format" tab. Replacer pasuryan iki uga ndhukung ngunggah masterpiece langsung menyang YouTube kanggo enggo bareng karo kanca-kanca utawa anggota kulawarga, uga minangka pesen dikirim menyang Facebook utawa Twitter.

Aside saka iku, sampeyan bisa arep kanggo ndeleng maneh ing nyenengake game, telpon pinter, banjur pilih prasetel diatur saka "Piranti" tab wae.

replace face in video

Mriksa metu guide video ing ngisor iki:

Tips Bonus: Piranti lunak panggantos pasuryan uga kalebu Auto Scene Deteksi fitur, kang mbantu kanggo pamisah video menyang klip beda nalika pemandangan owah-owahan. Iki sangat migunani yen sampeyan arep mung kanggo fokus ing bagean Wanted cepet. Kanggo nindakake iki, mung klik tengen clip ing tray item kiwa, pilih "Scene Deteksi", lan banjur mejet "Ndeteksi" supaya iku ngrampungake liyane kanthi otomatis.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top