Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Blur Pictures ing Video

Carane Blur Pictures ing Video

Aku arep ora cetho Gambar ing video, Aku ngerti iku akèh karya nanging aku kaya ngerti apa cara sing paling apik kanggo nindakake iki. Bisa wong nyaranake aplikasi sing ora banget angel kanggo mangerteni sing bakal menehi asil kang becik.

Tembang bingung padha? Wiwit gambar bisa ngemot isi sing perlu, sing ora bisa mung mbusak / Cut iku. Aja padha sumelang. Punika alat Gambar cetho sampeyan bisa nggunakake: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Iku saged panutup munggah wae bagean saka gambar kanggo ndhelikake Alexa samesthine utawa nglindhungi privasi. Sisih paling sampeyan bisa nindakake iki ing klik prasaja, ora sembarang musuhan. Dipriksa tutorial video bab carane cetho gambar ing video page.

Preparation : Ngundhuh lan nginstal Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ing komputer:

Download Win Version Download Mac Version

Program iki salib-platform, mangga download versi nengen kanggo sistem operasi. Guide ngisor iki nerangake carane cetho Gambar ing Windows, nanging pangguna Mac bisa tindakake langkah padha amarga rong versi nuduhake fitur ingkang sami.

1 Ngimpor video

Miwiti program iki, klik "Impor" kanggo pop munggah jendhela browsing lan selecththe fileses sing perlu. Nalika kabeh file ditampilake minangka gambar cilik ing item kiwa tray, seret banjur selehake menyang Video Timeline.

blur picture editor

2 gambar Indah karo klik

Klik-tengen video klip iku nuduhake gambar sing arep ora cetho, banjur pilih "Power Tool" pilihan ing menu pop-up kanggo ngakses jendhela Power Tool. Banjur klik "Mosaic" tab, obah mati "Aplikasi Mosaic klip" kothak, lan hit Nambah.

Ana sing dadi alat pilihan muncul ing gambar supaya ora cetho bagéan saka gambar karo ease. Seret persegi dowo kanggo ngowahi ukuran amarga obah lan posisi sing kaya. Yen perlu, sampeyan uga bisa nyetel persen kanggo entuk Gambar efek apik amarga obah. Nalika wareg, kenek "Ok" kanggo bali menyang jendhela utami.

picture blur tool

Tips: Yen sampeyan arep kanggo nutupi mung sawetara bagéan saka klip tinimbang kabèh dadi film, sampeyan bisa pamisah video page dening deteksi pemandangan otomatis utawa pisah fungsi kasedhiya.

3 Simpen video burem

Sampeyan wis kasil burem metu part gambar, saiki klik "Nggawe" kanggo ngekspor video rampung. Ing jendhela output, sampeyan bisa milih format video kanggo nyimpen desktop, utawa nerbitaké langsung ing YouTube, Facebook, utawa Twitter. Uga, sampeyan bisa ngobong DVD disk saka video ing menit karo kualitas banget.

photo blur tool

Liyane babagan Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) :
Kejabi Nerjemahake isoh sampeyan kanggo cetho Gambar ing video, Gambar iki amarga obah editor uga helper gedhe yen sampeyan arep mbusak audio saka video , nambah musik latar mburi , ngrekam voice-over, Padhangake video , muter kanggo amba bener, lan liyane. Wiwit piranti lunak video ora cetho wis dadi akeh fitur sange, kok ora ngundhuh lan duwe cobi sapunika?

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top