Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Blokir Face metu ing Video

Carane Blokir Face metu ing Video

Apa apa nalika wong ngumbara dateng video, lan sampeyan ora duwé hak aksès kanggo kalebu wong-wong mau? Supaya kanggo nglindhungi privasi, sampeyan kudu mblokir pasuryan metu ing video. Nanging sing paling saka program editing video kasadhiya ing pasar iki ora ngijini sampeyan kanggo cetho mung bagean cilik saka layar. Sampeyan salah siji ora cetho kabeh video utawa sing ora cetho apa-apa.

Yen sampeyan arep kanggo mblokir pasuryan metu ing video, sampeyan bakal kudu nggunakake alat editing video beda. Alat paling gampang aku wis ketemu kanggo Watesan pasuryan metu ing video Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) . Kanthi otomatis nglacak posisi lan rotasi pasuryan ing video, kang ngijini sampeyan mblokir metu pasuryan tanpa musuhan. Saiki mriksa metu langkah ing ngisor iki kanggo ndeleng carane kanggo mblokir pasuryan metu ing video nggunakake langkah ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor video target

Nginstal lan miwiti Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor). Klik "Impor" tombol, banjur navigasi menyang lan klik kaping pindho file video. Sampeyan uga bisa langsung nyeret lan nyelehake video kanggo program. Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ndhukung macem-macem format video kaya FLV, MKV, MP4, MOV, MPG, MPEG, KABIYESI lan bakal kanthi otomatis mbukak video kanggo sampeyan ngowahi.

block face

2 Mulai Watesan pasuryan metu ing video

Sawisé iku, nyorot video lan seret lan culake kanggo trek video jotosan timeline. Klik tengen lan pilih "Power Tool". Banjur jendhela bakal pop munggah. Ing jendhela iki, ngalih menyang "pasuryan Off" submenu lan milih "Aplikasi Face Off klip". Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana macem-macem pasuryan efek sing milih. Panjenengan saged Pick efek mozaik prasaja tandha lucu liyane sing kaya. Sawise sampeyan milih, program bakal langsung sijine efek ing pasuryan iku dideteksi.

Elinga yen deteksi pasuryan ora bisa 100 persen akurat. Kadang pasuryan tartamtu ora bakal diblokir metu. Kanggo nggawe iku munggah, pindhah menyang "Mosaic" submenu lan obah "Aplikasi Mosaic kanggo klip" lan klik "Tambah". Tarik kothak liwat pasuryan sing kudu diblokir out- kabeh wis rampung.

how to block out face

3 Simpen file anyar

Sawisé iku, klik "Play" tombol kanggo ndeleng asil. Yen wareg, kenek "Gawe" tombol lan milih salah siji saka cara output ing pop up window. Kene sampeyan bisa milih arep nyimpen ing format tartamtu, diobong kanggo DVD utawa langsung nuduhake video anyar ing YouTube utawa Facebook.

block face out in video

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top