Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > AVS Video Editor for Mac: Video Editing Alat kanggo Mac (Mountain Lion klebu)

AVS Video Editor for Mac: Video Editing Alat kanggo Mac (Mountain Lion klebu)

AVS Video Editor punika nyata-wektu, aplikasi piranti lunak editing video basis timeline Windows Kejabi Windows Movie Maker free. Nanging, yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa sethitik wagol amarga AVS Video Editor mung dianggo ing Windows. Wiwit sampeyan kene, sampeyan mbokmenawa kudu program padha AVS Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) (Mountain Lion, Singa, Snow Leopard) utawa beda editor AVS video padha liyane kanggo Mac. Mriksa tutorial video bab carane nyunting video ing Mac page.

A pilihan gedhe Wondershare  Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) , kang intuisi video editing lunak kaya AVS Video Editor nanging dirancang kanggo Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6. Karo, sampeyan uga bisa ngowahi kabeh populer format video karo fungsi editing Handy, kayata pamisah, gabung, muter, transisi, judhul, intro / kridit. etc. kanggo nguripake foto & video video ngarep nggantheng karo musik latar mburi kanggo nuduhake ing YouTube, tablet, DVD, utawa nonton ing TV. Dipun cobi. 

Download Win Version

Interface apik gayane karo Broad Format Support

AVS Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) designs antarmuka apik gayane sing gampang kanggo saben siji kanggo nggunakake. Menehi ndhukung lengkap kabeh format media populer, kang tegese ora konversi sadurunge dibutuhake kanggo njaga kualitas apik lan irit wektu lan energe nemen nalika ngimpor wong. Format ing ngisor iki kanthi kompatibel karo Mac AVS Editor (Mountain Lion klebu):

  • Mula Video : MP4, FLV, AVI, WMV, MKV, KABIYESI, MOV, F4V, m4v, MPG, M2TS, MTS, 3GP, Amandeep singh Mani singh, DV, Mod, TOD, TS, TRP etc.
  • Mula Audio : MP3, AAC, AC3, FLAC, M4A, AIF, AIFF, APE, AU, MKA, MP2, OGG, Monggo, WMA, etc.
  • Gambar Mula : PG, PNG, GIF, BMP ,, TIF, ICO

avs video editor mac

Kaca-kaca sing Gampang & Sabenere

AVS Editor Mac menehi solusi gedhe kanggo kabeh fitur editing video linuwih populer, kalebu Trim, Potong, Puter, Fast / gerakan Slow, owah-owahan swara, opsi nggoleki-tune, editing basis timeline, etc Cukup nyorot video lan klik editing ing lambang gambar ing toolbar milih fungsi sing arep.

Menapa malih, sampeyan uga bisa ngowahi audio langsung ing video. Contone, nambah musik latar mburi, gabungke trek audio karo video, ngrekam lan aplikasi voice-over utawa live music, utawa bisu gembrebek iritasi bayangan.

avs video editor for mac free download

Nambah File Media Panjenengan Kaya Pro

Karo AVS Video Editor Mac, sampeyan bisa nambah akeh saringan free lan efek teks kanggo nggawa video kanggo tingkat sabanjuré enggal. Nyorot klip video lan kenek " AVS editor Mac"utawa klik pindah ing video banjur pilih fungsi sing arep. Banjur sampeyan bakal weruh jendhela iki sing wis papat tab: "Title", "Filter", "Video" lan "Audio".

avs video editor for mac free

Ngekspor File Panjenengan Digawe Pitulung

Editor video AVS ingkang setara kanggé Mac ngijini sampeyan kanggo ngekspor video kanggo sakbenere ngendi wae. Sampeyan bisa milih kanggo ngunggah mentas digawe file video menyang YouTube langsung saka  Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) antarmuka 's, utawa ngekspor langsung menyang prasetel diatur kanggo piranti, utawa malah ngobong wong-wong mau kanggo DVD kanggo long-wektu pengawetan.

avs video editor download

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top