Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > AVI Editor kanggo Windows 8: Gampang Sunting AVI File ing PC

AVI Editor kanggo Windows 8: Gampang Sunting AVI File ing PC

Arep kanggo ngowahi direkam file AVI ing Windows 8 nanging Windows Movie Maker gagal kanggo ngenali AVI codec? Sing bisa dadi sethitik kuciwo. Aja padha sumelang! Apa sampeyan lagi looking nerusake kanggo ngowahi video kanggo YouTube utawa ngowahi sawetara video kulawarga, iki profesional lan gampang kanggo nggunakake editor AVI kanggo Windows 8: Wondershare Video Editor bakal tansah mbantu metu. Nanging ndhukung kabeh jinis video AVI sembarang ukuran utawa isi lan ekspor video gedhe lan file audio. Waca carane bisa ngowahi video AVI enggal ing ngisor iki. Mriksa tutorial video bab carane nyunting video AVI ing Windows 8 page.

Download Free versi nyoba editor AVI (Windows 8/7 / XP / Vista kabeh didhukung):

Download Win Version

1 Amot video AVI Panjenengan

Editor AVI kanggo windows 8 iku gampang kanggo nggunakake video editing lunak kanggo windows sing nerangake karo antarmuka ayu. Kanggo nambah video AVI, mung klik "Impor" ing antarmuka utama lan pilih file saka komputer kanggo nambah utawa mung mung nyeret lan nyelehake menyang Album Anggota kang. Sampeyan uga bisa nambah sawetara file musik utawa foto kanggo nggunakake minangka musik latar mburi utawa transisi, mung pindhah iku nimbulaké ndhukung sawetara saka sudhut video, audios, lan foto, ndeleng spek tech sawijining kene.

how to edit avi on windows 8

2 Sunting AVI ing Windows 8 ing ease

Seret video saka album menyang Timeline of AVI editor video kanggo Windows 8, padha kanthi otomatis bakal dados setunggal bebarengan seamlessly. Saiki ndhisiki kanggo editing:

Dhasar Editing: Potong, Puter, Trim, Split

Klik kaping pindho ing video sing dipilih kanggo nglakoni penyuntingan dhasar kaya potong, muter, nyetel padhange, kacepetan, kontras, etc.

avi editing windows 8 

Mindhah bar geser ing timeline kanggo motong, pamisah, nyalin utawa paste klip video sing pengin.

simple avi editor windows 8

Nambah video file : Irah-irahan, Efek, Transition, Intro / Kredit

Kanggo nggawe video luwih unik lan apik gayane, sampeyan bisa uga pengin nambah gelar, efek lan intro / kridit kanggo film. Mung ngalih menyang Tèks, efek utawa Intro / tab kredit, banjur seret lan selehake item kanggo Timeline. Sampeyan bisa pratinjau video anyar tengen adoh. Yen perlu, klik kaping pindho item ditambahaké kanggo ngatur iku, eg Wektu dadi.

download avi editor windows 8

3 Panjenengan masterpiece Ekspor lan bareng karo donya

Nalika kabeh efek wareg, mung klik Nggawe ing sisih tengen tengah jendhela program kanggo ngekspor video AVI Panjenengan diowahi. Sampeyan bisa milih format video kanggo muter maneh trep ing komputer utawa piranti, utawa upload video menyang YouTube, uga minangka pesen pilihan ngirim kanggo Facebook lan Twitter. Utawa malah ngobong berkas sing DVD. Sawisé iku, klik Nggawe lan sampeyan wis rampung.

edit avi in windows 8

Sing kabeh! Monggo dipun lajengaken diowahi video AVI ing Windows 8 saiki!

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top