Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Split Audio File

Carane Split Audio File

Looking for an Splitter audio sing bakal mbantu pamisah file audio menyang bagean cilik? Utawa arep pamisah trek audio saka video kanggo nyimpen minangka file anyar? Ana prakara apa kahanan iku, sampeyan bisa tansah golek solusi gampang karo alat iki editing video gedhe: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ). Dirancang for everyone kanggo nggunakake, program iki fitur antarmuka intuisi, lan ngijini sampeyan kanggo motong lan chop file audio sing kaya. Apa liyane, audio pisah saka video bisa rampung karo siji klik mouse siji. Mangga golek ngisor langkah-langkah dening-guide.

Preparation: Download Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) nyoba free ngisor kanggo sistem operasi komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Guide ngisor iki kanggo Windows kedhaftar. Pangguna Mac bisa tindakake langkah padha apa pisah audio.

1 Ngimpor file audio

Klik "Impor" kanggo nelusur folder file lan pilih audio sing dipengini, utawa seret file audio langsung dhateng jendhela utami. Kabeh file diimpor bakal katampil ing tray item kiwa. Nalika padha menyang panggonan, mung nyeret lan nyelehake menyang Timeline Music.

video and audio splitter

2 Split audio ing klik

Minangka kasebut, piranti lunak iki Splitter audio menehi rong cara pisah gampang. Sepisanan, nyorot file audio ing Timeline, lan nganggo salah siji saka rong cara ing ngisor iki kanggo pamisah file audio.

Pamisah file audio gedhe dadi sawetara bagian

Page, seret indikator wektu diwaca kanggo titik pas sampeyan arep bengkah. Kapindho, kenek "Gunting" lambang misah dadi rong bagéan. Mbaleni ndhuwur rong langkah kaping pirang-pirang, nganti kowé njaluk saperangan file audio cilik. Pilih lan mbusak perangan bayangan dening ngengingi "Busak" ing keyboard.

video audio splitter

Pamisah trek audio saka video

Klik mouse tengen ing file audio ing Timeline, banjur pilih "Audio copot" audio kapisah saka video. Saiki ing Timeline Music, sampeyan bisa ndeleng file audio anyar katon kanthi otomatis ing ngisor iki.

audio video splitter

Tips: Sampeyan bisa nggunakake Handy panel editing audio kanggo nyetel volume audio , Jarak, nyetel luntur ing / fade metu, lan liyane.

3 Simpen file audio anyar

Ndeleng efek nyata-wektu ing sisih tengen pratinjau jendhela. Yen kabeh iku apik kanggo pindhah, klik "Nggawe" kanggo nyimpen file MP3 anyar ing "Format" tab.

Sanadyan lunak iki Splitter audio mung bisa nyimpen siji file audio ing wektu, sampeyan isih bisa nyimpen kabeh bagian cilik saka padha audio siji bye siji mbaleni ekspor sing kaping sawetara.

audio track splitter

Bonus: Splitter audio Iki bener kombinasi video lan audio Splitter. Supaya sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo pamisah file video kaya AVI, WMV, MOV, MKV, MTS, DV, MPEG, lan liyane. 

Download Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) nyoba free:

Download Win Version Download Mac Version

 

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top