Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah Picture Video

Carane Tambah Picture Video

Akeh wong kaya kanggo nambah foto dhewe utawa logo kanggo file video nanging ora ngerti carane. Ing kasunyatan, iku mung mate ing taman yen sampeyan nggunakake sawetara pribadi edition video. Kene sampeyan bakal mangerteni carane kanggo nambah gambar menyang video karo editing video alat- kuat Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) . Sampeyan bisa download page banjur tindakake langkah ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor MP3 lan Images kanggo Program iki

Klik "Impor" banjur pilih video target saka folder file utawa langsung nyeret lan nyelehake menyang tray item. Banjur dilebokake menyang Timeline cocog. Wigati yen sampeyan wis manggonake kabeh file video kanggo Timeline padha, padha bakal ditambahake seamlessly bebarengan.

2 Tambah Picture kanggo Videos Panjenengan

Sawisé iku, pilih gambar sing dipengini kanggo ditambahake menyang video banjur seret menyang PIP Timeline. Ngatur ukuran lan posisi kanggo nggawe iku cocok kanggo video. Banjur mung pindhah menyang panggonan sing dipengini video utawa seret pigura wektu kanggo nggawe pas kanggo dawa video.

adding image to mp3

Sampeyan uga bisa nambah efek kanggo gambar. Kanggo nindakake iki, klik tengen lan pilih "Advanced Sunting". Ing windows pop-up, sampeyan bisa nambah gerakan, topeng, nggawe bagean klip transparent, nambah tapel wates, Shadow, etc. Contone, sampeyan bisa nggawe gambar sing sethitik liyane transparent yen werna latar mburi katon banget ketok ing video clip. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang "efek" tab. Kene, sampeyan bisa nggawe bagean klip transparent, nambah tapel wates, Shadow, lan sapiturute kanggo nggawe iku sampurna.

Tip: Sampeyan bisa nambah macem-macem gambar menyang video. Apa sampeyan kudu nindakake iku panggonan mau kanggo beda PIP Timeline lan nyetel setelan ing ndhuwur.

3 Ngekspor Gambar ing

Yen wareg, klik "Nggawe" tombol. Kene sampeyan bakal nemokake pilihan ing ngisor iki:

  • Simpen minangka macem-macem format: milih format ekspor lan nyimpen disk lokal
  • Simpen pas piranti beda: Pick model piranti tartamtu lan nyimpen ing format kompatibel
  • Upload kanggo YouTube: isi informasi akun kanggo enggo bareng video langsung saka app iki
  • Diobong kanggo DVD: masang DVD disk lan njaluk DVD video kualitas ing menit

add cover image to mp3

Nonton iki tutorial video kanggo mangerteni rincian liyane:

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top