Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah Logo Video Cepet lan Gampang

Carane Tambah Logo Video Cepet lan Gampang

Aku seneng nambah logo video aku digawe. Apa ana cara bisa duwe gambar logo kanggo dadi video?

Uga, wong ing donya dina kathah kanggo mbedakake piyambak ing macem-macem cara, kalebu nggawe video. Ya, nambah logo kanggo video punika Fitur penting banget sing bakal Nyetel sampeyan loro saka wong ing niche, utawa nambah iklan. Kanggo nindakake iki, Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) Highly dianjurake. Karo, nambah logo utawa watermark kanggo kabeh file video iki Piece saking jajan kanggo sampeyan. Sauntara kuwi, sampeyan bisa malah nyetel posisi nampilake sawijining (eg ing salah siji sudhut video), nuduhake dadi wektu kaya-kaya mung ing awal video, nang endi wae ing tengah utawa dawa video kabèh. Ngisor Aku bakal nuduhake sampeyan carane nindakake langkah iki dening langkah.

Download Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) (Windows 8/7 / XP / Vista kabeh didhukung)

Download Win Version Download Mac Version

1 Ngimpor file media

Klik "Impor" kanggo mbukak jendhela browser lan pilih sumber video saka folder file. Genti-genti, sampeyan mung bisa nyeret lan nyelehake mau menyang jendhela utami. Nalika kabeh file kasil dimuat, seret banjur selehake menyang Timeline cocog. Elinga yen kabeh file ing Video Timeline bakal ditambahake seamlessly bebarengan.

how to add logo to video

Tips: Program iki ndhukung meh kabeh video, audio lan gambar format metu ana. Kanggo kabeh format sawijining didhukung, monggo waca spek tech kene.

2 Tambah logo ing video

Seret logo sing arep kanggo nyelehake dhateng video kanggo PIP Timeline. Langsung, sampeyan bakal weruh logo iki muncul ing area prathilik. Kanthi gawan, iku bakal dituduhaké ing ukuran sing asli kanggo tumpang tindih pigura video asli. Nanging sampeyan bisa ngatur ukuran, posisi, lan arah kanggo nggawe iku sampurna ing sesanti.

Kanggo ngganti Panggonan saka sisih diwiwiti kanggo nang endi wae ing tengah, mung seret kanggo mindhah isi video sing dikarepake. Uga, sampeyan bisa nyeret uration ing nyetel pas iku kanggo dawa video.

Bener, sampeyan bisa nggawe logo sethitik liyane transparent yen werna latar mburi katon banget ketok ing video klip. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang "PIP Sunting" jendhela, banjur ngalih menyang "efek". Kene, sampeyan bisa nggawe bagean klip transparent, nambah tapel wates, Shadow, lan sapiturute kanggo nggawe iku sampurna.

add logo to video free

3 Simpen lan nuduhake project

Saiki sampeyan wis nambahake logo becik ing video, iku wektu kanggo nuduhake mati nggawe. Klik "Gawe" tombol, sampeyan bakal nemokake lunak iki menehi meh kabeh solusi kaca sing perlu. Yen sampeyan arep kanggo ngunggah menyang YouTube kanggo enggo bareng, menyang pilihan iki lan isi informasi akun kanggo enggo bareng video langsung saka app iki.

Arep seneng nggawe ing Go? Mung ngalih menyang "Piranti" tab lan Pick munggah model piranti tartamtu wae. Yen sampeyan uga arep diobong DVD saka nggawe, masang DVD disk lan sampeyan bakal oleh kualitas DVD video ing menit.

add logo on video

Download Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) nyoba free:

Download Win Version Download Mac Version

A tutorial video sing:

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top