Requirements sistem

  • Didhukung OS: Mac OS X 10.10,10.9, 10.8, 10.7, & 10.6

Specifications Technical kanggo AllMyMusic for Mac

Didhukung Output Format lan setelan
Format MP3 (* .mp3), M4A (* .m4a)
Sample Rate 44100Hz
Encoder .mp3 (MP3), .m4a: (AAC)
Bit Rate 128kbps, 192kbps, 256kbps

 


Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Pro for Mac

Ngonversi video kanggo macem-macem format kanggo muter maneh luwih trep ing pemain beda karo ease. Mangerteni liyane

Top