icon

Carane Gunakake AllMyMusic for Mac

Ngrekam wae music online diputer liwat kertu swara ing Mac OS X. Wayahe sampeyan miwiti muter musik, sampeyan njaluk music kanggo dhewe.

Artikel iki sumadhiya babagan carane nggunakake Wondershare AllMyMusic for Mac kanggo ngrekam audios online. Tindakake langkah lan sampeyan bakal weruh iku cantik gampang.

Part 1: Cara Instal AllMyMusic for Mac

1). Klik Trial Free  tombol ing ngisor kaca kanggo ngundhuh AllMyMusic for Mac.

2). Klik kaping pindho file .dmg kanggo mbukak installer banjur klik kaping pindho AllMyMusic Installer kanggo miwiti pamasangan.

3). Nampa perjanjian lisensi.

4). Klik tombol Instal kanggo rampung kabèh instalasi.

Download online videos

Part 2: Carane Rekam Streaming Audios

Mbukak browser Panjenengan. Sawise sampeyan wis ketemu audio utawa video stream sing arep, pindhah menyang AllMyMusic for Mac. Recorder ngirim kanthi otomatis ndeteksi stream. Klik "Rekam" tombol, lan cathetan musik bakal katon sok dong mirsani sing trek kang ngrekam.

Download online videos

Nalika ngrekam, aja padha sumelang bab nilaraken first stream. Iki ora nggawa dampak ngrekam ing sembarang cara. Free kanggo mbukak lan surfing tab utawa windows liyane, utawa malah mbukak browser anyar.

Part 3: Carane njaluk Info Music

Minangka kasebut sing Wondershare AllMyMusic for Mac empowers kedhaftar kanggo njaluk rincian musik, kaya artis, album, lan aliran.

Yen sampeyan lagi kedhaftar pengguna saka program iki, AllMyMusic for Mac bakal njaluk info musik kanthi otomatis.

Yen sampeyan nggunakake versi nyoba, sing diijini kanggo njaluk info musik kanggo 10 songs manual. Punika cara kanggo njaluk info musik ing versi nyoba. Sawise rampung ngrekam audio, sampeyan bakal weruh lambang trek ing ngisor antarmuka Rekaman. Mindhah mouse ing lan klik "Music ngenali" kanggo njaluk rincian. Sampeyan uga bisa pindhah menyang Library lan klik ing "Music ngenali" tombol. Mekaten!

Download online videos

Part 4: sandiwara Direkam Audios

Yen sampeyan wis rampung ngrekam lan arep kanggo muter utawa nyoba metu trek mentas direkam, please menyang sudhut kiwa ndhuwur jendela utama lan klik "Library" tab. Saiki trek bakal katon ing dhaftar, mung pindho klik menyang ngrungokake.

Download online videos

 

Part 5: Carane ngobong CD

1. Goleki piranti kangge pembakaran CD.

Sampeyan bisa ngakses pilihan CD Burner saka TOOL> Music toolkit , minangka saben gambaran ing gambar.

burn cd

2. Burn music dhateng CD

Sawise ngetik CD Burner jendhela 's, nerusake kanggo masang CD kothong. Yen ora, ana bakal pangeling dituduhake. Yen sing rampung, sampeyan bisa miwiti kanggo nambah trek musik favorit saka Library . Cukup klik Burn sawise sampeyan wis rampung ketika Panjenengan.

record online audio

Dites lan buktiaken ing ndhuwur:

Wondershare AllMyMusic for Mac Wis dites kanggo ngrekam seamlessly karo 1: 1 kualitas saka liwat 500 stasiun radio lan Camping music online, kalebu akeh streaming musik sing misuwur minangka ing ngisor iki:

Pandora

YouTube Music

BBC Radio Audio

Spotify

Napster

myspace

Radio Blog Club

iTunes Radio

AOL Music

 

 

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare AllMyTube for Mac Dianyari

Download video online saka fungsi enggo bareng video 1000+ kaya Youtube, Vimeo utawa Dailymotion ing Mac lan seneng wong ing Go. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare Video Converter Pro for Mac

Ngonversi video kanggo macem-macem format kanggo muter maneh luwih trep ing pemain beda karo ease. Mangerteni liyane

Top