icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs ngarep kanggo video kanggo panggunaan pribadi ing format wae 30x luwih cepet saka sadurunge; diobong video kanggo DVDs.

Nyetel Padhang

Nyetel padhange video wae tau luwih gampang! Karo Wondershare Video Converter Ultimate, saiki sampeyan bisa kanthi gampang nyetel padhange video wae dening ngisor iki langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate dening ngeklik kaping pindho ing sawijining lambang.

Langkah 2: Klik "Tambah File" kanggo mbukak file

Langkah banget sabanjure kanggo mbukak berkas kanggo editing. Sampeyan bisa mbukak file ing Wondershare Video Converter Ultimate kanthi ngeklik ing "Tambah File" tombol ing sudhut kiwa ndhuwur layar. Ngeklik tombol iki bakal mbukak panuduh file saka ngendi sampeyan bisa milih file sing dipengini kanggo disunting.

Langkah 3: Klik ing "Edit" tombol

Langkah sabanjure punika klik ing "Edit" tombol kanggo miwiti nyunting video dimuat. Sawise sampeyan klik tombol sunting, mbukak jendela anyar karo sawetara fitur editing.

Langkah 4: Klik "efek" tab

Saka jendhela editing muncul, milih "efek" tab. Tab iki ngandhut sawetara fitur editing sing bisa gampang Applied karo mung klik tombol.

Langkah 5: Seret "Padhang" scrollbar kanggo nyetel padhange video

Yen sampeyan arep kanggo nyetel padhange video, seret garis padhange gulung. Seret garis gulung saka kiwa menyang tengen kanggo nambah pepadhang lan saka tengen ngiwa kanggo nyuda padhange video. Nyetel padhange nganti wareg. Klik ing "Ok" tombol kanggo nyimpen owahan.

Langkah 6: Nemtokake format output

Langkah sabanjure kanggo nemtokake format output file video. Sampeyan bisa milih saka format output didhukung dening Wondershare Video Converter Ultimate. Pilih format output sing dipengini saka dhaptar format dhuwur. Format file iki disusun rapi miturut kategori sing.

Langkah 7: Nemtokake folder output

Langkah sabanjure kanggo nemtokake folder output kanggo file video asil. Sampeyan bisa ngeset folder tujuan miturut kasenengan.

Langkah 8: Klik ing "Convert" kanggo miwiti konversi

Langkah final kanggo miwiti proses konversi nyata kanthi ngeklik ing tombol "Convert" dumunung ing pojok tengen ngisor. Sawise sampeyan klik tombol iki, konversi diwiwiti. Wektu dijupuk kanggo proses konversi beda-beda gumantung miturut ukuran file video. A pesen kabar kui yen proses konversi lengkap.

box

Wondershare Video Converter Ultimate - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.
  • Streaming Media Panjenengan TV.



Top