Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Hard Drive ora Boot (Windows 7, XP utawa Vista)

Hard Drive ora Boot (Windows 7, XP utawa Vista)

Hard drive ora bakal boot!

Hi,
Komputer makarya banget uga pungkasan wengi. Nanging nalika aku teka ngarep dina iku ora gelem mbukak lan aku guess ana soko salah karo hard drive. Aku nyoba miwiti nanging durung bisa. Aku uga nyoba ngecek kabel lan iki uga diselehake. Apa rong karo komputer? Any idea?

Yen hard drive ing komputer ora bakal boot, kadhangkala iku bakal nabrak karo layar ireng, utawa sampeyan ora bisa kanggo njaluk bantuan kanggo loading bar Windows, lan sampeyan bisa mirsani layar ireng karo nggulung cepet kursor utawa pesen kesalahan kaya hard Gagal boot drive. Nalika bab iki kedadéyan lan sampeyan ora duwe data penting ing iku, sampeyan bisa milih kanggo reinstall sistem, amarga iki jenis masalah umum disebabake kasalahan Windows tartamtu. Yen sampeyan arep kanggo nyimpen data, sampeyan uga bisa golek bootable CD utawa USB drive kanggo njaluk hard drive diwiwiti lan Gagal boot tetep.

Yen arep dienggo kanggo njupuk cara liya, ngluwari CD / USB perlu sadurunge miwiti tindakan. Wondershare LiveBoot Boot CD / USB punika sandi rujukan. bisa mbantu kanggo boot komputer saka hard drive kasil ing sembarang kahanan unbootable, lan mbantu kanggo ndandani masalah Gagal boot.

Langkah-langkah kanggo boot laptop sing ora bakal urip

Sasampunipun mundhut lunak iki, sampeyan bakal njaluk link download lan lisensi saka Wondershare. Ngundhuh lan nginstal program ing komputer apa, banjur sampeyan bisa tindakake 3 langkah minangka kapacak ing ngisor iki.

Step1. Nggawe CD bootable / USB drive

Njaluk kothong USB utawa CD drive lan masang menyang komputer ing ngendi sampeyan wis nginstal program. Mbukak program lan sampeyan bakal oleh tuntunan minangka Kaca. Kene sampeyan bisa milih "Carane nggawe LiveBoot CD bootable" utawa "Carane nggawe LiveBoot bootable USB drive" kanggo nggawe disk bootable dhewe. Salah siji saka wong-wong mau dianggo lan mung njupuk sing salah langkah. Klik tombol kobong ijo lan sampeyan bisa nggawe disk bootable ing sawetara detik.

hard drive wont boot

Step2. Miwiti komputer saka bootable CD / USB

Sawise nggawe disk bootable, njupuk metu lan nguripake menyang komputer sing ora bisa boot saka hardisk, lan miwiti maneh. Yen sampeyan krungu swara thit sistem loading, penet F12 langsung. Banjur sampeyan bisa nyambung menyang Menu Boot Device. Pilih "melu utawa USB CD-ROM Drive" ing lan sampeyan bakal oleh menu minangka Kaca. Pilih "Boot saka LiveBoot" kanggo ngakses komputer.

hard drive wont start

STEP3. Ndandani "hard drive ora boot"

Sawise sawetara menit, sampeyan bakal njaluk menyang komputer. Sabanjure, apa sing perlu dilakoni iku mbenakake "hard drive ora bakal urip" Jeksa Agung bisa ngetokake. Nalika Wondershare LiveBoot katon, pindhah menyang "Windows Recovery", lan milih "Boot Crash Solution" ngendi sampeyan bisa nemokake solusi kanggo Gagal boot disk hard. Nggunakake sarana kapacak ing ngisor iki kanggo njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake tetep.

new hard drive wont boot up

Nalika masalah tetep, njupuk metu saka LiveBoot CD / USB drive, lan miwiti komputer minangka normal. Banjur sampeyan bakal nemokake sing bisa boot laptop munggah kasil.

Ngerti liyane babagan Liveboot Wondershare 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top