Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Carane Ndandani utawa mbusak Kasalahan Loading NvCpl.dll

Carane Ndandani utawa mbusak Kasalahan Loading NvCpl.dll

Apa NvCpl.dll?

NvCpl.dll Berkas perpustakaan kanggo NVIDIA adaptor layar. Iku dimuat minangka item wiwitan, kanggo mbukak Control Panel Nvidia lan bantuan kanggo proses macem-macem file lan informasi sing kartu grafis Nvidia digunakake kanggo bantuan komputer mbukak minangka lancar sabisa.

Pangolahan non-sistem kaya nvcpl.dll asal saka piranti lunak diinstal ing sistem. Iku digawe dening Third Party nanging paling kamungkinan aman. Sayange, file iki asring sabab saka akèh kasalahan, nyebabake PC dadi rusak lan erroneous.

Kesalahan nvcpl.dll khas

Kesalahan loading C: Windowssystem32NvCpl.dll. Modul sing ditemtokake ora bisa ketemu

Alasan utama nyebabake kesalahan NvCpl.dll

• Rusak utawa ilang NvCpl.dll
• Attack saka malware, Adware utawa spyware liyane
• instalasi salah aplikasi
• Rusak utawa windows lungse pendaptaran
• outdated pembalap windows piranti sing mbutuhake nganyari
• persediaan file Rusak

Carane ndandani salah NvCpl.dll?

Solusi 1. Mbusak instal program

Yen kesalahan katon sawise instalasi saka program, sing mestine kanggo instal ing kawitan. Instalasi salah aplikasi bisa tansah nggawa kesalahan DLL. Yen program wis rusak, rusak utawa kuna, bisa nimbulaké kesalahan kaya iki minangka asil. Kanggo mesthekake iki ora Jeksa Agung bisa ngetokake, sampeyan bisa mbusak program lan maneh nginstall iku.

Solusi 2. Ngresiki metu Virus lan pendaptaran

Virus bisa nginfèksi macem-macem file DLL ing komputer, kang bisa nimbulaké berkas diwaca. Kanggo nggawe manawa lingkungan resik ing komputer, sampeyan kudu cepet komputer lan Sapuan metu program virus, lan banjur ngresiki metu utawa ndandani pendaptaran Windows, kang informasi keeper penting kanggo sistem. Nalika kesalahan isa munggah, pendaptaran uga wis dimodifikasi iki. Sampeyan kudu ndandani utawa ngresiki metu informasi guna disimpen ing. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake pendaptaran resik , kang bisa mbantu kanggo ngrampungake karya iki cepet lan gampang, amarga iku beboyo kanggo ngowahi pendaptaran kanthi manual.

Solusi 3. Update drive Nvidia Panjenengan

Iku biasane cilik sing Nvidia drive ing komputer dadi outdated utawa rusak, lan iki bisa nggawa sing pesen kesalahan. Supaya sampeyan bisa mbusak siji lawas lan nginstal salah siji anyar, utawa mung pindhah menyang situs web Nvidia kanggo ngundhuh siji paling anyar kanggo komputer.

Solusi 4. Download Hal.dll

Sampeyan uga bisa milih ngundhuh file saka Internet Hal.dll, kanggo ngganti siji ora samesthine. Sampeyan bisa nelusuri persil saka online. Kene website DLL-FILES.COM dianjurake, ngendi sampeyan bisa njaluk macem-macem file DLL.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top