Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > SSD Klone: ​​Carane Transfer pemisahan, disk, HDD utawa SSD kanggo SSD ing Windows 8/7 / Vis

SSD Klone: ​​Carane Transfer pemisahan, disk, HDD utawa SSD kanggo SSD ing Windows 8/7 / Vis

Punika kloning SSD bisa ing Windows 8/7 / Vista / XP?

Mesthi, iku! Arep upgrade hard drive saiki karo SSD blazingly cepet, utawa mung pengin transfer data SSD kanggo drive SSD liyane, sampeyan bisa nindakake iki gampang kanggo mbebasake dhewe saka sistem rumit reinstall, aplikasi downloading lan nginstall, malah setelan informasi pribadhi .

Carane tiron SSD utawa Klone data kanggo SSD

Ninggalake teknologi piyambak, SSD punika mèh padha minangka hard drive umum, ora prakara katon utawa fungsi. Mulane, ora njupuk minangka proyek hard kanggo tiron pemisahan, kabeh disk, HDD utawa SSD kanggo SSD. Kanthi gedhe lunak Klone SSD, sampeyan bisa nindakake iki ing sawetara klik. Wondershare WinSuite 2012 bisa dadi salah siji saka pribadi Klone SSD. Persis, lunak profesional iki ora luwih saka Klone SSD, kayata waras data ilang, temokake bali sandi lan tombol, lan ngoptimalake sistem lan liyane. Lan tumindak becik karo Windows 8/7 / Vista / XP.

Saiki, tindakake langkah ing ngisor iki kanggo apa sampeyan perlu.

Sawise nginstall program ing komputer, mbukak lan pindhah menyang "Management Disk" pilihan.

SSD Clone

Yen sampeyan arep kanggo tiron kabeh HHD, SSD utawa njaba liyane, milih "Klone Saindering Disk". Sampeyan bisa kaca kabeh disk kalebu Windows, program, file lan setelan pribadhi kanggo drive SSD Panjenengan, mbuang wektu ing Windows lan program reinstallations.

Step1. Pilih disk sumber

Kabeh njaba sing bisa dideteksi dening komputer bakal kadhaptar dening program. Pilih disk sumber sing arep tiron, lan klik ing "Next".

Clone SSD

Step2. Pilih disk panggonan

Pilih disk panggonan kaya drive SSD utawa siji sing bakal sampeyan nransfer isi sumber disk, lan banjur mencet ing "Next" kanggo miwiti Klone Panjenengan. Apa sampeyan kudu mbayar manungsa waé kene iku disk panggonan sing milih kudu luwih gedhe saka sumber siji, utawa isi ora bisa disalin rampung.

SSD Transfer

STEP3. Miwiti tiron SSD utawa HDD kanggo SSD

Saiki sing cloning SSD utawa HDD kanggo drive SSD Panjenengan. Sampeyan bisa mriksa proses kloning sak karya. Nalika jendhela njedhul munggah lan nampilake pesen saka "Kasil kloning", sampeyan wis rampung karya kloning iki sampurna.

Clone HDD to SSD

Yen rencana mung tiron partisi, sampeyan bisa milih "Tiron A pemisahan" sadurunge langkah pisanan ndhuwur, banjur langkah kiwa minangka padha minangka langkah saka cloning kabeh disk. Iku pancene proyek ora krasa lara. Coba dening dhewe saiki!

Ngerti liyane babagan Wondershare WinSuite 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top