Kabeh TOPICS

+

Sampeyan bakal Gunakake: iOS 9 Bakal Lacak Kegiatan Seksual?

Diarani minangka salah siji saka gerakane paling kontroversial dening Apple ing kaping anyar, perusahaan wis mutusaké kanggo mbantu track kegiatan seksual. Minangka bagéan saka nginggilaken ing iOS9, HealthKit saiki bakal ngidini limo anyar data saka apps njaba, lan kene apa iku tegese sampeyan.

Nalika sadurungé app Health diklumpukake Alexa ing wilayah kayata "Fitness", "Nutrition", "Turu", iku wong sing Alexa enggo bareng cukup nyaman, ana saiki kategori anyar sing jenengé "kesehatan Reproduksi".

Bagean katoné luwih fokus ing kesehatan reproduksi wanita, minangka bukti saka macem-macem jinis data iku ngijini sampeyan kanggo store- duwe sesambungan karo tengkuk Mucus Quality, Menehi, asil test ovulation etc. punika katebak, minangka perusahaan wis sadurungé wis ngritik mboten midhangetaken basa konsumen wadon. Sampeyan bakal bisa lumebu ing tanggal siklus wiwit, aliran getih lan kabeh informasi liyane sing cocog. Kanthi gawan, data bakal katahan pribadi nanging yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngirim informasi kanggo dokter, utawa kanggo universities kanggo risèt, kenal mesthi.  

Mayoritas wong wis commended pamindhahan dening Apple, nelpon iku kandel lan mbiyantu menyang ombone sing mbantu wanita trek aspèk Komplek saka kesehatan reproduktif. Padha mikir wis dangu teka, lan Apple wis bisa ndeleng bagéan saka basis penggemar defecting manut sawijining, wis katahan mboten midhangetaken perlu kabeh jender kanggo trek kesehatan. Nalika sawetara wis diarani minangka kang ateges ora ana guna, mikir sing Apple wis dijupuk siji langkah akeh banget ing tekane sawijining kanggo pangguna sawijining tetep sehat.

Liyane saka iki, Apple uga wis kalebu bagean biso dibantah kurang kontrovèrsial kayata "cahya UV" pilihan sing log lan nglacak Index UV Panjenengan Tingkat ing ukuran 0 12. Liyane pilihan HealthKit saiki menehi kanggo trek intake banyu. Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo milih unit sing arep nggunakake; Nanging, ing versi beta, mung pilihan saka 'millimeters' cumawis. Gerakane iki wis umumé katon bakal a didhukung mayoritas pangguna Apple manut, minangka akeh wis kerep nggunakake app kapisah kanggo trek ndhuwur. Karo Gawan fitur-fitur kasebut ing HealthKit dhewe, iku bakal dadi luwih trep kanggo kedhaftar kanggo njupuk care saka kesehatan. Kita waca ing ngisor iki, data bisa uga bareng karo kanca, utawa dhokter utawa sapa pengin enggo bareng karo.

Nanging apa kang wis tenan kejiret mripat everyone iku tombol liya saka ngisor sing ndeleng ing 'Kegiatan Seksual' ing screenshot- page. Saiki sadurunge kita njaluk menyang apa kita mikir bab pamindhahan, ayo kang njaluk ngerti apa iku kabeh babagan. Senajan ana ana akèh Free lan Smartphone jinis apps, fitur iki unik minangka ngarahke ing njupuk care saka seksual uga-kang.

Fitur anyar bisa trek:

  • Carane akeh kaping dina
  • Ing sabenere wektu
  • Lan uga CARA duwe jinis.

Sampeyan bisa nglacak kegiatan seksual kanggo anggere sing arep, app bakal priksa manawa sampeyan ngerti carane kakehan sing wis padha jinis ing sasi minggu, sasi, utawa taun. Ana uga sing pilihan sing nyuwun yen sing digunakake pangayoman sak sanggama utawa ora. Lan mesthi, sampeyan bisa enggo bareng data, sanajan kita lagi ora yakin akèh wong bakal milih apa sing. Yen sampeyan wis kapenuhan ing kabeh data sing cocog, app bakal nuduhake ing angka maca metu utawa ing dina rata-rata, kang wis dilakoni karo bagian-bagian. Jinis gesang ing dina rata-rata, mung nalika panginten boten saged babras EGO maneh.

Nganyari iki wis ketemu karo akèh review campuran ing media sosial, karo akèh wong ngakoni yen iku ora bakal dadi populer karo basa konsumen Apple. Ing idea saka nggunakake app kanggo ngelingi carane asring siji wis jinis misale jek mokal kanggo wong-wong mau, lan sawetara wis ditulis badhan informasi kang katon dening wong liya.

Ngetik data pribadi sing ing telpon, iku mung alam kanggo wong padha sumelang ing bab iku; nanging Apple claims sing Alexa bakal rampung pribadi, lan siji bisa tansah kunci telpon sing. Akeh sing isih nunggu kanggo ndeleng apa jenis sub bagean bakal ngemot: Apa bakal ngijini sampeyan kanggo trek orgasms, utawa jumlah kalori sing diobong nalika ing amben lan paramèter kuwi sadurunge menehi review nganyari anyar. Nalika isih ana wong sing wis ngormati pamindhahan wani iki, ngakoni iku bab wektu telpon pinter diijini kita kanggo njupuk care saka seksual kesehatan kita. Kanggo ndeleng carane bener nganyari rego karcis karo kedhaftar iPhone, kita bakal mung kudu ngenteni lan nonton.

Top