Kabeh TOPICS

+

10 Alasan sing ora ngirim nganyarke kanggo Mac OS X El Capitan 10,11

Ana Buzz ing bunderan tech s everyone ngenteni karo ambegan baited rawuh saka anyar El Capitan Mac OS X. Ana sangsi sing El Capitan iku asil dandan kanggo Yosemite. Nanging pinten saka asil dandan iku? Iku kabutuhan Absolute kanggo sampeyan nganyarke kanggo El Capitan? Supaya kanggo njawab pitakonan iki, iku penting sing kita katon ing sawetara fitur sing El Capitan bakal nggawa menyang meja lan mbandhingake karo fitur Yosemite kang. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggawe cetha bédané saka apa utawa ora iku worth iku upgrade.

  • 1. Asil dandan Tipis menyang Split layar Feature

  • Yosemite diijini kedhaftar kanggo nyeleh loro windows sisih dening sisih. El Capitan wis digawe dandan banget tipis kanggo ngidini kedhaftar kanggo sworo seru ngiwa utawa nengen windows tanpa kanthi manual sing diowahi ukurane wong. Bebener iku asil dandan dadi tipis iku dijarno. Yen sampeyan ora multi-tasker sing uga tau nggunakake fitur iki.

  • 2. Ndadekake kursor Ageng

    Yen katon kanggo sawetara fitur sing paling apik sing El Capitan bakal kurban sing, sing bound kanggo teka tengen kasunyatan sing El Capitan bakal mbantu golek kursor. Yen sampeyan mikir, iki fitur sing ora bakal persis nelpon entuk manfaat, sampeyan tengen. Iku ora entèk-entèkané jaman nalika ilang kursor; sampeyan mung kudu ngenteni 15 detik kanggo golek maneh.

  • 3. Safari luwih, nanging ora kanthi akeh

    Nalika sampeyan nganyarke kanggo El Capitan, sing kamungkinan kanggo njaluk browser Safari luwih apa. Iki utamané bener yen sampeyan nimbang kasunyatan sing El Capitan nggampangake kanggo bisu ngganggu audio pop-ups sing ora arep nggunakake dandan airplay. Iku kabeh gedhe, nanging karo Yosemite, sampeyan mung bisa nutup tab offending. Iku fitur gedhe sing El Capitan wis ngenalaken nanging maneh, iku ora lifesaver a.

  • 4. Penyisihan saka keruwetan nggunakake kontrol Mission anyar lan apik

    Mission Control fitur saka Apple OS X sing paling wong sing multi-tugas wis ngalembana. Maneh El Capitan wis apik tata letak Mission Control nanging mung banget rada. Anyar Mission Control ngidini sampeyan bisa tanpa akeh saka keruwetan kowé bakal weruh ing Yosemite. Tinimbang nganyarke kanggo El Capitan, sampeyan mung bisa ngresiki munggah.

  • 5. Tipis, dandan meh ora ana guna kanggo Pramughan

    Wis disebut upgrade utama sing El Capitan wis digawe kanggo Yosemite, Ngapikake Pramughan. Nanging tenan, Pramughan mung dianggo cara sing padha ora ing Yosemite. Pramughan bakal menehi nelusuri asil ing weather, jadwal, nilai olahraga lan liya-liyane. Maneh, iki mung dandan tipis sing ana mbokmenawa ora mengaruhi cara nelusuri web ing kabeh.

  • 6. Mung dandan apik mungkin ora worth iku

    Kabeh dandan sing El Capitan bakal nggawa iki app Cathetan anyar lan apik. Punika saestu gedhe awit iku ngijini sampeyan kanggo nggawe checklists, nambah URL, foto lan malah tarik. Iku asil dandan gedhe nanging mung yen sampeyan ajeg nggunakake cathetan kang paling wong ora. Kita rodo mikir sing Apple bakal duwe luwih digunakake ing sumber daya ing aspèk saka piranti lunak.

  • 7. Apple Maps bakal menehi directions

    Nalika iki saliyane liyane apik kanggo Apple Maps lawas, iku ora soko sing kita badhe nelpon pancen perlu. Lawas gaya cara arep saka panggonan siji menyang sijiné mung minangka cekap. Apple Maps anyar bisa uga ora mengaruhi cara Mac utawa iPhone dianggo. Mulane, kaya kabeh nginggilaken sing El Capitan ndadekke, iku fitur kelangan nanging ora pancen perlu.

  • 8. Sampeyan kudu Upgrade komputer kanggo entuk kinerja luwih

    Sampeyan bakal nyana yen El Capitan bakal bisa kanggo ngidini MAC kanggo mbukak luwih cepet. Nanging kaget, yen sampeyan arep MAC kanggo mbukak luwih cepet, sampeyan kudu nganyarke kanggo komputer anyar utawa kanggo nambah MAC. Mulane nganyarke kanggo El Capitan uga artine kajaba sing tuku komputer anyar.

  • 9. Luwih Mail app- mung lagi wae

    Sampeyan bakal sok dong mirsani pola kanthi saiki. El Capitan wis apik akèh fitur sampeyan bakal nemokake ing Yosemite nanging dandan ora cukup apik kanggo njamin upgrade. Ya, fitur Mail bakal luwih apik saéngga sampeyan bisa ing anggota mail lan ngirim cepet sanget, nanging soko iki sing bisa nggawe sing arep nganyarke kanggo OS anyar? Mbokmenawa ora, utamané yen sampeyan sing seneng karo carane mail panjenengan dianggo saiki.

  • 10. Tambahan Photo Editing

    Karo Yosemite, sing padha bisa gampang diowahi lan ngatur foto. El Capitan luwih mbenakake fitur iki ngembangaken Photo ekstensi editing. Ana tambahan anyar sing bisa dadi gedhe kanggo bisa karo nanging maneh ora penting banget utamané nalika nimbang ewu aplikasi kasedhiya sing bisa mbantu sampeyan ngowahi lan ngatur foto.

Given kabeh kita wis rembugan ndhuwur, bakal sampeyan isih Monggo dipun lajengaken lan nganyarke kanggo Mac OS X El Capitan 10,11? Sumangga dalem dipun kandhani kang fitur Appeals kanggo sing paling.

Top