Kabeh TOPICS

+

Apa Aja Nanging Ngerti: 5 Cool Fitur sing Apple durung ngumumke ing iOS 9

Ing 8th Juni taun iki, Apple diatur Konferensi sawijining akeh ngenteni Worldwide Developers '(WWDC) ing San Francisco. Akeh ngenteni amarga Apple iki samesthine kanggo teka munggah karo sawetara banget napas-njupuk lan penting Announcements ing hubungan kanggo pangapikan paling anyar digawe kanggo sawijining piranti lan piranti lunak. Lan guess apa, wis rampung persis sing, dening teka munggah karo account iOS anyar 9. Ing tataran scintillating nyiyapake kanggo wusana Bintang akeh fitur saka iOS 9 kang announced, sing gedhe-gedhe penting kalebu sistem njupuk "giat banget", Siri njupuk pinter, Pramughan njupuk kuat lan ing. Nanging ngenteni, ana bab liyane kathah bab iOS 9 kang Apple durung ngumumke (utawa mbokmenawa padha ora duwe cukup wektu sing). Punika dhaptar kabeh sing Fitur penting:

App thinning

Iku misale jek sing Apple wis churned metu fitur iki utamané kanggo kedhaftar gadhah cilik iOS kapasitas piranti, khusus kanggo wong-wong karo 8 GB utawa piranti 16 GB. Nalika sampeyan ngundhuh app saka toko, App fitur Thinning bakal ngundhuh mung sing bit lan bagéan app, kang piranti bisa nangani. Minangka conto, yen sampeyan nggunakake iPhone 5, fitur iki bakal mung download iku komponen saka app, kang bener dibutuhake kanggo mbukak app ing piranti. Iki bakal nyimpen akèh papan , njabut kabeh titbits app kang mesthi fatten munggah.

Kit Replay

Sira mung Skor goal sensational ing game bal-balan lan kapéngin sampeyan bisa brag babagan mengko kanggo kanca-kanca karo clip sawijining? Inggih, iki saiki bakal bisa nganggo fitur Kit Replay saka iOS 9 sistem, kang kaget ora announced ing WWDC 2015. Fitur iki ngidini pangembang kanggo ngrekam klip saka urutane critane game nalika sampeyan muter. Lan kabeh mengkono ing latar mburi, tanpa gangguan pengalaman game siji dicokot. Uga, sampeyan uga bisa ngowahi klip sing wis dijupuk ing app dhewe. Sampeyan saiki bisa gampang nuduhake klip video saka matèni sampurna sing kaleksanan, utawa gigantic Ngarep Run, karo kabeh kanca-kanca ing macem-macem platform media sosial. Utawa cukup mung, sampeyan mung bisa nyimpen kanggo disk kanggo nonton mengko, liwat lan liwat maneh (lan mbokmenawa nelpon dhewe genius).

Keyboard huruf cilik

Iki minangka salah siji fitur sawise maca babagan kang, paling sampeyan bakal lunga, 'Akhire ", karo desahan saka relief langsung. Kabeh sing kedhaftar saka iOS 7 wis wektu angel ngatur keyboard piranti. Ampe saiki, iOS 7 keyboard digunakake kanggo nuduhake kabeh minangka karakter huruf ibukutha standar, nyebabake 'kebingungan massa' bab apa tombol shift iki dipencet utawa ora. Nanging saiki, karo Tweak sethitik nganyari ing iOS 9, iku bakal cetha temenan apa tombol shift aktif utawa ora. Dadi karo iki, 'shift-tombol mbingungake' pungkasanipun rawuh menyang cedhak.

Search extensibility

Karo iOS 9, Apple wis cetha makarya Ngapikake pilihan search ing piranti. Kawitan lan utomo, iOS 9 ndadekke ing pilihan 'Setelan Search', gampang golek setelan sing looking for. Iku bakal dadi arang banget mbiyantu ngurangi gaweyan nggulung watara prakteke nang endi wae ing menu search, kanggo nggoleki sing siji setelan kang perlu diganti. Uga, Search wis tak opsi nggoleki App Sejarah, Content Indexing nggunakake Pramughan lan Web Markup. Tweak sethitik liyane ing fitur iki 'Kembali ke Telusuri' pilihan kang cepet mbantu Surf bali menyang Pramughan, sawise sampeyan wis dibukak lan app. Lan nalika sampeyan njaluk Panelusuran bar, ana 'Kembali ke App' pilihan uga. Iki minangka salah siji cara Apple kepengin kanggo menehi sawetara kompetisi angel kanggo Google Saiki, nalika nerangake kanggo nelusur.

Pateni geter

Uga, sing fitur liyane kang mesthi arep dipun tampi dening kabeh penggunane Apple. Karo iOS 9, sampeyan bisa mateni geter saka piranti kabeh. Saiki, ora tandha lan kabar karo sing kuat gerokan bisa bug sing. Mung njaluk menyang Menu Aksesibilitas, lan nguripake tombol Getaran kanggo 'Off'. Nanging, sampeyan bisa uga pengin nggunakake siji iki karo care, minangka iki rampung bakal mateni geter kanggo kabeh kabar, kalebu sing gedhe-gedhe kanggo app lan tandha darurat. Malah iOS dhewe menehi sing bebaya padha supaya nalika sampeyan ana ing iku, minangka ngandika, "Nalika ngalih iki mati, kabeh getaran ing iPhone bakal dipatèni, kalebu sing kanggo lindhu, tsunami lan tandha darurat liyane." Inggih, sing penting!

Loro saka fitur iki, ana sawetara gedhe-gedhe luwih misuwur ing iOS 9, kang Apple durung sebutno ing WWDC. Contone, Map pangaturan dhewe, Sensor riwayat, Wireless Car Play, Trabasan Bar, riwayat Home Security and so on.

Map pangaturan kanggo Kayata, migunakake Apple Maps kanggo pitutur marang kowe kabeh saka mlaku-mlaku directions kanggo ngendi sing lawang metu ing stasiun Sepur. Apple Maps pungkasanipun nguber fitur Google paling digunakake karo iOS 9.

Fitur kang sira kaya paling bab iOS 9? Supaya kita ngerti.

Top