Kabeh TOPICS

+

iOS 9: Bakal Urip baterei Bakal Lengkap?

Woro-woro iOS 9 ing Konferensi Apple Worldwide Developer ing San Francisco wis marakake kapentingan fans Apple. Nalika Apple wis announced sawetara fitur akeh-needed lan menarik sing piranti anyar lan janji lunak kanggo nyedhiyani, siji sing penting ana urip baterei lengkap piranti Apple. Nanging sadurunge kita mlumpat ing carane iOS 9 iki arep apa iku, ayo kang nimbang pitakonan penting banget.

Apa wong Care babagan baterei luwih?

Siji, iku mbantu wong ora padha sumelang ing bab panggolekan telpon utawa piranti sing kanggo ngisi saben sapisan ing nalika utawa padha sumelang ing bab got baterei nalika muter game favorit.

Teknologi cepet ganti dina ing donya tech, nimbang sing 512 MB RAM iki dianggep 'cekap' malah limang taun maneh - dina iki, sampeyan wis telpon karo 4 Giga Bita RAM teka metu lan sampeyan bakal arep telpon dadi luwih cepet. Tugas intensif prosesor lan host wutuh saka aplikasi anyar wis diganti cara kita sesambungan karo piranti kita. Cepet pemroses, layar dhuwur definisi, lan jumlah sanget panyimpenan ing piranti - kanggo tetep arep kabeh iki, ana bab kang jenengé 'baterei', sumber daya telpon.

Saliyane kanggo kabeh fitur gedhe, sing tansah katon daya baterei piranti - akeh telpon teka karo daya saka 3.000 mAh utawa luwih dina. Aplikasi perlu sumber daya fokus, lan sampeyan ora pengin baterei kanggo mbukak metu saka jus, utamané nalika sampeyan ana ing Go utawa nggarap soko arang banget penting. Kamera telpon, app game sing lagi diputer ing, wektu sampeyan nglampahi samsung lan Facebook, hubungan kabeh nganti crita sing urip baterei sing kuwat saka smartphone pancen penting. Iki utama kok sampeyan, aku lan kabeh penggunane smartphone ing care donya bab baterei luwih.

Carane iOS 9 bakal nambah urip baterei?

Cukup astonishingly, iki salah siji fitur saka iOS mentas nemokke 9 sing Apple durung sebutno mlaku ing WWDC taun iki. iOS 9 misale jek kanggo nambah wektu urip baterei ing piranti ing paling dening 1 jam, lan nganti 3 jam nalika 'Low Power' mode aktif. Akhire, Apple wis teka munggah karo soko sing kang dijaluk dening kedhaftar iPhone iPad lan saben saiki banjur. Ing 'Low Power' ora matesi nggunakake piranti Apple kanggo sawetara ombone, nanging fitur inti apa bisa cara sing padha normal. Contone, ing mode kurang daya, e-mail panjenengan fetching ing telpon bakal kanthi otomatis diuripake kanggo manual, download app latar mburi bakal dipatèni, lan padhange, kacepetan jaringan lan gerakan piranti bakal suda. Sampeyan uga disebut padha kurban sing wis sadurungé wis digawe dening Samsung Samsung, nanging siji iki ora pindhah adoh banget nemen kaya terakhir kalih.

A perspektif saka carane iku wis digunakake dadi adoh bisa katon dening looking ing tokoh baterei iOS 8. Kanthi iOS 8, baterei lan 6 iPhone tahan nganti 14 jam ing 3G Dhiskusi wektu, 11 jam ing Wi-Fi , 11 jam kanggo video puter maneh HD lan 50 jam kanggo muter maneh musik. Karo iOS 9, ana bisa dijupuk tedheng 3 jam ekstra, senadyan pejabat saka Apple wis ora ditemtokake pas 3 jam sing lagi referring kanggo. Kita bakal nemokake iku sanalika iOS 9 nggulung metu.

Apple, ing release resmi sawijining bab iOS 9, ngandika ing website sing:

"Across kabeh sistem operasi, app lan teknologi tombol wis digawe luwih efisien kanggo motong panggunaan baterei ngendi wae bisa - supaya sampeyan njaluk urip baterei luwih kanggo apa sing kowé apa saben dina. Thanks kanggo sekitar cahya lan jarak sensor, iPhone mangerténi menawa iku pasuryan-mudhun ing meja lan ngalangi layar saka ngowahi ing, malah nalika sampeyan nampa kabar. Lan mode Low Power anyar ngijini sampeyan ngluwihi urip baterei malah luwih. "

Apple durung nyedhiyani sembarang rincian minangka kanggo carane nambah iki baterei wis bisa digawe, nanging siji alesan iki amarga nggunakake sensor. Iki fitur digunakake dening Apple ngisor garis saka Android M. iOS 9 nggunakake cahya sekitar lan sensor jarak saka piranti, contone, ora illuminating layar telpon ing kabar, yen telpon punika katahan pasuryan mudhun.

Iku bakal dadi migunani?

Saben taun, Apple isa munggah karo soko sing ndadekake wong nguripake eyeballs kanggo iku. Taun iki, tekane saka iOS 9 uga samesthine kanggo nggawe wong aran sawijining ngarsane. Fitur 'baterei Low' sistem punika mesthi arep dadi boon kanggo kedhaftar Apple, kaya ana wis kerep wis keluhan bab batre saka iPhone njupuk lemes metu adoh banget cepet. Menapa malih, kanthi nggunakake meningkat sensor piranti, iOS 9 janjinipun menehi pengalaman kaya tau sadurunge. Nanging, iku isih tetep bakal katon carane bakal beya ing pasar, kang bakal cetha dening waktu financial sabanjure utawa dadi.

Top