Kabeh TOPICS

+

Carane Waras Data saka Max OS X El Capitan 10,11

Mac OS X El Capitan 10,11 wis samesthine kanggo ngowahi sawetara owah-owahan ing Yosemite OS. Kayata cathetan kathah luwih fungsi ing padha ngidini kedhaftar kanggo nambah video lan audio langsung dhateng cathetan sing. OS anyar uga samesthine kanggo nambah kinerja Mac. Karo kabeh owah-owahan, iku ora ngageti sing paling wong sing nunggu release iki iOS anyar karo ambegan baited. Iku Nanging perlu kanggo mangerteni carane waras data saka OS anyar. Iki amarga paling wong bakal kelangan data ing salah siji titik utawa liyane lan kebayar ngerti carane waras data.

Sadurunge kita njaluk Recovery data, iku penting sing kita alamat Jeksa Agung bisa ngetokake saka njupuk data dibusak saka Daur-ulang bin ing Mac.

Punika carane

Yen sampeyan wis tau sengaja dibusak sawetara file, sing bakal arep kanggo mangerteni carane njaluk file bali. Begjanipun kanggo sampeyan, kita bakal njelaske nganggo bentuk garis cara prasaja kanggo njaluk file bali saka folder Trash gampang banget.

Miwiti kanthi ngeklik ing folder Trash. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen sampeyan klik ing folder, sampeyan bakal diwenehi dhaptar file sing wis dibusak. Banjur sampeyan bisa pratinjau isi kanthi milih salah siji saka file lan mencet bar spasi ing keyboard. Iku bakal katon kaya iki.

Yen sampeyan arep kanggo kosongaké waé kabeh folder ing folder Trash, sampeyan bisa nglakoni mung kanthi milih kosong. Yen ana folder sing sengaja sampeyan dibusak lan sing arep maneh, sampeyan bisa mulihake kanthi ngisor iki langkah-langkah prasaja. Goleki file, klik tengen lan pilih "sijine BACK" saka menu gulung mudhun.

Njupuk file dibusak saka bin Daur-ulang iku sing gampang nanging apa yen sengaja kosongaké waé folder Trash Panjenengan? Punika carane bisa data saka folder Trash Panjenengan disuntak.

Carane waras data disuntak nggunakake Wondershare Data Recovery for Mac

Sadurunge kita njlèntrèhaké cara kanggo nggunakake, kita mbokmenawa kudu pitutur marang kowe apa Wondershare Data Recovery for Mac punika. Iki arupa piranti alus sing dipigunakaké kanggo nemokake file dibusak ing komputer Mac gampang banget. Iku gampang kanggo nggunakake piranti lunak Recovery data sing kompatibel karo kabeh Mac OS X lan ngijini sampeyan kanggo nemokake file mung sawetara klik. Kene sawetara alasan apa sing bakal arep nggunakake Wondershare Data Recovery for Mac;

  • • Software ngijini sampeyan kanggo nompo data sing wis ilang amarga pambusakan utawa format
  • • lunak bisa digunakake kanggo waras kabeh jinis-jinis file kalebu video, dokumen, foto
  • • Sampeyan bakal uga ora ngowahi data ing kabeh supaya iku 100% aman

Punika carane nemokake file disuntak saka folder Trash.

Langkah Salah: Download lan roto Wondershare kanggo Mac. Sawise sampeyan wis dibukak program, milih "Lost Gambar Recovery" mode.

Langkah Two: Ing langkah sabanjure kanggo mindhai lokasi Trash ing Mac. Iki gampang rampung kanthi milih drive logis ing Mac utawa ngeklik ing scan yen sampeyan duwe luwih saka siji drive. Piranti lunak bakal nggoleki file dibusak.

Langkah Tiga: Preview lan waras file saka folder Trash Panjenengan. Sawise file wis mentas, sampeyan bakal duwe dhaptar file sing wis mbalekake.

Langkah Four: Simpen file sing arep mbalekake menyang lokasi liyane ing komputer. Mung milih lan banjur klik "Waras" kanggo nompo.

Sing prasaja, sing bakal wis mbalekake file ilang.

Top