Kabeh TOPICS

+

Carane Waras Data saka iOS 9 Piranti (iPhone / iPad)

Mundhut data bisa dadi pain amba lan Empu kita kabeh kaya supaya iku. Yen panjenengan pancèn panganggo iOS lan wis rampung munggah rusak data, dadi karo piranti wae, artikel iki kanggo sampeyan. Kita bakal ngrembakaken cara paling apik mbalek data saka piranti iOS9. Sadurunge sing sanadyan, supaya kita cepet njupuk dipikir ing alasan utama konco mundhut data.

  • Alesan 1: Hardware / Software malfunctions - Iku kasunyatan buktiaken sing luwih saka loro kalima penggunane telpon pinter ilang data sing amarga sawetara Jeksa Agung bisa ngetokake hardware utawa sistem. Sampeyan bisa disebabake amarga kagagalan baterei, nyalahi panggunaan saka Gagal piranti lan controller. Sampeyan bisa supaya kanthi njupuk sing nangani iOS piranti karo suwene care ing lingkungan aman ing kabeh kaping. Uga, priksa manawa sampeyan njaga cukup daya baterei supaya Gagal dadakan lan bayangan.

  • Alesan 2: Kasalahan Pangguna - Iki alesan sing paling umum 2 kanggo mundhut data, lan klik sengaja ing tombol Busak / pilihan iku kabeh sing njupuk kanggo mbusak data penting ing iOS piranti. Kaleresan ngreset piranti kanggo pabrik Setelan uga bisa dadi salah siji saka alasan kanggo mundhut saka data. Nanging, yen sampeyan nggawe serep biasa piranti, sampeyan bisa Luwih ngurangi jumlah data ilang ing kasus iki.

  • Alesan 3: Korupsi Software / Aplikasi - A aplikasi kanti awon kode utawa versi sing lawas yaiku piranti lunak sing gagal saka wektu kanggo wektu uga bisa kasil ing mundhut saka data. Mesthekake yen sampeyan ajeg nganyari piranti lunak kanggo supaya Jeksa Agung bisa ngetokake iki.

  • Alesan 4: Malware utawa Virus - Sanadyan ora umum ing piranti iOS, kamungkinan saka piranti njupuk infèksi virus utawa malware ora bisa rampung mrentah metu. Sawise infèksi, iki program angkoro bisa nyirnakake data ing piranti antarane inang kerusakan sing padha bisa nindakake. Nggunakake antivirus èfèktif kanggo pangayoman ditambahake ing piranti lan nggawe iku titik ora klik ing sembarang pranala dikirim dening kedhaftar dingerteni / apps etc. supaya masalah iki.

  • Alesan 5: Jailbreaking - Kajaba sing ana teknis swara, tetep adoh saka jailbreaking kang bisa nabrak iOS piranti ing kasus soko dadi salah karo proses. Iku bakal dadi masalah amba yen sing mengkono minangka Apple cetha ora bakal ngluwihi support wae kanggo piranti jailbroken lan sampeyan bakal ngiwa kanggo ngadhepi karusakan ing dhewe.

Waras data ilang saka file serep sadurunge

Part 1: Nggunakake iTunes

  • Page, mesthekake yen sampeyan duwe versi paling anyar saka iTunes .
  • Saiki, nyambung iOS piranti menyang komputer karo bantuan saka data / kabel daya.
  • Mbukak iTunes lan pilih piranti iOS sapisan iku wis muncul ing jendhela iTunes.
  • Klik ing Mulihake pilihan ing panel ringkesan ing iTunes.
  • Ing layar sabanjuré / pop up window, klik ing Mulihake tombol maneh. iTunes kanthi otomatis bakal mulihake piranti saiki.
  • Sawise piranti wis dibalèkaké lan maneh, sampeyan bakal weruh sambutan layar 'geser kanggo nyiyapake'. Tindakake langkah minangka prentah persiyapan Assistant kanggo nyiyapake piranti nggunakake serep sadurunge.

Part 2: Nggunakake iCloud

  • Mesthekake yen sampeyan duwe versi paling anyar iOS - Menyang Setelan> Umum> Nganyari Piranti Lunak ing iOS piranti. Ing kasus versi iOS anyar kasedhiya, download lan nginstal.

  • Priksa yen sampeyan duwe serep paling anyar sing kasedhiya utawa ora - Menyang Setelan> iCloud> Panyimpenan> Ngatur Panyimpenan lan klik ing piranti kadhaptar ing serep kanggo konfirmasi Tanggal lan ukuran serep paling anyar.

  • Setel piranti - Menyang Setelan> Umum> Reset lan pilih 'Busak kabeh isi lan setelan' kanggo didhisiki. Banjur, nalika ing persiyapan Assistant, pilih 'Setel piranti' lan 'Mulihake saka Serep lan pungkasanipun mlebet iCloud.

  • Pindhah karo pilihan saka 'Pilih Serep' banjur pilih file serep saka dhaftar panjarwa serep ing iCloud .

Part 3: Waras data ilang langsung saka iOS 9 piranti

Yen sampeyan arep kanggo waras data langsung saka iOS 9 piranti sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen kita duwe mung solusi nengen kanggo sampeyan. Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS aplikasi sing bisa waras data saka piranti iOS tanpa nggunakake iTunes / iCloud. Klik kene kanggo ngundhuh lan nginstal ing komputer.

recover photos from samsung galaxy core

Kene iki dhaftar cendhak apa kabeh piranti lunak iki sange bisa nindakake.

  • Waras kabeh jinis-jinis file - kontak, pesen, video, foto, data app, cathetan lan akeh liyane.
  • Waras data ing cilik saka karusakan kanggo piranti, ora sengaja pambusakan, masalah disebabake amarga upgrade iOS.
  • Waras data ing cilik saka biru, abang lan putih layar an / tubrukan lan liya-liyane.
  • Waras data ing 3 gampang langkah - nyambung, cepet lan waras.

Langkah 1: Sawise sampeyan wis diundhuh lan diinstal Wondershare Dr.Fone ing komputer, miwiti lan nyambung iOS piranti menyang komputer uga.

Langkah 2: Saiki, klik ing Mulai Scan kanggo miwiti mindhai piranti, yen wis dideteksi dening piranti lunak Dr.Fone.

Langkah 3: Sawise maca cepet wis rampung dening Dr.Fone Wondershare, software ngirim otomatis dhaptar kabeh item kanggo waras, kang ngirim uga dipilih dening default. Mencet tombol ing Waras kanggo miwiti proses mbalek kabeh data saka iOS piranti.

Top