Kabeh TOPICS

+

Carane Ngundhuh lan nginstal Apple iOS 9 beta ing iPhone iPad utawa

Ampe ing wektu iku dirilis, ana karingkes telas bab bocah anyar ing pemblokiran, iOS 9. Saiki sing unveiling formal wis rampung sawetara dina maneh ing WWDC 2015, kedhaftar ora bisa supaya tangan sing mati saka Apple kurban paling anyar ing pasar. Karo fitur amaing kaya apik Cathetan, News App, Apple Pay lan Dompet, paling keyboard , luwih cerdas Siri, mode kurang daya, layar pamisah ing iPad, Proactive Assistant lan akeh liyane, ana saben kasempatan sing versi 9 bakal ngirim prajanji digawe kanggo nomer nambah saka pandherekipun lan para panuku account.

Apa anyar ing iOS 9 beta?

Yen kelakon dadi pengguna iOS, nganyari gedhe ora mangu. Menapa malih, sampeyan uga bakal anduweni hak cobanen beta umum nalika release bakal digawe ing Juli (nganyari versi rampung ora bakal weruh cahya saka dina sadurunge tiba). Nanging kita rampung ngerti nunggu supaya dawa mesthi ora soko sing kaya apa, supaya kene rawuh ing warta apik. A pratayang pangembang kasedhiya ing saiki lan sing bener bisa nginstal padha karo utawa tanpa akun pangembang. Beta pisanan iOS 9 wis istimewa temenan kanggo gawe iOS, nalika Apple wis ngomong sing instalasi saka piranti lunak wis mung kanggo piranti kedhaftar karo Program Developer iOS sing bisa mlebu munggah dening mbayar jumlah paling tithik mung.

Sawetara nilai kanggo elinga

Minangka anggota program Developer iOS bisa nginstal iOS 9 Beta ing iPhone, iPad lan iPod nggunakake sawetara langkah-langkah dening-langkah, ora perduli u duwe akun UDID. Nanging sadurunge kabeh liya, sawetara nilai kudu katahan ing atine:

  • Iku penting sing ndhaftar ing rencana anggota saka $ 99 saben taun sadurunge njupuk akses menyang Preview Developer utawa versi beta lunak iOS mentas lunched.
  • Disiapake kanggo sawetara kewan omo sing ora dingerteni utawa fitur broken minangka versi beta sing umum untested.
  • Gawe serep data penting lan setelan ing piranti iOS, liwat iTunes utawa iCloud sadurunge ngoper liwat iOS 9 Beta.
  • Beta punika resmi kompatibel karo piranti kaya iPhone 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus, 5, 5C, 5S, 4S, iPad Air 2, Air, mini, mini 3, karo retina display- 3 lan 4, 2, retina iPad mini, iPod (generasi 5th).

Nginstal karo akun Developer

  • • Gawe serep piranti nganggo versi paling anyar saka iTunes
  • • Bukak situs Program Developer iOS lan mlebu munggah kanggo akun, minangka kasebut sadurungé.
  • • Tutul ing link Beta iOS 9 lan golek piranti sampeyan pengin nginstal OS ing.
  • • beta bakal ngundhuh. Saiki extract file .ipsw PC. Sambungake piranti menyang komputer lan miwiti iTunes. Tansah nyekeli tombol shift ing Windows utawa tombol pilihan kanggo 'mriksa nganyari' lan klik.
  • • Pilih iOS 9 file lan miwiti karo iTunes.

Nginstal tanpa akun Developer

  • • Gawe serep piranti kanggo iCloud (opr iTunes). Saiki yen sampeyan pengin bali menyang versi sadurungé, ana perlu kanggo mulihake kabeh isi pribadi digawe nganti iCloud. Tansah elinga, apa ora gawe serep bakal ilang.
  • Goleki beta bener saka iOS 9 kanggo piranti lan download. Sampeyan bisa nelusuri liwat Evad3rs.Net. Iku tansah penting sampeyan nemokake versi sing bener kanggo piranti lan ngundhuh padha, supaya masalah ana mengko. Ing kasus, sampeyan ora ngerti bab pas salah siji sing perlu, nemokake nomer model ing tutup mburi saka iPhone iPad utawa.
  • Extract file .ipsw kanggo PC. Saiki nyambung piranti menyang komputer lan miwiti iTunes, minangka sadurungé. Terus tombol shift ing Windows PC utawa tombol pilihan ing Mac lan mung klik ing 'mriksa nganyari.
  • Saiki pilih iOS 9 file lan miwiti.

Mriksa proses final

  • Sawisé mengkono kabeh sing mestine kanggo, klik-tengen ing file .ipsw saka folder dijupuk lan klik 'Bukak' kanggo miwiti karo proses instalasi saka iOS 9 Beta
  • Klik 'Ok' kanggo konfirmasi lan ngidini iTunes kanggo nganyarake piranti karo iOS 9
  • Wayahe piranti reboots, geser 'Geser upgrade' panggeser lan rampung proses instalasi.
  • Sampeyan bisa uga njaluk layar sambutan sawise urip maneh kang kapindho.
  • Saiki pilih 'terus' lan tindakake pandhuan kanggo ngrampungake onscreen Nggawe yen piranti.

Supaya piranti saiki mlaku iOS 9 Beta lan sampeyan bisa nerusake kanggo Testing apps lan fitur.

Kanggo pamahaman sing luwih becik, njupuk dipikir utawa download tutorial online.

https://www.youtube.com/watch?v=ht2-1gwmdSI

Top