Kabeh TOPICS

+

Apple iOS 9 vs iOS 8

Sing ana betterment nolak wis dikenal kanggo kabeh lan sundry lan Apple misale jek tindakake iku kanggo inti. Sawise unveiling resmi iOS 9, kang makaryakke podho owahan kanggo iku Luwih 'masalah' leluhur, edition 9 gadhah matèni fitur Srengenge katon padhang apa dina luwih. iOS 8 mesthi wis saben orane katrangan siji saka asil dandan lan tantangan saiki dumunung marang perusahaan kanggo ndeleng yen padha wis tetep utawa woes sing luwih ditambahaké.

Kanggo njaluk langkah lengkap dening langkah kawruh bab apa iOS 9 ngemu kanggo sampeyan, supaya maca.

Apa ora iOS 9 anyar nggawa?

Kanggo kita utang astiti bakti, iOS 9 kudu manggon nganti apa janjinipun ngirim. Kene iku njupuk dipikir ing sawetara momotané penting lan standout.

  • 'Proactive' Assistant

Iki ateges versi Google saka Apple, apa kaya assistant lan tanggung jawab kanggo aggregating data saindhenging Kontak , Calendar, Siri, apps pihak katelu lan supaya ing.

  • Kinerja baterei ndhuwur-kedudukan

A akeh needed relief saka Apple wis pungkasanipun dipun ginakaken kene. IOS 8 wis ora mode hemat baterei sing tepat. Supaya kowé ngerti sing mateni data utawa Bluetooth utawa malah Wi-Fi kendel rampung ing sampeyan. Kanthi versi 9, panentu telung jam tambahan berkas owah-owahan sambutan.

  • Pinter Siri

Ana requirement urgent kanggo upgrade Siri, utamané sawisé entuk paling Proactive. Release anyar nawakake support luwih akeh kanggo kabeh printah natural language saindhenging telpon, thanks kanggo tampilan antarmuka anyar. Iku bakal dadi gedhe ningali sapisan reaktif layanan ganti dadi luwih apik.

  • Nganyari Kawigaten

A anyar Pramughan iki dening-produk saka 'super Siri' lan 'Proactive Assistant'. Mung Sapuan ing sisih kiwa layar ngarep lan sampeyan bakal njaluk data gadhah pranala menyang sawetara app disaranake, acara tanggalan, geo-sumberipun Alexa lokal lan kaya.

  • Meningkat Apple Maps

Perusahaan saiki prides gadhah Apple Maps sing adoh luwih apik lan digunakake digunakake kanggo aplikasi pemetaan ing iOS (3.5 kaping luwih dhuwur tinimbang 'sabanjuré app pemetaan anjog'). Iki ing iOS 9 pracaya njaluk sawetara directions transit liyane, kang mung bakal bahan bakar sawijining ajining diri.

iOS 9 vs. iOS 8: comparison A

iOS 9

iOS8

 

 

Baterei Dianggo lengkap

Baterei kendel biasane ing data, Bluetooth, etc

'A pengalaman sing luwih apik ing saben tutul'

Pengalaman tutul tetep padha karo apa-apa ing tartamtu untuk mbanggakno

Widget Stock status show baterei iPhone lan nyambung Apple Watch bebarengan karo 'temokake kanca-kanca kula

Ora fitur kuwi saiki ing tengah kabar saka iOS 8

Mbukak akeh tugas, favorit nyata panas ing versi 9

Ora kamungkinan saka mbukak akeh tugas

Kolom telusuran anyar ing ndhuwur sawise setelan

Ora pilihan search

Layar Ngarep ngandhut app wallet anyar sing nggantèkaké klawan buku tabungan

Dompet app absen

Mode maca ing safari mbantu pilih werna latar mburi lan typography

Mode maca wis latar mburi padha putih

New 'nuduhake' opsi kanggo tautan

Ora 'nuduhake' pilihan. Mung 'Cut', 'salinan', 'netepake'

Keyboard ngandhut ndhuwur / cilik tombol huruf

Ora kuwi

Cathetan app duwe opsi kanggo nambah sket, foto, format teks owah-owahan, dhaptar lan akeh liyane

Versi winates saka opsi

Piranti kang bisa upgrade kanggo iOS 9?

Karo sing paling anyar lan fitur apps, pangguna iOS bisa heave desahan saka relief. Nanging, salah siji aspek kritis misale jek God paling mau mudhun piranti upgradeability. Nanging kabar apik sing iPhone sing sebaya iPhone 4S lan malah iPads kaya iPad 2 bakal bisa kanggo mbukak iOS 9 lancar. Iku tremendously responsif lan luwih cepet saka iOS 8, dadi siji bisa nyana ora luwih saka panyimpenan kanggo bisa dikuwasani lan proses musuhan-free kanggo devoices lawas. Kanggo sebutno sawetara liyane, iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus lan antarane iPads, Air, Air 2, 2, 3rd generasi, mini 3, mini 2 mini lan uga iPod generasi 5th bisa upgrade kanggo iOS 9 gampang. Apple mesthi pinter ngunu!

Bakal sampeyan nganyarke kanggo iOS 9?

Apa sampeyan nganyarke kanggo iOS 9 utawa ora temen kaputusan pribadi. Nanging, Jajak Pendapat ekstensif wis conducted lan kasunyatan marang, paling mau wis ditulis eagerly bab maksud sing aktif ahead karo. Sawise kabeh, ora ana gawe piala sing mengkono! Sapa sing ora seneng nglaras keuntungan saka versi anyar, utamané nalika sampeyan duwe pilihan saka nganyarke meh kabeh iPhone utama, iPads lan kaya.

 

 

Top