Kabeh TOPICS

+

A dipikir ing jailbreak njiwet apel matèni ing iOS 9 beta

Apple, ana uga wae pembuangan metu ana sing ora bisa ngenteni nganti piranti lunak final wis dirilis ing umum. Nanging ana alasan kok wong wis isih ora pamilih kanggo njupuk iOS 9 beta? Jip lan alam dangly wis tetep wong adoh saka njupuk.

Fitur paling gedhe, Nanging wis nyoba kanggo meddle karo iku jailbreak. Wong sing wis diinstal jailbreak ing versi iOS lan banjur diinstal ing piranti lunak beta anyar ora mung bakal kelangan jailbreak perlu nanging uga bakal mung bisa kiwa karo piranti unjailbreakable. Iku bakal angel kanggo peretas kanggo nerbitaké pribadi jailbreak kanggo versi beta kasedhiya nganyari piranti lunak iOS Sanadyan bakal Apple bisa kanggo ndandani vulnerabilities utawa comings short digunakake dening pribadi jailbreak ing versi. Punika dipikir ing jailbreak njiwet apel matèni ing iOS 9 beta: -

  • a) Video panel

Sadurunge ing iOS, wong bisa ngapiki lunak video mbukak akeh tugas ing tabung sing, iTunes, safari lan pemain liyane. Sampeyan bisa nonton video ngendi wae ing macem-macem windows nggunakake jailbreak Tweak iki. Nanging ing iOS 9, Apple wis diwiwiti mung Tweak iki liwat fitur anyar kang dikenal minangka Gambar ing gambar mode ing iPad.

  • b) Search Setelan

Iki durung liyane jailbreak Tweak populer. Sejatine iku nambah kothak panelusuran menyang ndhuwur saben app setelan. Apple njiplak padha lan sijine fitur sing padha ing iOS 9. Kabeh duwe apa mung miwiti Setelan app saka Layar ngarep pribadhi. Gesek mudhun layar kanggo njaluk bar telusur ing ndhuwur.

  • c) Gesek Pilihan

Karo pilihan geser, siji bisa nuduhake ing iPad nggunakake sadurunge nyeret ing keyboard kanggo mindhah kursor lan uga bisa milih teks. Apple wis mangkono saiki ditambahaké fitur iki kanggo keyboard iPad.

  • d) pertunjukan

Ing iOS 9, salah siji saiki bisa ngganti cilik dibutuhake saka huruf ing keyboard lunak siji bebarengan nalika tombol Shift dipencet, kang persis padha apa Tweak pertunjukan ora

  • e) BattSaver

Ing salah siji saka njiwet jailbreak kang iOS 7 wis dimodifikasi lan diganti malah iki klebu. App disebut BattSaver kang Skin karo iOS 5, 6 lan 7, ing BattSaver ngapiki bener mbantu kanggo ganda wektu urip baterei ing piranti iOS jailbroken Panjenengan. Ana sawetara fitur Manajemen daya anyar lan uga siji kacathet punika Mode Power Low whih wis teka anyar ing iOS 9. Iku mangkono mbantu ngluwihi urip baterei luwih.

  • f) Copic

Copic, wangun cendhak kanggo Contact Picture, mbantu kanggo nuduhake foto kontak kang nang endi wae ing iPhone, iPad utawa iPod malah. Iku mangkono banget padha iOS 9 beta nuduhake foto-foto wong ing app Pesen ing kabeh piranti liyane.

  • g) ReachApp

Apple wis sawetara saka gaweyan sange. Salah siji saka wong-wong mau ing splitview kang ngijini sampeyan Multitask ing loro apps ing wektu sing padha. Iki apa ReachApp doesnow ngembangaken pamisah layar. Iku mangkono nggunakake fitur kemampuan Simpenan tekan.

  • h) RelevApps

Mew iki jenis lan wangun jailbreak Tweak ngidini siji rampung nemtokake app beda kang bisa nuduhake munggah sak mawarni-warni lan beda kaping dina ing Control Center. Karo iOS 9 Nanging, Apple wis ngenalaken fitur anyar kang ngijini wong bantuan lan suggest apps dadi Bukak adhedhasar Sifat pangguna.

  • i) Reply cepet

Reply app cepet ngijini sampeyan njawab wong ing chats sing tanpa malah gadhah masalah ngetik app. Nanging ora soething sing astonishingly anyar. Njiwet jailbreak liyane kayata

  • • IMN kanggo LINE karo Facebook Messenger
  • • Pesen kanggo Tampilan
  • • QuickReplier kanggo Viber uga wis nyoba kanggo digarap lan èkspèrimèn.


Mangkono, iku malu sing piranti kaya apel bakal kudu mateni pengguna njiwet jailbreak loropaken kanggo wong. Karo munggah gradations lan dandan kedados, sethitik bisa ngandika sanadyan.

Jajak Pendapat dijupuk

Punika jajak pendapat dijupuk kanggo ngupaya jawaban wong lan ndeleng apa padha isih bakal jailbreak Ios9?

74% wong semaur ing positif déné 26% tetep clueless lan ngandika padha bakal seneng nunggu.

Punika kasempatan kanggo sing wong lan pembuangan saka pembuangan iOS kanggo menehi jawaban lan isi ing respon Panjenengan. Apa bakal saran? Bakal isih jailbreak iOS 9 ?

Ngetik Y kanggo ya N ora. Ampun balesan yen sampeyan arep kanggo menehi input pinunjul lan yen sampeyan penggemar apple die- hard.

 

 

Top