Kabeh TOPICS

+

10 Alasan Kenapa Kamu Ora Apa Instal iOS 9 Beta

Sanadyan teknologi wis nganyari dhewe wektu lan maneh iku hard pracaya apa kanggo apik lan apa ora sik njongko nganti tandha. Masalah padha ngapusi nganggo iOS 9 beta kang gadang ora nguripake nganti dadi sing bener. Kene alasan apa sing ora kudu nginstal app anyar iki:

Masalah kompatibilitas karo app

Ana masalah kompatibilitas karo iOS 9 beta. Sampeyan ora bisa mbukak wares malah alus kaya samsung fluidly metu ana. Masalah iku padha isih ngenteni kanggo berkembang app kanggo iOS 9. masalah bakal tetep lan nganyari bakal di-push mung nalika Apple pers iOS 9 Golden master. Iki bakal kelakon arang-arang ing September.

Iku banget jip

Versi beta iki bisa dadi arang banget jip. Bisa nimbulaké springboard kanggo nabrak utawa malah piranti kanggo urip maneh. Iki uga bisa kelakon ing tengahmu, kowe nulis email utawa ing tengah telpon penting.

Downgrading saka iOS 9

Sampeyan bisa kaya sing downgrade kanggo iOS 8.4 saka 9 betas. Nanging, siji kudu ngerti iku angel kanggo mulihake piranti saka iOS 9 bali munggah sawise Duwe downgrade kanggo iOS .3. Njaluk siap kanggo mulihake piranti mung kanggo iOS 8 yen sampeyan bisa nemokake munggah kompatibel bali. Nanging resiko tetep sing bisa uga bakal kelangan data antarane kaping nganyari kanggo iOS 9 kanggo wektu sing downgrade. Kasunyatan negatif sing ora bakal bisa downgrade bali menyang versi sadurungé.

Ora jailbreak bisa

Yen sampeyan duwe piranti sing jaibroken, banjur siji kudu ngerti sing ora mung bakal kelangan jailbreak perlu nanging uga sing mung bakal ngiwa karo piranti unjailbreakable. Iku bakal angel kanggo peretas kanggo nerbitaké pribadi jailbreak kanggo versi beta kasedhiya nganyari piranti lunak iOS Sanadyan bakal Apple bisa kanggo ndandani vulnerabilities utawa comings short digunakake dening pribadi jailbreak ing versi. Supaya ultimatum nggunakake jailbreak ing piranti mung nalika hacker wis t Rilis bisa kanggo versi umum iOS 9. Pangu tetep jailbreak kanggo iOS 8 sing dirilis ing mburi Oktober.

Ora rampung optimized

Sawetara versi pisanan sing ana saka iOS 9 beta ora optimized ing kabeh. Apple paling kamungkinan kanggo ngumpulake informasi debug malah bantuan iku trek lan malah ndandani kewan omo. Iku uga bisa duwe impact ing informasi kasedhiya lan kinerja. Ana bakal dandan arep ing phase beta.

Dhukungan

Ing phase beta ora bantuan saka Apple bakal bisa kanggo nggayuh sing. Ora pangembang uga bakal ngewangi sampeyan iku mung phase beta saka iOS 9. Salah mesthi bakal kudu ngenteni nganti beta sabanjure ndadekke koreksi utawa malah release resmi final.

Pangarepan

App beta iki ora njamin siji sing biasane bakal nyana metu saka Apple. Fitur-fitur anyar ing kelangan sing kalebu ing bab kaya Muter liwat pamisah tampilan mbukak akeh tugas ora bakal karya o bisa karo sawetara app pihak katelu. Gawe uga perlu kanggo nambah support kanggo fitur mbukak akeh tugas meningkat kanggo app sing dibutuhake.

Iku isih ing phase beta

Ya iku diarani iOS 9 beta. Tegese, iku ora release umum lan kanthi mangkono matesi akses kanggo wong. Iku bakal nggunakake phase ngalahake mung nalika iku perlu telung sasi kanggo ndandani masalah nabrak lan kewan omo. Gawe uga mbutuhake wektu kanggo nganyari app sing.

Sampeyan bisa break app

Lunak beta tartamtu wis cenderung kanggo break kabeh aplikasi liyane. Mangkono, Apple kepengin piranti lunak kanggo page menyang gawe. Ana kamungkinan dhuwur sing siji aplikasi bakal miwiti tumindak kanti awon sawise sampeyan instal piranti lunak iki. Iku bisa salah siji kacilakan utawa nuduhake kahanan kang ora tetep umum.

Masalah karo gradation munggah sawijining

Piranti lunak iki tartamtu ing versi nyoba ing ponsel. Yen gagal upgrade iku ing pungkasan wektu Kola sawijining, piranti bakal dadi bricked. Mangkono, iku uga nimbulaké akèh alangan kanggo jadwal karya.

Versi beta lunak wis tau diinstal dening pangembang langsung ing piranti sing utami. Padha biasane tetep piranti siap kanggo Testing app kayata ing versi beta saka iOS. Mangkono uga wicaksana lan supaya alangan.

Top