Kabeh TOPICS

+

10 Fitur Sarwa Butuh ngélingi Apple iOS 9

Apple iOS punika pungkasanipun kene! Codenamed 'rojo', iki sistem operasi anyar saka fungsi Apple piranti kaya iPhone lan iPads lan wis nglaras review ngelem. Sawise unveiling formal sawetara dina maneh, bandingaken karo sawijining leluhur wis diwiwiti lan rightly supaya. Nanging satunggal bab sing Apple pantes aken kanggo cara carane èfèktif lan pinter iku katahan iku ing nggabung bab apa sing ngembangaken ing versi 9. Sanadyan kita ora tartamtu bab iOS 9 ing kabeh, kita durung tetep driji kita nyabrang wus dhaptar pesenan kita bakal diwenehake.

Ing kedadean disebut iOS 9

Apple wis tau gagal nggawa surprises galore kanggo loyalists lan iOS 9 mirengake opo sing. Sistem operasi seluler-generasi sabanjure iki announced ing 'Worldwide Developers Konferensi 2015, dianakaké ing Moscone Center West ing San Francisco tanggal 8 Juni, 2015.

Karo iOS 9 biasane ngarahke ing 'Intelligence lan pro-kegiatan', pangguna perlu dadi tangan-karo sawetara Sifat sing ora dibutuhake ing 7th 8th versi. Supaya apa sing ana kamungkinan kanggo nyana sing koreksi, stabilitas, Optimization, kajawi njiwet desain subtle, fungsi luwih, fitur olahan lan ora lali, sawetara dandan.

Top 10 iku anyar bab Apple iOS 9

  • Assistant giat banget

Iki dening adoh fitur paling penting ing iOS 9. A rasio sistem-sudhut sing ngidini piranti kanggo njaluk kenalan karo Sifat pangguna lan uga kurban Rekomendasi basa ing wektu, panggonan lan kegiatan, iki Apple Google!

  • Amazing baterei urip

Ing pembangunan paling anyar kanggo versi anyar Apple, asil dandan amba ing wangun saka urip baterei lengkap tegese ana ora perlu kanggo ngalih liwat sawetara telpon liyane. Dadi malah nalika data utawa Bluetooth, Wi-Fi wis katahan ing, mode 'daya kurang' bakal nindakake siasat.

  • Apple pituwas lan wallet

Ing Passbook wis siram sawetara katresnan lan nemu jeneng anyar, Dompet. Akeh kaya sadurungé, panyimpenan SIM lan asrama liwat wis diijini uga kasetyan, SIM ganjaran, Nggoleki lan malah SIM nyimpen. Saiki sing Apple Pay teaming karo Square, nonton kertu contactless anyar bisa ngaktifake pamukiman Apple Pay.

  • News App

Iki woro-woro surprise. Ing News App akin kanggo Flipboard, nanging katon apik. Dadi yen sampeyan pengin nggawe majalah adat kanggo isi menarik saka sawetara saka panyedhiya utama kaya Conde Nast, The New York kaping lan liyane, njaluk iki.

  • iPad pamisah layar mbukak akeh tugas

Sembarang anyar iPad karo iOS 9 bakal ndhukung mbukak akeh tugas. Mung gesek ngiwa saka sisih layar kanggo narik munggah jendhela SlideOver. Sampeyan bisa nggunakake mung app sing iso digunakke. Nanging tutul divider lan iPad dadi mode mbukak akeh tugas ngijini sampeyan loro apps iso digunakke bebarengan.

  • Kangoo Maps

Apple Maps kurban fitur anyar kasebut transit sing bisa availed dening nomer winates of cities ing saiki. Sampeyan bisa nemokake kabeh saka bus, metro olahraga directions ing app. Wangsulan: Bab ingkang paling iku luwih apik saka Google Maps.

  • Setelan karo pilihan search

Akhire setelan teka karo pilihan search pinter! Sampeyan bisa incorporate pribadi context-sensitif gedhe ing lan kanthi mangkono bisa kamulyan. Dadi yen sampeyan planning kanggo madhang, loncat karo muter awak kanggo nggoleki lokasi.

  • Dianyari Siri

Gadhah Siri dianyari tegese kaping logat lan dialèk saiki ing pembuangan. Nanging sing ora kabeh! Karo antarmuka anyar lan integrasi tuwa, iOS 9 wis basa lan Siri kang pamisah swara dadi loro pilihan kapisah.

  • Kawigaten nggoleki ing app

Ing versi 9, support apps pihak katelu 'tegese Pramughan bakal bisa nelusuri ing jeneng app uga app. Ora apik?

  • Keyboard paling apik ing iPad

Mbok menawi, iki ndadekake kanggo favorit panas ing kalangan ingkang akeh. Keyboard QuickType anyar ngidini siji nggunakake minangka trek pad dening manggonke rong driji ing lan uga tansah obah mau watara. Ing mengkono, teks entri kursor wis diijini kanggo bakal dipindhah ing sembarang app sak layar. Ora mung ora iku nggawe posisi kursor luwih gampang kanggo nyetel nanging uga spares kedhaftar saka nutul posisi ing layar saben wektu.


    Ana liyane sing bakal njelajah sapisan iOS 9 nemu umum. Supaya tetep arep karo away!

Top