Kabeh TOPICS

+

3 Cara kanggo Transfer data saka iPad Lawas iPad online 2 utawa mini iPad 3

Wiwit seger iPad Air dirilis ing 22, Oct, dadi sih anyar lan panas kanggo pembuangan Apple. Yen sampeyan mung tuku online iPad lan saiki lagi banget kenthekan bab transfer data saka iPad lawas iPad online, sampeyan bisa maca iki. Sisih ngisor nuntun sampeyan liwat telung macem-macem cara carane kanggo mindhah data saka iPad lawas iPad online.

Solusi 1: Transfer data iPad lawas iPad online 2 / iPad mini 3 iTunes

  1. Mesthekake yen sampeyan wis diinstal ing versi paling anyar saka iTunes, lan miwiti.
  2. Sambungake iPad lawas komputer.
  3. Klik iPad lawas ing piranti ing sidebar iTunes lan milih BACK Up Saiki .
  4. Nalika proses serep wis rampung, sampeyan bisa nyopot iPad lawas lan tetep iTunes mlaku
  5. Sambungake online iPad kanggo komputer. Nalika katon ing sangisore piranti , klik-tengen iku banjur pilih Mulihake serep ... .
  6. Pilih file serep Newest lan klik Mulihake .

copy old iPad data to ipad air

Pros: iTunes bisa gawe serep lan mulihake data paling iPad (iOS 9 didhukung) for free. Data kalebu dituku songs, podcast, buku, apps, foto lan video sing dijupuk lan dijupuk karo iPad, kontak, pesen, wallpapers, app data lan liyane.

Cons: Iku wektu-akeh. File media nyelarasake saka komputer ora diijini kanggo digawe serep lan dibalèkaké. Kejabi, proses serep bisa gagal kanggo miwiti lan soko salah bisa kelakon kanggo siksa serep lan mulihake proses ing sisih.

Solusi 2: Pindhah data saka iPad lawas iPad online 2 kanthi nggunakake iCloud

  1. Mbukak iPad lawas lan nguripake ing jaringan WiFi.
  2. Tutul Setelan banjur navigasi menyang iCloud . Banjur, tutul Storage & Serep . Nguripake iCloud Serep lan tunyuk OK . Banjur, tunyuk Gawe serep Saiki .
  3. Sawise serep lengkap, mriksa wektu pungkasan Serep kanggo mesthekake yen serep ana sukses.
  4. Nguripake iPad online anyar lan tindakake pandhuan teka ing layar. Pilih basa lan negara, netepake manawa sampeyan ngaktifake layanan lokal. Lan Nguripake jaringan WiFi.
  5. Nalika iku supaya kanggo nyiyapake iPad (iOS 9 didhukung), milih Mulihake saka iCloud Serep lan banjur ketik ID lan sandhi Apple.
  6. Pilih serep paling anyar saka iPad lawas banjur tunyuk Mulihake . Ngenteni wayahe nganti iPad online anyar wis dibalekno asline saka serep kasil.

transfer old iPad data to ipad air

Pros: iCloud mbantu serep lan mulihake paling data. Lagi sajarah dituku saka music, nuduhake TV, film, apps, lan buku (ora piyambak), foto lan video sing disimpen ing Roll kamera, piranti setelan, pesen, dering, mail swara visual, Layar ngarep, apps data lan ing.

Cons: Sampeyan perlu jaringan WiFi stabil kanggo nggawe manawa serep lan mulihake proses. Butuh akeh wektu. Samsaya Awon isih, kanggo media ora-dituku saka iTunes, iCloud gagal serep lan pulihake.

Solusi 3. Copy data iPad lawas iPad online 2 karo MobileTrans

Apa yen sampeyan arep kanggo nyalin item non-dituku kanggo iPad online anyar? Iku gampang saiki. Ing Wondershare MobileTrans (Win) utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac rawuh kanggo bantuan Panjenengan. Iku ahli dirancang kanggo ngewangi sampeyan nransfer data ing antarane telpon loro lan tablet nalika padha mbukak Android, iOS utawa Symbian (mung versi Windows ndhukung transfer file menyang lan saka piranti Symbian). Menehi daya kanggo nransfer kabeh music, tanggalan, pesen, video, foto lan kontak saka lawas iPad kanggo iPad udhara kanthi klik siji. Cukup trep, iku ora?

Ngisor iki guide lengkap nalika nggunakake versi Windows. Yen sampeyan lagi Mac pengguna, sampeyan bisa tindakake iku banget. Mung maca ing!

Download Win VersionDownload mac version

Langkah 1. Sambungake loro iPads menyang komputer karo kabel USB Apple

Ngundhuh lan nginstal software ing komputer. Klik kaping pindho paket instalasi ing layar komputer kanggo miwiti. Ing jendhela utami, klik telpon kanggo Transfer telpon. Iki ndadekke munggah jendela transfer iPad. Sambungake loro iPad lan iPad online lawas menyang komputer. Piranti lunak bakal ndeteksi lan nuduhake wong ing jendhela iki.

Lunak iki kebak kompatibel karo iPad udara, lan iPad sing mbukak iOS 9/8/7/6/5.

transfer data to new iPad air

Langkah 2. Copy music, video, foto, tanggalan, iMessages lan kontak saka iPad lawas iPad online

Nalika sampeyan ndeleng, kabeh data sing diijini kanggo nransfer sing kadhaptar lan dicenthang antarane loro iPads. Pindhah lan klik Mulai Copy . Banjur, lawas iPad kanggo iPad transfer data online wiwit. Dadi manawa ora iPad mesthekake ing kabèh mesthi.

transfer data from old iPad to iPad air

Pros: Loro-lorone ing dituku lan item non dituku sing diijini kanggo nransfer. Kejabi, data saiki ing iPad online ora bisa dibusak sadurunge data ing iPad lawas wis diimpor. Tambahan, Iku ora perlu wae jaringan WiFi, lan proses transfer iku arang banget cepet lan aman.

Cons: lunak iki helpless yen sampeyan pengin kanggo mulihake setelan, app, app data lan mail swara visual.

Nonton video guide

Sing kabeh babagan carane nransfer data kanggo iPad online anyar saka iPad lawas. Pilih cara sing kaya lan duwe cobi.


Tips:

Sawise transfer data, sampeyan bisa uga pengin ngatur iPad online anyar. Ing Wondershare TunesGo (Win) utawa Wondershare TunesGo (Mac) pilihan apik. Iku digunakake kanggo pembuangan Apple kanggo ngatur musik, film, foto, podcast, iTunes U, music videos. TV nuduhake, lan liyane ing udhara iPad.

Download Win Version

Top