Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPod > Carane Transfer Music saka Android kanggo iPod

Carane Transfer Music saka Android kanggo iPod

Iku ana apa cara aku bisa nransfer musik saka Android Samsung Galaxy Tablet 2 sandi iPod 4G?

IPod iku pamuter musik apik, kang sampeyan bisa seneng music kapan lan ing ngendi wae bisa. Yen sampeyan duwe Bunch saka songs ing telpon Android utawa meja, sampeyan bisa uga pengin dikirim menyang iPod. Nanging, kados piranti Android, sampeyan bisa ora langsung nransfer musik kanggo iPod tanpa bantuan saka program, kaya iTunes. Yen sampeyan are looking for cara kanggo nyalin musik saka Android kanggo iPod, saiki mungkasi kene. Punika Android kanggo iPod alat transfer migunani, sing, Wondershare MobileTrans utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac . Menehi transfer kabeh musik ing telpon Android piranti kanggo iPod (mentas didhukung iOS9) karo 1 klik.

Download Android kanggo iPod transfer alat ing komputer. Ing sisih ngisor, Monggo 'nyoba versi Windows. Versi Mac dianggo ing cara sing padha.

Download Win Version Download mac version

Wigati: Wondershare MobileTrans kanthi kompatibel karo ewu piranti Android lan akeh iPods. Kene, sampeyan bisa mriksa kabeh piranti Android didhukung lan iPods .

Carane nransfer musik saka Android kanggo iPod

Sisih ngisor iki proses nransfer musik saka piranti Android iPod. Monggo 'pindhah lan mriksa metu!

Langkah 1. Instal lan mbukak Android iki kanggo alat transfer iPod

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nindakake iku kanggo nginstal lan mbukak alat iki ing komputer. Banjur, ing jendhela utami nuduhake munggah ing layar komputer. Menyang telpon menyang mode Transfer telpon lan klik Mulai .

music from android to ipod

Langkah 2. Sambungake iPod lan Android piranti menyang komputer

Sabanjure, nyambung loro piranti Android lan iPod menyang komputer kanthi kabel USB. Alat iki bakal ndeteksi piranti enggal. Sawisé iku, sampeyan bakal weruh piranti Android ditampilake ing sisih kiwa, lan iPod nuduhake munggah ing sisih tengen.

Kanthi ngeklik "loncat karo muter awak", sampeyan bisa kanggo ngganti panggonan piranti loro kasebut. Yen sampeyan arep kanggo mbusak musik ing iPod kanggo nggawe kamar kanggo songs ing telpon Android piranti, sampeyan bisa obah mati "data Clear sadurunge salinan.

transfer music from android to ipod

Langkah 3. Pindhah musik saka Android kanggo iPod

Nalika sampeyan ndeleng gambar ing langkah 2, music, kontak, tanggalan, pesen teks, video lan foto sing dicenthang lan bisa dipindhah. Yen sampeyan mung dienggo kanggo mindhah music, sampeyan kudu mbusak centhang kontak, video, tanggalan, pesen teks lan foto.

Saiki, kabeh siap. Monggo 'nggawe transfer kanthi ngeklik "miwiti Copy". Ing proses, ora pedhot piranti Android utawa iPod. Nalika kabeh musik ing Android wis ditransfer menyang iPod, sampeyan kudu klik "OK" kanggo mungkasi.

copy music from android to ipod

Saiki, cobanen MobileTrans kanggo nransfer musik Android kanggo iPod karo 1 klik!

Download Win VersionDownload mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top