Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > Top 5 MoboRobo Alternatif

Top 5 MoboRobo Alternatif

Sing sing looking metu kanggo alternatif MoboRobo kanggo Android, Wacana iki bakal menehi akun 5 management software Android sing dikenal kanggo empowers sampeyan gampang ngatur Android smartphone.

1. MyPhoneExplorer

MyphoneExplorer wis ngalami évolusi minangka salah siji sing paling alat freeware kanggo telpon Sony Ericson. Panuduh uga ndhukung telpon Android liwat nyambungake liwat kabel USB, Blue waos lan Wi-Fi.

Pros:

  • Fitur Address Book karo sink langsung karo Gmail, Outlook, Thunderbird, SeaMonkey, Tobit Dawud lan Lotus Notes.
  • Allow arsip, ekspor impor SMS.
  • Ngaktifake kanggo ngatur tampilan tanggalan lan mbisakake sink langsung menyang Sunbird, Google, Thunderbird, Outlook, Windows Vista Calendar, Tobit Dawud lan Lotus Notes.
  • Browser berkas sawijining fitur sistem cache sing cepet minimalake transfer data lan sinkronisasi otomatis saka foto.

Cons:

  • Duwe sawetara masalah nalika digunakake karo Galaxy S4 ing Windows XP.
  • Tambah akèh saka kuwi ekstra kayata popups lan toolbar malware.

moborobo alternative

2. AirDroid

Piranti lunak liya sing kita kudu ing dhaftar alternatif MoboRobo punika AirDroid kang ngijini sampeyan kanggo ngatur telpon Android piranti liwat browser web. Kene sawetara Pros lan cons lunak Highly interaktif iki.

Pros:

  • Pindhah Panjenengan video, dering, foto, audios lan akeh file liyane lan saka telpon Android piranti tanpa gadhah kanggo plug-in kabel USB.
  • Nampa lan ngirim SMS liwat layanan jaringan saka komputer.
  • Ngijini sampeyan gampang lan cepet typing SMS. Kajaba sampeyan bisa ngatur Utas lan nggawe serep kanggo wong-wong mau.
  • Ngijini sampeyan kanggo mbatalake nemokake telpon pinter Android ing cilik iku wis ilang dicolong utawa.
  • Iku njupuk foto saka wong sing nyoba kanggo mbukak kunci telpon. Iku uga gampang Manajemen app gampang.

Cons:

  • Kudu nginstal Quick Time yen sampeyan pengin nonton video tanpa ngundhuh.

alternative to moborobo

3. Samsung Kies

Obah luwih ing dhaftar panjarwa alternatif kanggo MoboRobo, piranti lunak pihak sing kita kudu punika Samsung Kies . Aplikasi iki lengkap Android piranti lunak sing fitur sawetara saka sudhut opsi sing ngijini sampeyan kanggo ngatur piranti Samsung Panjenengan. Sambungake piranti karo Samsung Kies lan mbukak foto larang regane menyang piranti lunak iki kanggo safekeeping lan.

Pros:

  • Gampang nggawe lan ngatur dhaptar lagu, lan ngalih menyang lan saka PC.
  • Menawa pengiriman notifikasi sing nganyari sembarang perangkat lunak sing kasedhiya kanggo telpon Android piranti.

Cons:

  • A dicokot alon lan kathah njaluk unresponsive ing kaping.
  • Kadhangkala, iku unresponsive sak suwene proses serep.

moborobo alternatives

4. Android Panglima

Alternatif MoboRobo papat sing temtunipun bisa nyoba iku Panglima Android . Nanging kanggo mbantu ngatur file lan app ing telpon Android piranti bosok karo ora panglima.

Pros:

  • Ngemot akeh komponen Integrasi kang wis nyiptaaké kanggo aspèk Gambar amba kayata file njajahi, Alexa piranti, Manajemen aplikasi, Kapabilitas sumunar, console lan tondo asto app.
  • Duwe antarmuka panganggé grafis banget interaktif sing empowers sampeyan gampang njelajah kabeh isi sing duwe ing telpon Android piranti.
  • Salinan lan tempel kaping folder lan file, banjur owahi file privasi, lan sapiturute
  • Nggampangake instalasi app.

Cons:

  • Ora alat dewekan lan pangolahan njaluk alon sawetara wektu.

best moborobo alternatives

5. Wondershare MobileGo for Android

Wondershare MobileGo for Android punika Highly gampang, interaktif lan alternatif lengkap MoboRobo. Ngijini sampeyan ngatur kabeh file ing telpon Android piranti tanpa musuhan

Pros:

  • Gawe serep kabeh data ing telpon Android piranti lan nyegah karo klik prasaja.
  • Download, Busak instal, instal app mung lan ngalih app saka telpon menyang kertu SD.
  • Duwe audio lan video rate inbuilt.
  • Transfer kontak menyang lan saka Outlook.
  • Kompatibel karo watara 2000 plus Android seluler piranti.
  • Dhukungan ngirim teks siji persil saka wong saka komputer ing wektu.

Cons:

  • Ora ndhukung nganyari app ing telpon Android piranti.

top 5 moborobo alternatives

Kanggo pangguna Mac, sampeyan bisa nggunakake versi Mac - Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac)

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top