Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer Kontak saka LG kanggo iPhone

Carane Transfer Kontak saka LG kanggo iPhone

Isih straining saben tau kanggo ngirim kontak saka LG kanggo iPhone? Wiwit kertu SIM beda-beda ing ukuran, sampeyan bisa ora mung masang kertu SIM LG ing iPhone kanggo njaluk kontak ing. Panginten sampeyan bisa ngunggah kontak ing telpon LG kanggo sawetara akun, kaya Gmail, banjur, nyelarasake akun karo iPhone, njupuk wektu supaya kuwi lan iku ora aman.

Kang ing quandary, sing Highly disaranake nggunakake alat transfer telpon profesional kanggo ngewangi sampeyan metu. Iku jenenge Wondershare MobileTrans utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac , sahingga sampeyan kasempatan kanggo nransfer LG kontak kanggo iPhone karo 1 klik. Iku ora mung ngirim nomer telpon, nanging nyalin alamat email, jeneng perusahaan, alamat ngarep, lan liyane info kontak kanggo iPhone.

Carane kanggo ngirim kontak saka telpon menyang LG iPhone

Download siji-klik alat transfer telpon ing komputer. Banjur, Mriksa langkah-langkah dening-guide ngisor iki kanggo ngerti operasi. Kene, Ayo dadi njupuk versi Windows minangka nyoba.

Download Win VersionDownload mac version

Wigati: MobileTrans ndhukung persil saka piranti LG Android, lan iPhone, kalebu iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 5 lan liyane roto sing iOS 9 / 8/6/5/7. Dipriksa kene kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan piranti LG didhukung lan iPhone.

Langkah 1. Mbukak alat transfer telpon ing komputer

Kanggo miwiti karo, nginstal alat transfer telpon - MobileTrans ing PC. Instal kanggo nuduhake jendhela utami ing layar PC. Pilih telpon menyang mode Transfer telpon.

transfer contacts from lg to iphone

Langkah 2. Sambungake LG piranti lan iPhone kanggo PC

Banjur, nyambung loro saka telpon lan iPhone LG menyang komputer Windows karo loro kabel USB. Alat transfer telpon iki bakal cepet ngenali telpon loro. Banjur, telpon LG wis ditampilake minangka "Source telpon" ing sisih kiwa, lan iPhone, ing "Destination telpon" ing sisih tengen.

Nalika ngeklik "loncat karo muter awak" antarane telpon, sampeyan bisa ngganti panggonan sing kanggo ngirim kontak, video, pesen teks, foto lan musik saka iPhone LG telpon utawa tablet.

Wigati: Obah "data Clear sadurunge salinan", lan kontak saiki ing iPhone bakal dibusak kanggo nyimpen kontak saka LG telpon utawa tablet. Yen sampeyan pengin transfer kontak ing akun-akun kanggo iPhone, sampeyan kudu mlebu menyang akun ing telpon LG sadurunge transfer kontak.

transfer contacts from lg phone to iphone

Langkah 3. Pindhah kontak saka LG kanggo iPhone

Kanthi gawan, alat transfer telpon empowers sampeyan kanggo mindhah music, video, pesen teks, kontak, tanggalan lan foto saka LG telpon utawa tablet kanggo iPhone ing wektu. Kanggo mindhah kontak, sampeyan kudu mbusak centhang ing teks pesen, musik lan potret.

Banjur, kanthi ngeklik "Mulai Copy", alat transfer telpon miwiti ngirim kontak saka LG kanggo iPhone. Sawise kabeh kontak ing LG sing dipindhah menyang iPhone, sampeyan mung kudu klik "OK" rampung transfer kontak.

transfer lg contacts to iphone

Watch video ing Nyalin LG kontak kanggo iPhone

Coba MobileTrans kanggo ngirim kontak saka LG kanggo iPhone 1 klik!

Download Win VersionDownload mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top