Kabeh TOPICS

+

Top 5 Free iTunes Serep extractor

piranti iPhone iPad lan banget prasaja kanggo nggunakake, nanging yen wong rawuh tengen masalah technical padha njaluk sing rumit banget. Siji masalah kuwi accidently mbusak data sing padha ora Karsané ing mbusak lan kepriye tak dibusak. Nanging, ana piranti lunak sing bisa mbantu njaluk file bali mung cara iku lan sing banget tanpa gaweyan wae.

Ing artikel iki, kita arep kanggo pindhah liwat ndhuwur 5 iTunes serep extractors kanggo loro Mac lan Windows kedhaftar. Yen sampeyan wis berjuang karo Jeksa Agung bisa ngetokake padha, banjur kowé malah kudu bungah sing digawe iku kene.

Ora 1. iTunes Serep extractor: telpon Rescue

Platforms didhukung : Mac lan Windows

Price : $ 49.99 (Berbagi Personal), $ 69.99 (Berbagi Family)

Download : (Mac)http://www.imobie.com/product/phonerescue-mac.dmg (Windows)http://www.imobie.com/product/phonerescue-64-setup.exe"

Fitur tombol:

  1. Menehi Recovery saka 20+ jinis data.
  2. Nduweni kemampuan kanggo nyimpen Pesen teks lan No. History.

Pros:

  1. Kasedhiya ing Mac lan Windows OS.
  2. Data ekspor langsung saka iPhone, iPad lan iPod.
  3. Extract saka iCloud Serep / iTunes Serep, malah yen serep ndhelik.
  4. Waras data Deleted iPhone.

Cons:

  1. Sampeyan kudu nganyarke kanggo Pro Version supaya extract data. Versi dhasar mung bakal pratinjau ilang data / dibusak.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

 

Ora 2. iTunes Serep extractor: iPhone Serep extractor

Platforms didhukung : Mac lan Windows

Price: $ 29.95 (Home Edition), $ 69.95 (Pro Edition)

Download : (Mac)http://www.iphonebackupextractor.com/free-download/?os=osx (Windows)http://www.iphonebackupextractor.com/free-download/

Fitur tombol:

  1. Kasedhiya ing Mac lan Windows OS.
  2. Gampang menehi iTunes Alexa serep.

Pros:

  1. Bisa extract data saka iCloud / iTunes Gawe serep.
  2. Nyedhiyani mode pakar kanggo menyuling data saka iPhone.

Cons:

  1. Mindhai ora ono guno data.
  2. Ora bisa pratinjau sadurunge menyuling.
  3. Antarmuka ora nyenengake.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

 

Ora 3. iTunes Serep extractor: iBackup extractor

Platforms didhukung : Mac lan Windows

Rega $ 15

Download : (Mac)http://www.wideanglesoftware.com/ibackupextractor/download/mac/index.php (Windows)http://www.wideanglesoftware.com/ibackupextractor/download/win/index.php

Fitur tombol:

  1. Bisa extract 50 item ing versi nyoba
  2. Nduweni kemampuan kanggo waras Tèks Pesen, No. Sejarah, Email lan Voice layang.

Pros:

  1. Gampang kanggo nangani.
  2. Extract data gampang.

Cons:

  1. Layar pratayang ora cetha.
  2. Tur free guna.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

 

Ora 4. iTunes Serep extractor: iBackup Ndeleng

Platforms didhukung : Mac lan Windows

Rega $199.95

Download : (Mac)http://www.imactools.com/iphonebackupviewer/download/mac (Windows)http://www.imactools.com/iphonebackupviewer/download/win

Fitur tombol:

  1. Ndhukung Recovery kabeh data pribadhi, kayata, kontak, pesen, Sajarah telpon etc.

Pros:

  1. Prasaja lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.
  2. Bisa nemokake kabeh serep iPhone ing komputer.
  3. Extract saka iTunes Serep, malah yen serep ndhelik.

Cons:

  1. Ora bisa extract saka iCloud Gawe serep.
  2. Mindhai inefficient ing kaping.
  3. Ora bisa pratinjau file gawe serep.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

 

Ora 5. iTunes Serep extractor: AnyTrans

Platforms didhukung : Mac lan Windows

Rega $ 59.99

Download : (Mac)http://www.imobie.com/product/anytrans-mac.dmg (Windows)http://www.imobie.com/product/anytrans-64-setup.exe"

Fitur tombol:

  1. Antarmuka resik, prasaja kanggo mangerteni lan nangani.
  2. Loro mode Recovery: Waras langsung saka piranti iOS utawa extract saka iTunes.

Pros:

  1. Cuplikan file sadurunge Recovery.
  2. Ora perlu kanggo mbalek data saka telpon sakdurunge.
  3. Bisa mindhah data ing antarane komputer lan piranti iOS.

Cons:

  1. Kudu nyambungake piranti karo komputer iOS sadurunge menyuling data.
  2. Inefficient ing nemokake kabeh file.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

 

Paling extractor iTunes serep dianjurake

Sawise nggunakake kabeh lunak kasebut ing ndhuwur lan saperangan wong sing ora bisa nggawe menyang dhaftar panjarwa ndhuwur 5 iTunes extractors, aku teka munggah karo kesimpulan sing paling sakabèhé extractor punika Wondershare Dr.Fone kanggo iOS .

Kesimpulan iki adhedhasar sawetara bukti sing kalebu antarmuka, biaya kanggo aspek nilai lan saperangan kaluwihan sing wis liwat liyane saka piranti lunak. Sawetara kaluwihan tombol minangka nderek:

4.088.454 wong wis diundhuh

Napa Pilih Wondershare Dr.Fone?

  1. Gampang lan gampang mangertos antarmuka iku salah siji saka faktor tombol sing di bangun jembatan antarane produktivitas lan migunani lunak.
  2. Ndhukung loro iTunes lan iCloud extraction serep sing mbantu pengguna ing menyuling saka sawetara platform lan nambah nganti produktivitas sawijining sakabèhé.
  3. Fone kabeh ndhukung extraction saka data langsung saka piranti iOS, kang ateges yèn wis ora digawe serep karo iTunes sampeyan bisa tansah plugin data telpon lan extract langsung.

Carane Gunakake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS kanggo extract serep iTunes

Langkah 1. Pilih Mode Recovery

Wondershare Dr. Fone kanggo iOS menehi sawetara cara mbalek data. Awit kita arep kanggo extract saka serep iTunes, kita bakal pilih pilihan sing. Banjur sampeyan bakal weruh kabeh iTunes file serep kadhaptar. Pilih salah siji sing arep kanggo extract lan klik "Mulai Scan".

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

Langkah 2. Ndeleng file Waras

Sawise ngeklik "Mulai Scan", Wondershare Dr.Fone kanggo iOS katon kanggo file lan nuduhake dhaftar.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

Langkah 3. Pilih carane sing arep kanggo nyimpen data ing

Sampeyan bisa ndeleng dhaptar banjur pilih file sing arep waras. Sawise ngeklik "waras" sampeyan bakal dijaluk apa sing arep kanggo nyimpen file dhateng komputer utawa piranti. Pilih antarane opsi lan file bakal disimpen patut.

Top 5 Free iTunes Backup Extractor

Top