Kabeh TOPICS

+

Top 5 Free iCloud Serep extractor

Akeh kahanan bisa mimpin kanggo rusak data iPhone, nanging thanks kanggo iCloud; sampeyan bisa mulihake dhata kang ilang kapan arep. Sanajan sampeyan kudu nggunakake piranti lunak kanggo ngakses data ing iCloud, sampeyan uga bisa mung sinkron karo iPhone anyar kanggo njaluk data bali. Apa yen ora duwe iPhone anyar lan sing Lowongan perlu ngakses sawetara file iki? Cara mung kanggo pindhah babagan iku kanthi nggunakake piranti lunak. Ing artikel iki, Aku bakal nuduhake sampeyan ndhuwur 5 iCloud serep extractors. Apa iPhone iki dicolong, rusak utawa tak ilang, ora sengaja pambusakan, ngreset, serangan virus, jailbreak utawa operasi kesalahan liyane, piranti lunak iki isih bisa extract data saka serep disimpen ing méga.

Top 5 iCloud serep extractor

Ora 1. iCloud serep extractor: FoneLab

Sistem operasi didhukung : Windows lan Mac

Download URL : versi Windows ( kene ), Mac vesion ( kene )

Price : $79.95

Fitur tombol:

• Gawe serep lan mulihake nganti 19 jinis-jinis file saka iPhone, iPad, lan iPod.

• Ekspor lan waras 8 jinis-jinis file saka piranti liyane iOS.

• Akses lan mulihake data saka iTunes serep.

• Mulihake data saka iCloud serep kanggo Windows utawa Mac komputer.

• Ndhukung iOS anyar lan piranti iPhone.

• Fast, prasaja, kuat, lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Pros:

• Gampang lan antarmuka pengguna prasaja.

• Ndhukung versi paling anyar saka iPhone lan iOS.

• Recovery Fast lan kacepetan mindhai.

• murah saka paling lunak.

Cons:

• Ing versi nyoba wis mung sawetara fitur.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Ora 2. iCloud serep extractor: telpon Rescue

Sistem operasi didhukung : Windows lan Mac

Download URL : versi Windows ( kene ), Mac vesion ( kene )

Price : $ 49.99

Fitur tombol:

• Gawe serep lan mulihake nganti 22 jinis-jinis file saka iPhone, iPad lan iPod.

• Akses lan mulihake data saka iTunes serep.

• Mulihake data saka iCloud serep kanggo Windows utawa Mac komputer.

• Ndhukung iOS anyar lan piranti iPhone.

• Fast, prasaja, kuat, lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

• Simpen pesen lan cathet telpon.

• music Copy, video, foto, lan sapiturute kanggo Windows utawa Mac komputer.

Pros:

• Japanese lan antarmuka diatur.

• Gampang kanggo nggunakake.

• Ndhukung loro Windows lan Mac.

• Mulihake macem-macem jinis file karo ease.

Cons:

• Deep mindhai njupuk dawa rampung.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Ora 3. iCloud serep extractor: Leawo kanggo iOS

Sistem operasi didhukung : Windows lan Mac

Download URL : versi Windows ( kene ), Mac vesion ( kene )

Price : $ 69.95

Fitur tombol:

• Gawe serep lan mulihake nganti 12 jinis-jinis file saka iPhone, iPad lan iPod.

• Akses lan mulihake data saka iTunes serep.

• Mulihake data saka iCloud serep kanggo Windows utawa Mac komputer.

• Ndhukung iOS anyar lan piranti iPhone.

• Fast, prasaja, kuat, lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

• Simpen pesen lan cathet telpon.

• music Copy, video, foto, lan sapiturute kanggo Windows utawa Mac komputer.

• pratayang Gambar, pados file, lan file opsi Filter

• pangguna-loropaken antarmuka, operasi prasaja & Recovery data cepet.

Pros:

• Japanese lan antarmuka diatur.

• Gampang kanggo nggunakake.

• Ndhukung loro Windows lan Mac.

• Mulihake macem-macem jinis file

• Dhukungan kanggo nompo data saka kabeh piranti iOS.

• pratayang Handy file, search file, lan opsi Filter.

Cons:

• Ing versi nyoba wis mung sawetara fitur.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Ora 4. iCloud serep extractor: iSkysoft iPhone Data Recovery

Sistem operasi didhukung : Windows lan Mac

Download URL : versi Windows ( kene ), Mac vesion ( kene )

Price : $79.95

Fitur tombol:

• Waras 12 jinis file.

• Waras File Miturut Mindhai Direct.

• Mulihake data saka iTunes Serep Files.

• Preview File sadurunge Recovery.

• Fast & gampang Recovery System.

Pros:

• Nduweni versi free.

• Gampang kanggo nggunakake antarmuka

• Ing kemampuan kanggo waras basis data manual pilihan iki boon nyata.

• Saged nemokake lan mulihake nomer file.

Cons:

• njupuk nalika kanggo mindhai piranti rampung.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Ora 5. iCloud serep extractor: Easeus MobiSaver

Sistem operasi didhukung : Windows lan Mac

Download URL : versi Windows ( kene ), Mac vesion ( kene )

Price : $99.95

Fitur tombol:

• Waras kabeh data umum, kalebu Contact, SMS, Nelpon log, Wigati, foto, video, MMS, Tanggalan iPhone, iPad, lan iPod.

• Ndhukung paling ilang Laka data, kayata karusakan piranti, mundhut, dikunci, jailbreak, lan iOS upgrade etc.

• Skin karo iPhone Newest 6/6 Plus lan iOS 8.

• Waras iPhone, iPad, lan iPod Data ing macem-macem kahanan angel.

• Preview ilang file sadurunge iPhone Recovery.

Pros:

• Japanese alat data iPhone Recovery kanggo sapa waé.

• Sakabehe Free Data Recovery Tool.

• Dhukungan iPhone Newest 6/6 Plus lan iOS 8.

Cons:

• Ora tansah bisa nompo data ilang.

• angel kanggo nyambung menyang iPhone.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Paling extractor iCloud serep dianjurake

Wondershare Dr.Fone sing paling lunak Recovery data kanggo iPhone, iPad, lan iPod. Iku solusi kanggo mbalek data ilang kayata kontak, pesen teks, foto, cathetan, lan sapiturute Dr.Fone ndhukung Recovery data saka loro iCloud lan iTunes serep. Iku kanthi kompatibel karo kabeh Piranti iOS lan versi beda saka iOS.

4.088.454 wong wis diundhuh

Kok milih Wondershare Dr.Fone kanggo iOS?

Ndhukung serep menyuling kanggo loro iTunes lan iCloud file serep.

Bisa waras data langsung saka iPhone, iPad lan iPod.

Ngijini sampeyan kanggo pratinjau file sadurunge mulihake wong.

Milih apa sing arep kanggo mulihake tinimbang mulihake kabeh.

Bisa ndandani iOS unnormal kalebu layar putih, layar ireng, bricked iPhone, etc.

Kompatibel karo iOS paling anyar 9 lan iPhone 6s (Plus).

Carane nggunakake Dr. Fone waras saka iCloud

Langkah 1 Bukak Wondershare Dr.Fone lan milih mode Recovery "Waras saka iCloud Serep File" saka ndhuwur jendhela. Mlebu menyang iCloud karo ID Apple.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Langkah 2 Ing jendhela sabanjuré, sampeyan bakal weruh file serep iCloud ing akun.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Langkah 3 Download file serep sing pengin dipulihake banjur pilih jinis-jinis file sing arep diundhuh kanthi ticking kothak.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

Langkah 4 Kowé bakal weruh pratayang file. Pilih file sing arep ngundhuh lan klik ing "Waras tombol" ing ngisor.

Top 5 Free iCloud Backup Extractor

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top