Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Cut WMA File lan Top 10 Cutters WMA Best

Artikel iki utamané fokus carane pamisah file audio WMA karo pas dhuwur lan tanpa mundhut kualitas audio. Ana sawetara cutters WMA ing pasar kanggo tujuan saka artikel iki. Supaya kanggo Cut file WMA luwih apik, aku wani nyaranaké Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor).

Sing Wondershare Video Converter ( Video Converter kanggo Mac ), sing ngijini sampeyan kanggo kanthi extract perangan dipilih saka berkas WMA kanggo siji anyar. Supaya sampeyan bisa nggunakake WMA trimmer iki gampang kanggo nggunakake kanggo motong file audio kanggo dawa pas sampeyan arep, pamisah file amba dadi sawetara file cilik-ukuran ing wektu, utawa langsung Cut mati sing klip audio bayangan.

Tutorial ing ngisor iki nuduhake sampeyan langkah rinci. Mangga ngundhuh lan nginstal app iki pisanan, lan banjur tindakake langkah tutorial dening langkah.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah file WMA kanggo motong WMA iki

Klik  wma trimmer tombol kanggo mbukak file WMA lokal kanggo WMA trimmer iki. Langsung, sampeyan bakal sok dong mirsani ing file wis ditambahaké ing panel saka program iki.

 trim wma

2 Cut WMA menyang klip

Ing app iki, kenek file WMA sing arep Cut, lan banjur pindhah menyang "Sunting" pilihan ing item video bar> "Motong" semenu. Ing jendhela popping-up, ana rong Paragraf ing ends saka garis kemajuan. Mungguh nyeret lan nyelehake loro Paragraf kanggo nyetel wiwitan lan wektu pungkasan, banjur klik lambang Scissor-kaya kanggo extract klip audio kapilih. Banjur, just click "OK" kanggo konfirmasi setelan iki. Langsung, sampeyan bakal weruh klip audio milih uga wis ditambahaké ing panel saka Splitter WMA iki.

trim wma

Klip audio bayangan, mung mbusak iku. Yen sampeyan perlu kanggo nggabungaké sawetara klip audio menyang siji, mung obah "Gabung kabeh video menyang siji" ing ngisor antarmuka utama. Sadurunge sing, nggawe manawa supaya muter tengen, utawa sampeyan kudu nyeret klip audio kanggo Ngatur maneh wong-wong mau.

3 Ngekspor file WMA anyar

Klik lambang format ing "Output Format" panel kanggo milih "WMA" format ing "Format"> "Audio", lan banjur pencet "Convert" tombol ing sudhut ngisor-tengen antarmuka kanggo ngekspor kabeh file WMA. Nalika konversi wis rampung, mbukak folder output dening ngengingi "Open Folder", sampeyan bakal nemokake saben clip WMA disimpen ing single file.

 wma splitter

Banjur punika dhaftar ndhuwur cutters WMA paling apik kanggo sampeyan kanggo Pick munggah.

1. Winamp

Winamp, liyane utamané versi Winamp 5.6 lan ndhuwur sing dirancang kanggo ngidini nglereni saka sawetara ekstensif video lan file audio. Iki kalebu mp3s, mp4s, avi, lan mesthi, WMA antara liya. Winamp pamuter nglereni video tenan menarik minangka uga wis kaping functionalities liyane. Tambahan, nerangake karo macem-macem gaya kulit lan gambaran saliyane kanggo kasunyatan sing gampang kanggo nggawe pribadhi, pesawat pilihan, nggawe dhaptar lagu, nyimpen tetenger, lan sajarah aktivitas. Iku uga ngidini kedhaftar kanggo ngontrol puter maneh, resik metadata nggunakake fitur otomatis Tag lan uga kanggo nirkabel nyelarasake media karo app Winamp Android.

Winamp

2. FormatFactory

FormatFactory iku diantara paling konversi lan video nglereni pribadi ing pasar. Piranti lunak ora mung lengkap nanging uga ndhukung kaping video lan audio format. Antarmuka Nanging sethitik rumit senadyan karo manungsa waé ekstra, malah novices bisa gampang nggunakake alat. Liyane saka video nglereni, iku nawakake fitur ekstra kayata video gabung, audio gabung lan nyawiji. Paling Jahwéh, FormatFactory punika freeware. Tambahan, iku penting kanggo mbayar manungsa waé kanggo proses instalasi utawa sampeyan bisa mungkasi munggah kelingan ganti gawan search engine.

FormatFactory

3. ImgBurn

Kaya FormatFactory, ImgBurn gratis, gampang kanggo nggunakake, lan kuat piranti lunak kanggo nglereni video lan editing sanajan iku utami digunakake kanggo nulis file gambar lan nulis file kanggo cd, lan kosok-balene. Piranti lunak ngidini pangguna kanggo gampang ngrampungake kaping tugas, WMA nglereni klebu. Kedhaftar linuwih uga bisa nggenti setelan linuwih alat kang. Menapa malih, program ndhukung macem-macem format video liyane saka format video WMA.

ImgBurn

4. Xilisoft Video Converter

Xilisoft Video Converter iku salah siji saka sawetara gampang kanggo nggunakake WMA Cutters kanggo nglereni Videos. Iku uga gampang konversi klip Motong menyang format iso digunakke. Minangka prakara saka kasunyatan, iku ndhukung luwih saka 160 format audio lan video. Piranti lunak uga ditetepake fitur sing uga disusun ing gampang kanggo nggunakake menu lan Empu iku gampang kanggo novices lan ahli kanggo digunakake memper. Nggarap file video WMA ing Xilisoft Video Converter gampang. Siji mung bisa clip file video nggunakake fungsi Clip. Iki melu mung milih wiwitan lan pungkasan Nilai klip bagean sing arep Cut.

Xilisoft Video Converter

5. ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD alat editing video digunakake ing authoring lan konversi. Nawakake fungsi perlu dibutuhake kanggo nggawe file video dhewe, tanpa format sing dipengini. File output sawijining ndhukung kabeh codecs populer video lan kontaner kalebu WMA. Pangguna bisa luwih nambah file subtitle kanggo file Motong video. Tambahan, file Motong WMA bisa diowahi kanggo kontras lan padhang. Uga wigati iku kasunyatan sing antarmuka program iku aesthetically narik kawigaten lan gampang kanggo nggunakake. Minangka prakara saka kasunyatan, iku salah siji saka piranti lunak sing paling dianjurake kanggo WMA video nglereni.

ConvertXtoDVD

Kanggo BSPlayer enem

BSPlayer Pro alat nglereni WMA anjog sing ngidini kedhaftar kanggo Cut area tartamtu banjur file video sing padha kasengsem ing. Tambahan, bisa Cut klip saka video beda lan digunakake kanggo nggawe video Sato siji adhedhasar pilihanipun. Iku uga ngijini Pratinjau file Motong WMA. Tambahan, iku ngidini kedhaftar kanggo dijupuk video Cut minangka padha ngowahi mau.

BSPlayer Pro

7th ALLConverter PRO

Rate pinter iki nawakake 2 beda mode Ngonversi file video. Sampeyan bisa milih kanggo Ngonversi file video siji utawa Ngonversi file macem-macem bebarengan. Thanks kanggo pamuter video Integrasi sampeyan bisa kanggo muter file diimpor langsung saka antarmuka program. Lan kauntungan penting sarana iki iku nawakake nomer akeh opsi audio / video Processing kayata: Video Encoder, rasio aspek, Frame Ukuran lan liyane. Kabeh paramèter-paramèter iki supaya sampeyan ngowahi video supaya nambah kualitas. Menapa malih, sampeyan bisa nggawe wong ngembangaken watermarks.

ALLConverter PRO

8. Free Video Cutter

Free Video motong alat Handy ing nglereni video format ingkang bènten, format WMA klebu. Pangguna bisa extract bagean file video WMA lan nyimpen ing padha ing format padha utawa beda. Notabene, program iku gampang kanggo nggunakake. Wis jendhela siji kanggo tampilan sing ngidini kedhaftar kanggo pratinjau video Cut minangka karya progresses. Tambahan, nampa macem-macem format kang bisa diowahi kanggo WMA Motong klip.

Free Video Cutter

9. Boilsoft Video Splitter

Boilsoft Video Splitter kados piranti lunak liya rembugan iki utamané Wedjangane kanggo video pisah. Aplikasi punika prasaja lan ora canggih minangka piranti lunak padha. Iku Nanging ngidini setelan tithik lan konfigurasi. Antawisipun format file sing bisa Cut iku file video WMA. Ing pet, pangguna bisa kasil extract bagean video kanthi gampang lan tanpa kualitas kang kompromi.

Boilsoft Video Splitter

10. VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor lunak ndhuwur ing nglereni klip video, liyane utamané file video WMA. Senajan miwiti kanggo nggunakake piranti lunak bisa mbuktekaken sethitik nanging tanpa guna, piranti lunak iku umume gampang kanggo nggunakake lan kualitas output ora kompromi nalika movie clips sing Cut lan disimpen. Tambahan, editing alat iki ngidini pangguna kanggo pratinjau bagean katon lagi Cut sadurunge kang disimpen. Iki ngidini pangguna kanggo ngawasi proses lan Empu nggawe paling ngethok.

VSDC Free Video Editor

Yen kabeh mau ora cocok kanggo sampeyan, sampeyan bisa nyoba Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), kang bisa Cut wae format karo kuat lan gampang kanggo nggunakake pribadi editing. Download versi nyoba gratis ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Top