Kabeh TOPICS

+

Top 10 DVDFab Alternatif kanggo Convert DVDs Video Format Different

Sampeyan bisa uga wis krungu sawetara iku gedhe bab DVDFab, nanging sampeyan bisa uga duwe sistem operasi sing mung ora bisa ndhukung iku, utawa sing mung kosong looking for pilihan. Ana sawetara alternatif gedhe metu ana kanggo ngowahi DVDs menyang format video beda sing bisa muter ing macem-macem piranti. Ayo kang katon ing sepuluh mau.

1. BDMagic kanggo Mac

Program iki nerangake karo kemampuan kanggo nyuwek cd Blu-Ray uga DVDs. Sampeyan bisa salah siji nyalin film karo informasi lengkap disk, utawa nyalin mung film. Sampeyan uga bisa ngowahi BluRay kanggo macem-macem format komputer, cocok kanggo muter ing piranti seluler utawa komputer. Program uga bakal ngaktifake sampeyan kanggo nyilikake film kanggo njupuk munggah kurang kamar ing piranti hotspot - banget Handy kanggo yen sampeyan pengin njupuk wong-wong mau ing trip. Makaryakke ing OS X Leopard lan ndhuwur.

bdmagic

2. ByteCopy kanggo Mac

Alat iki uga dianggo karo program liyane kaya Blu-Ray Ripper utawa versi sadurungé saka ByteCopy. Sampeyan bisa nggawe versi serep film saka Blu-Ray utawa DVD. Sing salinan malah bisa kalebu kabeh pelaku bab lan subtitles. Iku uga bisa ngowahi file menyang format cocok kanggo piranti hotspot kaya iPad lan Kindle Fire HD. Sampeyan bisa ngimpor file langsung saka disk. Dijogo trek audio tanpa mundhut wae salah siji hallmarks saka program. Sampeyan bisa milih kang nglacak sing arep tetep kanggo versi final, banget, yen ana sawetara trek sing ora arep kanggo njaga.

bytecopy

3. iMedia Kombertidor kanggo Mac

Iki program salinan Blu-Ray lan DVD uga minangka rate file video supaya sampeyan bisa nggawe serep salinan saka film, utawa ngowahi menyang format sing beda kanggo njupuk karo sampeyan. Ana 140 macem-macem format sing bisa ngowahi film kanggo. Sampeyan bisa salah siji pilih format output, utawa sampeyan bisa milih piranti lan supaya kanthi otomatis mbantu milih. Iku mbantu njaga kualitas video ana prakara apa format, lan bisa mbusak file ekstra supaya sampeyan mung supaya film yen sampeyan supaya milih. Iku Nggawe bisa karo OS X Leopard utawa mengko.

imediar

4. Priksa MKV

Program iki becik kanggo Nyalin film cepet, apa lagi Blu-Ray utawa DVD. Iku ngowahi kabeh klip video lan cd kanggo format MKV, salah setunggal alasanipun iku supaya cepet. Sampeyan bisa ngrampungake salinan kabeh film kurang saka 90 menit, sing dijogo kabeh trek audio lan subtitles sadawane dalan. Sampeyan bisa nyoba metu program kanggo 30 dina kanggo ndeleng yen seneng. Sisih DVD Nyalin bakal tansah tetep free.

makemkv

5. Blu-Ray Ripper kanggo Mac

Program iki ngidini sampeyan kanggo ngowahi film Blu-Ray kanggo format sing paling apik kanggo piranti Android portabel. Kerjane karo Mac OS X Mountain Lion lan Mavericks. Nanging ngidini sampeyan kanggo nggawe salinan ing format .mp4 sing Android bisa nggunakake gampang tanpa rusak akeh ing cara kualitas. Sampeyan uga bisa ngowahi DVDs kanggo format .mp4 uga, utawa marang sawetara wong kaya file utawa AVI. Nalika sampeyan bisa ndeleng ing gambar, sampeyan bisa milih format output saka menu gulung mudhun.

bluray ripper

6. AnyDVD

Program iki banget ing apa konco sing pemandangan kanggo nyalin DVD dhateng komputer, supaya ora tarik akèh sumber daya. Iku uga bisa kanggo mbusak kode enkripsi wilayah supaya film punika playable ngendi wae ing donya. AnyDVD uga bisa mbusak tarjamahan lan bukaan warning pesen supaya file cilik, nggawe iku pas ing piranti hotspot luwih gampang. Sampeyan bisa rip DVDs HD, Blu-Rays, lan CD audio, lan nduweni kemampuan kanggo ndandani trek ing CD Broken kanggo nggawa bali album favorit. Program iki uga bisa nyetel kacepetan puter maneh DVD pamuter komputer supaya sampeyan ora duwe dadi luwih gangguan saka geter.

anydvders

7. DVD43

Program free iki uga lumaku ing latar mburi minangka de-encrypts DVDs. Mung program freeware kanggo nggawe dhaftar kita, sampeyan bisa uga kudu ngundhuh plug-in yen sampeyan mlaku Windows 8, minangka versi standar durung dianyari. Iku bakal mbukak ing Windows 2000 mesin kabeh cara liwat Windows 7. Iku dirancang kanggo bisa lancar karo program DVD salinan, bejat enkripsi kanggo nggawe Nyalin luwih gampang. Miwiti program DVD43 pisanan, banjur program DVD salinan.

dvd43

8. Daniusoft DVD Copy

Program iki nduweni kemampuan kanggo nggawe serep kanggo cd Panjenengan. Iku dirancang kanggo bisa ing Mac karo OS X utawa ing Windows XP liwat 7. Iku dianggo ing loro ngarep diprodhuksi utawa cd komersial lan tansah mundhut ing minimal. Panjenengan saged banjur ngobong salinan kanggo disk blank utawa tetep ing komputer kanggo mengko nggunakake. Yen sampeyan arep kanggo nggawe salinan lengkap film karo kabeh judul lan menu sing bisa, utawa sampeyan uga bisa ngowahi iku mudhun mung film utama.

dvdcopy

9. Leawo DVD Ripper.

Program iki bisa nyalin DVDs uga CD utawa angkat trek audio saka DVD. Sampeyan bisa ngowahi DVD kanggo format video sing paling umum kanggo nggunakake ing seluler piranti favorit, kalebu .mp4, FLV, lan AAC. Nalika berkas ing komputer, sampeyan bisa nindakake sawetara editing dhasar, banget, lan Ngonversi menyang 3D nggunakake salah siji saka enem efek beda, gumantung ing pamuter 3D sampeyan duwe. Kerjane ing Windows XP liwat 8, lan nerangake karo versi nyoba gratis supaya sampeyan bisa ndeleng yen seneng. Ana versi kasedhiya kanggo Mac, banget.

leawoer

10. Format Factory

Program iki ora loro file nindakake lan DVD ripping. Iku bisa ngowahi file video lan DVDs kanggo format video umum kaya WMV lan file. Iku uga bisa nindakake mata uang audio lan mata uang gambar siji. Yen sampeyan arep kanggo mbukak menyang piranti hotspot, bisa apa sing kanggo iPhone / iPod, BlackBerry, lan Playstation Portable. Yen sampeyan duwe file rusak, iku bisa bantuan repair sing karusakan, lan bisa nyilikake file kanggo ukuran luwih apik kanggo piranti hotspot.

format factoryerer

Lan ana sing pindhah - sepuluh alternatif kanggo DVDFab sing bisa nindakake macem-macem format mata uang. Sawetara menehi versi nyoba kanggo nggawe kui luwih gampang kanggo nemtokake kang siji sing arep nggunakake, tansah plus sadurunge nandur modal ing lunak.

Top