Kabeh TOPICS

+

Top Ten Cyberlink PowerDVD Alternatif

Ing Cyberlink PowerDVD iku salah siji saka Players DVD paling kuat minangka pamer swara apik-Frekuensi lan tampilan film kualitas lan paling trep minangka alat hiburan kanggo komputer pribadi. Uga ndhukung mayoritas format media loro video lan audio. Minangka dibandhingake kanggo sistem hardware dewekan, pamuter iki ora mung mirah nanging uga nerangake karo fitur sange sing biasane ora nemokake ing rega. Sampeyan bisa gampang nggabungake sistem iki karo piranti liyane karo bantuan saka kemampuan remote-kompatibel sawijining. Ora mung iku muter HD lan DVD file, iku uga ndhukung format Blu-ray. Siji fitur sange sawijining sing bisa tetep dhewe dianyari kapan bab video lan film paling anyar sing mentas diluncurake.

Iku Nanging bisa duwe sawetara setbacks lan sing dipeksa kanggo golek alternatif cocok minangka per kabutuhan, lan Mulane ing perlu kanggo ndhuwur sepuluh alternatif kanggo nggawe pikiran kang Player ngene siap ngganti karo:

1. VideoLAN VLC Player

Iku menang dhaftar minangka alternatif paling digunakake lan cukup sawetara kedhaftar cukup wareg karo sawijining fitur liwat sembarang Player liyane. Antara fitur-fitur pinunjul sing kacepetan, gamblang lan kekuatan minangka app media playing. Muter apa-apa saka cd, webcam, file media, lan lepen urip lan bisa nggabungake karo piranti liyane kanggo menehi hiburan maksimum. Iku kompatibel karo paling codecs malah tanpa ngemas codec. Player Uga didhukung dening Windows, UNIX, Mac OS X lan Linux.

videolan1

2. Aisee Blu-Ray Player

Player Iki cukup signifikan ing ngganti Cyberlink PowerDVD minangka becik muter wae Newest Blu-ray film disk utawa 3D Blu-Ray, lan akeh liyane fitur liyane meningkat. Efek gambar lan video supaya banget sing ana mundhak utawa pembekuan sak muter. Nanging ndhukung 1080P video HD lan format file media contone; MPEG, MP4, TRP, MTS, WMV, MOV, AVI lan akeh liyane. Iku uga cocog kanggo muter Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows Vista lan versi mengko liyane.

aisee2

3. BS DVD Player

Iku pangguna-loropaken lan gampang kanggo navigasi jenis Player lan gampang nggantèkaké PowerDVD amarga iku luwih interaktif. Minangka PowerDVD, iku ndhukung paling saka format media dikenal lan digunakake nanging nemu luwih unik lan khusus sing bisa njupuk gambar nalika video favorit utawa film lagi diputer.

bsdvd3

4. SMPlayer

Player Iki, minangka akeh Players liyane, ndhukung sawetara saka sudhut format migunani lan populer, lan wis antarmuka pengguna atraktif lan ayu. Nanging apa kang bakal tarik sampeyan iku sawijining 'ndhuwur fitur beting', salah siji saka wong-wong mau kang kemampuan kanggo nyimpen setelan lan ora ngowahi mau nalika sing ngrungokake sabanjuré musik utawa nonton film. Loro, sing nonton video lan tugas telpon favorit, sampeyan mungkasi lan nalika sampeyan njaluk bali lan penet 'play' video terus tengen ngendi kang kiwa iku!

smplay4

5. Media Player Classic-HC

Iki minangka salah siji saka Players paling simplistic digunakake dening supaya akeh wong ing saindhenging donya, amarga iku meh panggantos sampurna kanggo Windows Media Player ing sarana, kacepetan lan kaunggulan. Iku nduweni momotan sistem kurang sepuluh kaping, luwih murah tinimbang pemain liyane. Wis Jupuk video banget lan uga sarujuk kanggo nggunakake karo TV-tuner. Kanthi Media Player klasik, nyana kecepatan dhuwur karo konsumsi kurang sumber daya sistem.

hcplay5

6. MPlayer

Ing MPlayer salah siji sing Players dibangun kanggo ngagetno. Ing jaga, sing ora bakal menehi iku pikiraken utawa malah pass liwat Mirit iku kurang. Nanging goldmine fitur sing siningid ana ing ana; pangarepan Dim Panjenengan, Player ndhukung liwat satus sèket codecs video lan dadi liyane optimistis, meh sangang puluh codecs swara. Dadi nemu menarik sing bisa muter meh kabeh format Panjenengan. Ing kamuflase dhasar, app iki wis macem-macem saka sudhut fitur kalebu; respon cepet kanggo muter video lan nggunakake minimal sistem sumber, kompatibel kanggo tarjamahan, saged njupuk gambar, plus support sudhut kanggo ing trabasan tombol lan persil saka fitur. Kanggo pakar iku daya, kanggo pengguna saben dinten iku mung alat nengen kanggo hiburan.

mplay6

7. Miro Video Player

Alesan sing kudu iki minangka Player iku amarga iku mung apik tenan. Loro saka akeh fitur gedhe, uga menehi pangguna pengalaman umur ing kualitas video, ngundang antarmuka interaktif, lan liya terpadu downloads lan sampeyan bisa ngrungokake musik favorit sing apik banget. Karo Player iki, sampeyan bisa ngowahi whichever file ngene arep kanggo piranti lan uga digunakake kanggo enggo bareng file ing jaringan. Wis dibangun ing Android lan Amazon toko app sing tuku musik lan app lan ngijini sampeyan kanggo nyelarasake karo piranti.

miro7

8. RealPlayer

kabeh babagan app iki Player minangka nyata uga gumun. Versi Cloud ngijini sampeyan kanggo nyimpen file media telas, diselarasake paling piranti lan akses limitless kanggo akèh saka kuwi saiki. Iku ngijini sampeyan kanggo mbangun perpustakaan pribadi utawa dhaptar lagu, lan ndhukung mayoritas swara lan video format. Iku bisa ngobong DVDs, SVCD etc. lan ngrekam video sing diputer, nanging uga ndhukung Flash Video.

realplay8

9. DivX Plus

Kanggo app kanggo bisa kanggo loro play lan Ngonversi file, ing DivX mung pinunjul minangka pamuter media. Karo gabungan saka fungsi ayu lan gampang kanggo nggunakake lan standar saka pamuter media, iku nemu tangan kayadéné ndhukung fitur DVD Highly dipunéwahi kalebu pemandangan njedul pilihan, trek swara sulih lan subtitles. Iku ngijini sampeyan kanggo ngundhuh isi video bebarengan lan nduweni alat kanggo ngirim file video menyang piranti kayata; DVD pamuter, PS3 lan Blu-Ray pamuter.

divx9

10. Zoom Player

Yen kecepatan dhuwur banget sing jinis perlu, banjur Player iki mung apa sing perlu. Lan wis luwih menarik, Player nganggep pangguna awam dening antarmuka Sederhana lan uga pakar dening nggawe kasedhiya macem-macem pribadi utawa antar muka kanggo wong-wong mau kanggo ngapusi program kanggo specifications dhewe. Player Nggabungke gamblang lan kontrol Komplek nalika ing wektu sing padha nyediakake bisa nggunakake sumber sistem paling ing kecepatan dhuwur sak loading.

zoomp10

Top