Kabeh TOPICS

+

Top 5 AVCHD editing lunak video

AVCHD iki format video sing wis umum digunakake ing camcorders Definition High saka Sony utawa Panasonic. Iku format setelan kamera wae. Yen sampeyan duwe piranti camcorder utawa High Definition (HD) kamera saka Sony utawa Panasonic, sampeyan bisa uga wis urusan karo file video AVCHD. Dadi yen sampeyan njupuk foto, format utama AVCHD. Mulane sampeyan bisa uga pengin diowahi format iki menyang format sing bisa muter ing piranti. Ing kasus iki, sampeyan nggunakake piranti lunak editing video sing ndhukung format AVCHD. Ana akeh iki lunak editing video AVCHD ing pasar iki. Aku arep kanggo nuduhake sampeyan ndhuwur 5 AVCHD editing lunak video umum digunakake dening akeh wong.

1.Wondershare Filmora (Originally Wondershare editor Video)

Iki lunak editing kuat gampang lan cepet kanggo nggunakake video sing bisa mbantu nggawe video profesional saka AVCHD video sing wis direkam dening camcorder ing menit. Sawijining fitur kalebu

  • Cut, dados setunggal, ngowahi lan motong klip fitur karo pilihan saka nambah teks lan music
  •  gabungke klip kanggo gawé video siji
  • efek khusus kayata résolusi, bit video, pigura lan akeh wong

Download versi nyoba gratis ing ngisor iki:

wondershare video editor

free avchd editor

2. Free AVCHD Editor

Déning Free Software sing bisa mbantu sampeyan ngowahi format video camcorder AVCHD utawa Blu-Ray video. Kanggo fitur saka piranti lunak video editing AVCHD iki kalebu

  • Sampeyan bisa nonton video HD ing TV
  • Sampeyan bisa mbangun struktur AVCHD sing cocog karo pilihan
  • Tukang sampeyan nggawe salinan pribadi film blu-ray
  • Sampeyan bisa Strip video saka sing bagean sing ora seneng

Editing lunak 3. Winx AVCHD

Winx editing lunak AVCHD lunak editing video banget sing bisa mbantu sampeyan ngowahi AVCHD camcorder Panjenengan video sing direkam ing wektu cendhak. Winx AVCHD ora mung bisa kanggo mbantu sampeyan ngowahi AVCHD Video, nanging uga kudu dibangun ing rate video AVCHD lan ngundhuh online. Sawijining fitur utama kalebu:

  • Motong lan pamisah AVCHD video file lan mbusak bagean bayangan
  • Clip lan Ngatur maneh video AVCHD
  • Sampeyan uga bisa ngowahi gambar ngrekam kanggo nuduhake bagean sing luwih sarwa
  • Extract pemandangan saka video lan nyimpen menyang photo gallery
  • Ngonversi video AVCHD kanggo iPhone, Samsung, iPad, Samsung, WP8, etc

winx avchd editing software

arcsoft showbiz

4. ArcSoft showbiz

Kanthi bantuan saka ArcSoft showbiz editing lunak video, sampeyan bisa nggawe video profesional saka camcorder AVCHD video. Editing lunak video iki nawakake loro mode editing video gumantung kabutuhan lan pilihan. Sawijining fitur utama kalebu ing ngisor iki:

  • Nambah efek video AVCHD nggunakake storyboard
  • Nambah macem-macem klip ing timeline lan gawé klip single saka iku klip
  • Cut, salinan, pamisah, gabungke lan Ngatur maneh klip video ing menit kurang saka

5. Sony Vegas Pro Software 8 Video Editing

Ing Vegas Pro 8 Video Editing Software kanggo Windows bisa mbantu Ngonversi file video AVCHD menyang video profesional. Iku lunak kuat sing dikembangake dening Sony. Vegas Pro 8 nduweni fitur iki:

  • Pas gampang mangertos pribadi editing sing gawé isi video profesional
  • Fitur pribadi produksi audio video
  • Basis Windows editing NLE etos
  • Pribadi teks nambah

editing software

Top