Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > sandiwara Mod File

Sandiwara Mod File

Lan Mod iki format ngrekam digunakake digunakake ing camcorders digital, kayata JVC, Panasonic lan Canon. Format iki banget nyenengake kanggo nggunakake, iku gagal bisa ing media player kang populèr, aplikasi lan akeh liyane. Yen sampeyan duwe masalah ing Rendering file Mod ing media ana pamuter kaya Windows Media Player; ana sawetara salib-platform pemain Mod ndhuwur minangka alternatif. Ana prakara apa sistem operasi komputer, sampeyan bisa muter file Mod lancar. Priksa metu ndhuwur 3 pemain Mod dhuwur. Nanging yen sampeyan lagi dipigunakaké kanggo pamuter media asli sing ora ndhukung Mod, nindakake file Mod mung solusi.

  • Top 1 Mod Player: Wondershare Player
  • Top 2 Mod Player: VLC
  • Top 3 Mod Player: MPlayer
  • Sandiwara Mod File dening Nindakake Mod
  • Top 1 Mod Player: Wondershare Player

    Ing  Wondershare Player iki pamuter media kuat lan pinter. Iku dirancang kanggo njaga dhuwur puter maneh kualitas tanpa alangan apa wae kayata ing discordance swara lan gambar utawa Gambar simbol. Nanging ndhukung meh kabeh video lan audio populer format, kalebu Mod, MKV, MTS, NSV, OGM lan akeh liyane. Antarmuka ayu lan pangguna-loropaken uga ndadekake tenan gampang kanggo ngontrol proses puter maneh. Yen sampeyan arep kualitas paling apik kanggo free, Aku manawa Wondershare Player bakal alternatif becik kanggo sampeyan. Kenèng apa kowé kok ora menehi Go?

    Download Win Version Download Mac Version

    wondershare player

    Top 2 Mod Player: VLC

    VLC pamuter media iki pamuter media free lan mbukak-sumber karo versi kompatibel kanggo Microsoft Windows, Mac OS X, Linux, BeOS, MorphOS, BSD, Solaris, iOS  lan eComStation . Iku seneng reputasi luwih amarga format video audio lan support sawijining sudhut, sisipan subtitle, dibangun ing fitur editing dhasar uga kemampuan konversi. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nangani wae format video, kalebu Mod.

    Sampeyan bisa ngundhuh pamuter Mod saka  situs VLC .

    avi video player for mac

    Top 3 Mod Player: MPlayer

    Mplayer uga media sumber pamuter free lan mbukak. Senajan MPlayer ora misuwur minangka VLC, iku fungsi padha minangka VLC pamuter media. Iku kasedhiya kanggo kabeh sistem operasi utama kalebu Linux lan sistem Unix-kaya lan Microsoft Windows uga Mac OS X. Ing sisih ndhuwur, iku uga ndhukung macem-macem saka sudhut format media kayata Mod, MPEG, KABIYESI, Amandeep singh Mani singh , WMA, WMV, VIVO, Sangiran, MOV, MP4, AVI, OGG, OGM, RealMedia, Matroska, wong edan, NuppelVideo lan akeh liyane.

    Sampeyan bisa ngundhuh pamuter Mod kanggo Mac OS X saka  situs Mplayer .

    avi player mac os x

    Sandiwara Mod File dening Nindakake Mod

    Ana rong kahanan sing bakal perlu kanggo Ngonversi file Mod Panjenengan. Siji ngendi sampeyan bakal arep puter maneh file Mod ing lunak, program utawa aplikasi sing ora ndhukung format file Mod. Liyane kanggo Ngonversi file Mod kanggo nggunakake luwih ing aplikasi kayata Adobe Premiere utawa piranti kaya iPhone, iPad, Smartphone  lan sapiturute Ngonversi file Mod sembarang format liyane sing bakal arep, terus maca: Ngonversi Mod kanggo MP4 . Yen sampeyan perlu apa-apa liyane, aran gratis kanggo njaluk bantuan ing tutul karo tim Support kita. 

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top