Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > sandiwara m4v file

Sandiwara file m4v

"Hi all. Aku wis didownload sawetara film .m4v (mpeg-4). Nanging aku ora bisa muter mau ing sembarang pemain sandi ana, kalebu Media Player, Real Player, VLC lan QuickTime. Sapa ngerti apa pamuter bisa digunakake kanggo muter file m4v iki? Thanks in advance. "

- Djwolf


Ora bisa muter file m4v ing komputer? Aja padha sumelang. Artikel iki utamané ngarahke ing ngrampungi iki Jeksa Agung bisa ngetokake puter maneh m4v loro ing Windows lan Mac. Page, ayo kang mangerteni sing luwih lengkap bab format m4v.

File m4v iki umum format sing video dikembangaké déning Apple. Siji bab sing m4v dikenal for pangayoman DRM hak cipta Apple. Apple nggunakake DRM m4v ing iTunes nyimpen supaya nglanggar hak cipta. Sampeyan mung bisa muter file m4v dilindhungi ing komputer sah lan piranti Apple. Nanging, sawise sawise konversi, file m4v Panjenengan bisa dibukak ing macem-macem pamuter media liyane Apple iTunes, QuickTime Player, VLC pamuter media utawa etc.

Kene, Aku bakal introduce aplikasi kebak-Bintang Ngonversi iTunes dituku m4v lan file m4v umum supaya sampeyan bisa muter ing pamuter media lan piranti. Iku Wondershare Video Converter  ( Video Converter kanggo Mac ). Sadurunge konversi, download, nginstal lan miwiti aplikasi iki.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah file m4v

Klik Tambah File  tombol kanggo ngimpor dituku m4v utawa file m4v umum saka komputer menyang program iki.

2 Pilih format output cocok

Bukak Output Format jendhela gulung-mudhun 's kanggo milih pamuter, piranti utawa format video didhukung.

3 Mulai konversi video

Mencet Convert  tombol kanggo miwiti konversi video. Sawisé iku, file bakal diowahi kanggo format output mutusaké Panjenengan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa puter maneh file m4v (kalebu gedhe-gedhe dituku) Nanging sing pengin.

play m4v files

Wigati: Kanggo iTunes dituku file m4v, sampeyan mung bisa Ngonversi mau ing Windows nanging ora ing Mac.

Waca video tutorial rinci:

More tips:

Format m4v iku sawijining format Apple. Biasane, iku ora bisa diputer ing pemain basis Windows kaya Windows Media Player. Empu, Aku bakal suggest musica en linea kanggo nonton ing  Wondershare Player  amarga support format sing godhongé amba sawijining. Karo media iki pamuter Prefect, sampeyan bisa seneng puter maneh rapi lan kinerja sampurna kabeh film, klip video lan musik. Sampeyan ora perlu kanggo seger bali lan kasebut saka siji pamuter media liyane apa maneh, Wondershare Player bakal ngowahi kabeh media digital kanggo urip ing salah siji program!

wondershare player

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top