Kabeh TOPICS

+

8 Tips kanggo Ngupload Facebook Videos

Ngunggah video ing media sosial iku salah siji saka tren paling apik ing internet dina lan akeh wong sing tenan menawa iku. Iki menehi kesempatan kanggo wong kanggo ngunggah klip video dhewe online lan enggo bareng karo kulawarga, kanca-kanca, lan wong-wong manca kabeh ndonya. Teknologi iki apik banget wis digawe iku bisa kanggo sapa duwe tanpa wates fun tanpa gadhah kanggo nglampahi sembarang jumlah dhuwit. A akèh wong kaya kanggo ngrekam saben wayahe urip sing nggunakake kamera, liwat iki padha bisa gampang kelingan kenangan sing kapan padha arep.

Lan kaya apa video liyane kabeh liwat internet dina kaya YouTube lan Vimeo, ngunggah video apa-apa ing Facebook ora bab angel apa maneh. Miturut maca ing ngisor iki, sampeyan bakal sinau sawetara bukti sing gegandhengan karo ngunggah video ing Facebook.

Part 1: Facebook Didhukung Video Format / Ukuran Limit / Wektu Limit

Yen sampeyan gadhah alangan ngunggah video ing Facebook, ana uga dadi alesan prasaja kanggo sing. Ing format video sing nyoba ngunggahaké bisa ora bisa ora didhukung dening website. Page, sampeyan kudu nggawe manawa format video sing nyoba upload ing format wae ing ngisor iki: .mp4, avi, .MOV, utawa .mpg. Facebook bisa ndhukung meh kabeh format file video iki, nanging disaranake nggunakake .mp4 ing ngunggah video.

Alangan liyane kedhaftar Facebook biasane madhep ngunggah file ngluwihi ukuran file maksimum Facebook ngidini uploading. Sadurunge ngunggah video, dipriksa kaping pindho yen video ngisor ukuran pangunggahan berkas maksimum 1G .

Videos umum ukuran file gedhe, supaya padha bisa njupuk luwih saka sawetara menit rampung upload gumantung ing kacepetan internet lan dawa ing video sing nyoba ngunggahaké. A 10 nganti 100 video liyane mung kudu njupuk sawetara menit kanggo siap. Wektu utawa dawa wates kanggo Facebook 20 menit maksimal. Yen nyoba upload video maneh, sampeyan kudu nyana nunggu dicokot sethitik. Sampeyan kudu tetep wonten ing pikiran sing Processing tegese iku recoding dhewe iku dadi playable ing kaca Facebook. Iku biasane njupuk sethitik amarga kasunyatan sing dikenal Facebook website iku salah siji saka paling digunakake kabeh liwat World Wide Web.

Part 2: Convert Videos supaya Facebook Didhukung

Facebook ngidini kita upload klip video kanggo nuduhake menyang donya. Sanadyan ngunggah video bab prasaja apa, sawetara kedhaftar kathah Tembang masalah related to format video winates didhukung dening Facebook.

Yen sampeyan ora yakin yen video nyoba ngunggahaké bisa didhukung dening Facebook, sampeyan bisa tansah Ngonversi menyang format MP4 sing dianjurake ing ngunggah video. Bisa apa sing, sampeyan kudu nggunakake video diowahi. Salah siji cara paling gampang kanggo apa sing kanggo ngundhuh lan nginstal Wondershare Video Converter for free .

Ngisor iki langkah dening proses langkah nindakake file video menyang format MP4:

  • Langkah 1: Download piranti lunak saka pranala ing ngisor iki.
  • Langkah 2: Nalika Rampung downloading, klik ing installer sing diundhuh lan ngenteni pesen konfirmasi kanggo pop munggah lan klik Run.

  • Langkah 3: Nalika instalasi lengkap, mbukak software lan klik ing Tambah File utawa Seret file video sing arep kanggo ngowahi. Pilih MP4 dadi format output.

  • Langkah 4: Enteni konversi kanggo bakal rampung. Iki mung kudu njupuk sawetara wektu; dawa ing wektu sampeyan kudu ngenteni wis gumantung ing ukuran berkas sing arep ngowahi.
  • Langkah 5: Nalika Rampung, kothak kabar bakal pop metu ing sisih tengen ngisor layar lan file siap kanggo diunggahaké ing Facebook.

T ip: Saliyane ing kemampuan konversi penting lunak iki, iki uga nawakake tujuan editing ing-program kayata cropping, trimming, gabung, puteran, nambah tarjamahan, watermarks, lan luwih akèh kanggo nambah rasa seneng digital lan nambah pribadi tutul kanggo video.

Part 3: Ngatasi masalah tips for masalah uploading Facebook

Sampeyan bisa ngupload video menyang akun Facebook ing cara sing padha carane ngunggah potret ing situs iki. Cukup klik ing Tambah Photo / Video sing bisa ditemokake ing sisih ndhuwur homepage Facebook utawa kaca profil, pilih Upload Photo / Video ing sisih kiwa loro kolom lan pilih file video sing arep kanggo ngunggah saka komputer. Sampeyan uga duwe pilihan ngrekam video karo webcam, utawa yen sampeyan nggunakake ponsel, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ngrekam video.

Sanadyan proses ngunggah video ing Facebook bisa saestu prasaja, ana sawetara masalah sing bisa nemokke ing saindhenging proses sing nimbulaké kanggo uploading kanggo kasil.

Siji masalah kang paling umum wong Tembang nalika ngunggah video kanggo Facebook punika kasekengan kanggo video kanggo upload kanthi otomatis nalika nyoba ngunggahaké ing timeline. Dadi yen sampeyan gadhah masalah iki punika langkah-langkah dening-cara alternatif ngunggah video ing:

  • Langkah 1: Menyang profil lan klik ing kaca Photos.

  • Langkah 2: Klik ing tombol Tambah Video ing sisih tengen ndhuwur kaca.

  • Langkah 3: Pilih file video sing arep ngunggah.

  • Langkah 4: video bakal miwiti ngunggah lan mung ngenteni kanggo ngrampungake.

T ip: Ngunggah video bisa njupuk saka sawetara menit kanggo jam gumantung ing ukuran video lan kacepetan sambungan saka internet. Sampeyan uga kudu weruh sing Facebook isih bakal proses video sawise sing diunggah wong, supaya iku ateges tegese video bakal ora langsung kasedhiya malah uploading lengkap.

Top 5 Masalah Umum pinanggih ing Ngunggah Videos ing Facebook

Masalah # 1: Requirements Technical kanggo Ngunggah Videos karo solusi

Minangka ngandika sadurungé, tansah nggawe manawa format video sing arep ngunggah wis didhukung dening Facebook. Ngisor iki dhaftar lengkap format file video didhukung dening Facebook:

  • 3g2 (Mobile Video)
  • 3gp (Mobile Video)
  • 3GPP (Mobile Video)
  • Amandeep singh Mani singh (Windows Media Video)
  • avi (AVI Video)
  • kang (MPEG Video)
  • DivX (DIVX Video)
  • dv (DV Video)
  • f4v (Flash Video)
  • flv (Flash Video)
  • m2ts (M2TS Video)
  • m4v (MPEG-4 Video)
  • mkv (Matroska Format)
  • marang (Mod Video)
  • mov (QuickTime Movie)
  • mp4 (MPEG-4 Video)
  • mpe (MPEG Video)
  • mpeg (MPEG Video)
  • mpeg4 (MPEG-4 Video)
  • mpg (MPEG Video)
  • mts (AVCHD Video)
  • nsv (Nullsoft Video)
  • ogm (Ogg Media Format)
  • ogv (Ogg Video Format)
  • Sangiran (QuickTime Movie)
  • pati (TOD Video)
  • ts (MPEG Transport Stream)
  • KABIYESI (DVD Video)
  • wmv (Windows Media Video)

Masalah # 2: Video Dibusak Amarga © Material

Masalah # 3: rasio Video Is ora Cocog kanggo Ngupload

Masalah # 4: Diblokir Saka Ngunggah Videos

Masalah # 5: Aku Arep Kula Video dadi High Quality

Yen ora ana masalah iki ditrapake kanggo masalah babagan ngunggah video ing Facebook, situs menehi first ngendi sampeyan bisa nemokake solusi kanggo masalah. Facebook menehi pesen warning nalika padha mbusak video saka kaca.

Top