Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Cara Edit Videos Direkam ing PS4

Cara Edit Videos Direkam ing PS4

Similar kanggo PlayStation 3 (PS3), sampeyan bakal isih ana pilihan kanggo ngowahi video sing direkam ing PlayStation 4 (PS4) sadurunge upload utawa enggo bareng karo kanca-kanca. Nanging, sampeyan bisa teka sok dong mirsani sing fitur editing bisa dadi dicokot sethitik liyane kosong utawa mbatesi. Ayo kang duwe dipikir carane bisa bener apa iki; Pilihan 1: Liwat Button Share utawa; Pilihan 2: Fitur Editing tambahan .

Pilihan 1: Button Share

Iku Kajaba iku cantik apik kanggo PS4 kang DualShock 4 controller. Minangka gambaran dening gambar ditempelake, sampeyan bisa kanthi gampang klik ing Share tombol kang banjur bakal mimpin sampeyan antarmuka Share kang (minangka ditampilake ing Langkah 1). Padha ngandela marang Aku, iku pancene Handy!

PS4 DualShock 4 Controller

Wigati : Sampeyan bisa tansah ngganti, nyetel utawa ngatur Share setelan tombol saka antarmuka Share kang ( Share Setelan ).

1 Upload Video Clip

Nerusake kanggo milih Upload Video Clip lan bakal nggawa sampeyan menyang nelukaké . Sawisé iku, sampeyan bisa ndhisiki lan nelusuri liwat direkam klip video banjur mung pilih file kanthi ngeklik ing sapisan. Yen sing sadurunge wis digunakake PS3, sampeyan bakal sok dong mirsani sing paling akeh luwih cepet kanggo njaluk bantuan kanggo langkah iki.

PS4 share options

2 Trim lan Preview

Klik ing Sunting kanggo miwiti nyunting PS4 video sing direkam. Sayange, sing mung bisa motong klip video ngembangaken wiwitan lan pungkasan titik. Sampeyan bisa milih kanggo ngowahi klip adhedhasar prasetel saka interval klebu (IE 1, 5, 10 kanggo 60 detik). Sawise apik, mung Pratinjau clip Panjenengan.

PS4 trim and preview video

3 Share dhateng Facebook

Keluwesan nuduhake PS4 direkam klip video (utawa klip diowahi) dhateng YouTube lagi ora didhukung. Fitur iki bisa teka bali ing nginggilaken mangsa amarga populer. Nanging, sampeyan isih bisa ngunggah dhateng akun Facebook. Jeneng video clip lan kenek Share karo komentar gawan.

PS4 upload video clip onto Facebook

4 LIVE Siaran (opsional)

Ing PS4 paling anyar, sampeyan bisa saiki siaran urutane critane game LIVE ing salah siji Ustream utawa Twitch. Mung log-in kanggo akun utawa mlebu-up siji nduweni karo guide ing layar. Elinga busak kothak kanggo mikropon lan Komentar tampilan ing layar yen seneng kanggo stream tanpa iku. Sampeyan bisa nguripake maneh ing kapan sing aran kaya iku.

PS4 Live Broadcast

Pilihan 2: Fitur Editing Tambahan

Sampeyan bakal perlu ngedit PS4 video sing direkam ing platform liyane yen sampeyan lagi looking for fitur editing tambahan. Mriksa metu ndhuwur 5 lunak dianjurake sing bisa kurban apa sampeyan perlu, utawa mbok menawa ekstra! Ing Wondershare Video Converter Ultimate bakal dadi siji becik yen sampeyan lagi looking for a-loropaken antarmuka pengguna karo persil kanggo kurban nanging terjangkau ing wektu sing padha. Mirit liwat fitur tombol kadhaptar metu ing ngisor iki:

Fitur tombol saka Ultimate Video Converter

  • Ndhukung nganti 150 macem-macem format,
  • 30 kaping luwih cepet ing kacepetan konversi,
  • Kualitas lossless,
  • Fitur editing standar dibangun ing,
  • Kobong DVD utawa nggawe,
  • Download langsung saka streaming,
  • Kompatibel kanggo unggahan dhateng Facebook, YouTube lan etc,
  • Transferrable dhateng piranti hotspot meh kabeh populer.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top