Kabeh TOPICS

+

Carane Tanaman Video karo Avidemux

Cropping video, kanggo nggawa fokus dhateng babagan penting lan mbusak bagean extraneous saka pemandangan, iku salah siji saka pribadi paling terkenal kasedhiya kanggo editor video. Bisa digunakake minangka kasebut kanggo mesthekake panampil fokus ing apa penting, nanging uga kanggo nggedhekake obyek ing layar, kayata karo dawane saka alam. Wis akeh ulah, lan salah siji saka pribadi paling kasedhiya kanggo nugel video program free Avidemux. Kene kita arep kanggo mbukak liwat proses njupuk Avidemux mlaku ing sistem lan nugel sawetara video.

1. Instalasi

Sampeyan bisa nemokake Avidemux kanggo download kene , iku kasedhiya kanggo sawetara saka sudhut platform, mung ngundhuh versi sing mathuk kabutuhan. Sawise diundhuh, nginstal ing cara standar kanggo platform, iki versi Wndows (64bit).

Salah siji titik cathetan sak instalasi sing bisa milih bagéan saka program sing pengin nginstal. Iku tilas cilik lan kanggo kinerja sing paling apik iku wicaksana mung nginstal kabeh.

Installation2

Sawise diinstal sing bakal presented karo program katon kene.

Installation3

2. Ngimpor Video

Ing langkah sabanjure ngimpor wis video. Iki bisa rampung ing rong cara, kanthi ngeklik lambang folder file ing sisih ndhuwur kiwa sampeyan mbukak browser file standar kanggo navigasi kanggo, banjur pilih file video milih, utawa Utawa sampeyan mung bisa nyeret video menyang panel utama kanggo ngimpor .

Importing Video1

Whichever auto njupuk, sampeyan bakal mungkasi munggah karo file video dimuat ing kaya iki.

Importing Video2

Saiki sampeyan uga bisa ngowahi video sing perlu, Avidemux ngandhut kasugihan saka fitur kanggo ngaktifake spektrum kebak tugas ngowahi kanggo bakal rampung. Nanging, kene kita arep kanggo katon ing alat cropping, supaya menyang langkah sabanjure.

3. Editing Video

Avidemux wis sawetara idiosyncrasies ing syarat-syarat operasi, salah siji sing iku bisa diowahi video wae, sampeyan kudu milih format output Panjenengan. Aja padha sumelang sanadyan, iki gampang, mung nggunakake molor ing sisih kanggo milih format output sing arep bisa ndeleng kene.

Editing Video

Sawise sing wis disetel sing bebas miwiti nyunting dawane Panjenengan.

4. Cropping

Iku penting kanggo ngerti carane proses editing dianggo ing Avidemux, kabeh wis diakses liwat menu saringan Video> Filter-filter lan saka kene sing ngadhepi karo antarmuka anyar sing ngijini sampeyan kanggo milih komponèn sampeyan pengin nggunakake.

Cropping1

Milih 'Potong' saka menu lan mencet plus simbol ijo ing ngisor aktif alat potong lan presents sampeyan karo durung tampilan liyane sing ngijini sampeyan kanggo nyetel potong kanggo raos.

Cropping2

5. kontrol Cropping

Ana rong opsi kanggo cropping, sampeyan bisa nggunakake fitur potong Auto, kang bakal ndeteksi sembarang garis ireng lan ngowahi dawane antarane wong-wong mau, utawa yen sampeyan nggunakake alat potong mergo, utawa mung arep nindakaken kanthi manual, sampeyan bisa Nyetel potong liwat tengen kothak ndhuwur lan ngisor kiwa. Angka input kene nomer piksel saka pinggiran potong ngluwihi, sampeyan nyetel, iki ditampilaké pemblokiran ijo makna area saka gambar sing bakal dibusak.

Cropping controls1

Sampeyan bisa nyetel iki independen kanggo kabeh 4 sudhut sing pengin.

Cropping controls2

Sawise sampeyan sing seneng karo potong, sampeyan klik Ok lan njupuk sing bali menyang menu Filter menowo ngendi sampeyan bisa nggunakake komponen kanggo nindakake liyane editing yen perlu.

6. Nyimpen potong

Salah siji saka nilai paling umum kebingungan karo Avidemux rawuh ing titik iki, minangka video bakal katon ora beda nalika sampeyan miwiti, lan akeh padha mikir wis rampung soko salah, nanging iki bagéan saka Avidemux etos. Saringan iki mung bisa Applied nalika video reencoded, lan apa sing liwat berkas> nyimpen menu.

Saving the crop1

Milih presents dialog kaca menowo lan ngijini sampeyan kanggo milih jeneng lan panggonan berkas. Sawise sing wis rampung klik OK lan sampeyan bakal weruh Avidemux proses file lan maneh Rendering iku ing kothak dialog iki.

Saving the crop2

Suwene iku njupuk bakal gumantung ing sawetara faktor, carane akeh efek liyane wis ditambahaké, carane cepet prosesor komputer wis, lan carane gedhe lan apa resolusi video punika. Format uga main bagéyan ing proses banget, karo sawetara format njupuk kurang wektu kanggo ditambahaké saka liyane. Sawise iku wis rampung, sampeyan bisa ndeleng video lan ndeleng potong ing tumindak.

Kita bisa ndeleng, senajan ana sawetara aspèk etos sing sing sethitik unintuitive, nugel video ing Avidemux proses langsung sing sapa bisa ngrampungake karo dicokot saka sabar.

Salah siji saka tombol iku kanggo elinga karo Avidemux iku aplikasi kabeh saringan sadurunge maneh enkoding, iki maneh pitakonan sabar lan dicokot saka organisasi kanggo mesthekake kabeh sing pengin apa wis rampung ing urutan.

Avidemux punika Piece gedhe lunak, iku kurang polish sawetara saka musuh sawijining komersial mesthi, nanging konco antarmuka kadhangkala pasang ana sawetara banget sing godhongé amba saka fitur sing ngijini sampeyan kanggo ngrampungake luwih utawa kurang apa tugas editing sampeyan bisa uga pengin. Ing syarat-syarat program free iki babagan apik minangka minangka iku nemu, lan output, tanpa mangu, kualitas gedhe. Kanggo sapa looking for a solusi free masalah editing video, lan sing ora pikiran proses learning Avidemux menehi alat migunani.

Yen Avidemux banget complicate kanggo sampeyan, sampeyan bisa nimbang Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor), yaiku editing video alat gampang kanggo nggunakake kanggo ngowahi video ing sawetara klik. Download free versi nyoba jotosan.

Download Win Version Download Mac Version

Top