Kabeh TOPICS

+

10 Players Video sing bisa nampilaké lan Play Subtitles

A apik pamuter media modern perlu kanggo ketemu saperangan syarat, kayata ndhukung sawetara saka sudhut format, gadhah antarmuka pangguna-loropaken lan intuisi lan kang bisa kanggo nampilaké lan muter subtitles. Opsi liyane ngganti subtitle padha duwe, sing luwih apik; Fitur liyane ngormati otomatis nggoleki subtitles online. Pemain media kapacak ing ngisor iki tundhuk karo paling saka panjaluk ndhuwur lan kabeh wong sing for free.

wondershare video converter ultimate

1. Wondershare Player

Wondershare Piece lunak muter macem-macem format file media massa; minangka kaluwihan utama, iku entheng lan gampang kanggo nggunakake. Pangguna appreciate katon sawijining apik, digawe munggah dening fungsi banget. Tombol katon banget ayu, lagi cetha lan cleverly diatur lan padha ora ngganggu puter maneh. Wondershare Player Kathah macem-macem file subtitle, kayata SRT, Bokong lan SSA. Pamuter aturan kathah fitur kanggo pengguna saben gratis.

wonplay1

2. KM Player

KM Player alat digunakake-ngormati Rendering sawetara mawarni-warni format audio lan video. Wis codec internal dhewe, iku bisa kanggo mbukak ing komputer CPU kurang lan cekap karo sistem patut DirectShow kang milih lan prioritizes codecs sak sistem operasi. KM Player ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles liwat kothak kontrol Nerjemahake isoh sampeyan kanggo nyelarasake lan metu saka sink file subtitle sak puter maneh. KM Player lunak mbukak-sumber.

kmplay2

3. Media Player klasik Ngarep Cinema

Media Player klasik iku sawijining program mbukak-sumber kanggo muter file audio lan video. Iku sing paling disenengi saka penggunane sing appreciate banget prasaja antarmuka lan seneng aplikasi kanggo nggunakake gampang. Boten kados Windows Media Player, kang adhedhasar, iku nyedhaki apik lan gawé macem-macem audio, video lan gambar format. Gegayutan tarjamahan, versi paling anyar saka pamuter kontrol subtitle prilaku pertalan relatif kanggo video anamorphic, muter subtitles ing resolusi sumber video kaya VSFilter lan nawakake jeneng informatif for subtitles external thanks kanggo VSFilter.

mediaplay3

4. BS Player

BS Player dianggep déning akèh kedhaftar best free pamuter media ing donya. Pisanan dirilis ing 2000, iku wis dipilih saka mayuta-yuta kedhaftar donya. Iku kasedhiya kanggo free utawa minangka versi Pro, kang biaya 29,90 EUR. Versi free luwih saka puas lan nerangake karo mbukak ageng fitur. Format subtitle ndhukung sing MicroDVD, SubRip, SubViewer, MPL2, Bokong, SSA, SRT lan VobSub. BS Player otomatis katon for subtitles online lan sampeyan mung kudu milih siji utawa luwih liwat jendhela sing diwenehake dening pamuter.

bsplay4

5. VLC Player

VLC Player lunak alat dikembangaké déning organisasi nirlaba dumadi dening sukarelawan, supaya sampeyan bisa seneng akeh sawijining fitur for free. Iku nganggo sistem operasi, muter paling codecs tanpa perlu ngemas codec, lan performs konversi media lan streaming. Subtitles kudu aktif dening kedhaftar lan padha bisa gampang diatur.

vlcplay5

6. Kantaris

A pamuter media anyar, Kantaris saiki ing versi 0.7.7 lan terus kanggo apik. Iku cocok kanggo wiwitan lan experienced kedhaftar uga, gumantung kabutuhan saben pangguna. Iku ngandhut akèh fungsi lan efek gambaran becik nalika muter file audio. Kantaris uga ketemu subtitles online lan disinkronake menyang file video. A fitur unik sing enkoding subtitles karakter wis dikenali supaya aksara ditampilake ing cara tengen.

kanplay6

7. GOM Media Player

GOM Media Player yaiku sarana free kang wis digambar manungsa waé saka awal lan kang wis kawujud pangarepan pecandu '. Sawise proses Nginstal gampang lan cepet, sampeyan bakal bisa ngakses antarmuka GOM kang atraktif lan intuisi. Iku manager playlist apik, iku gawé meh kabeh format, lan saben versi nerangake karo apik support subtitle pengalaman pengguna optimal.

gomplay7

8. SMPlayer

Lan pamuter media free banget kanggo Windows lan Linux, SMPlayer wis certified minangka 100% free spyware, Adware lan virus. Dibandhingake aplikasi padha, iku ngijini sampeyan kanggo ndeleng klip YouTube langsung saka jendhela utama. Iku dilengkapi karo kabeh fitur saka ndhuwur-kedudukan pamuter media modern - friendliness pengguna, nggawe lan ngatur dhaptar lagu, penambahan pribadi lan ngentot subtitle kang nggoleki liwat Internet subtitles dhasar data lan njamin film sampurna nonton wengi.

smplay8

9. Zoom Player

Entheng, free, lan fleksibel - iki aset utama Zoom Player. Ana meh ora format iku ora bisa muter (video, audio lan image) lan ora pengguna sing ora bisa nangani iku. Nalika sampeyan ngalih menyang mode audio, pamuter dipateni mode pratayang supaya sampeyan ora keruwetan desktop karo papan dienggo. Nggedhekake Player wis support xySubFilter kanggo resolusi lengkap subtitle playing nalika Rendering video resolusi ngisor, plus sing bakal seneng akeh pilihan pangaturan dhewe subtitle.

zoomplay9

10. banshee Media Player

Banshee mbukak-sumber lan diwiwiti minangka pamuter musik kanggo Linux. Ngalami évolusi lan saiki muter loro musik lan video, iku Ngalahake podcast lan lepen radio. Iku impor media cepet lan fitur support kanggo ditempelake lan external-file subtitles. Iku biasane isa wis diinstal nganggo Ubuntu. Iku luwih saka pamuter media dhasar; iku uga sistem manajemen media. Kanggo daktulis iku app, banshee uga entheng lan gampang kanggo nggunakake, kahanan lampu kanggo maksud apa pamuter media modern.

banshplay10

Top