Kabeh TOPICS

+

Carane TiVo Stream TV Liyane

Sampeyan wis digawe kaputusan amba kanggo pindhah karo TiVo video recorder digital lan nggawe dewekke dadi perangan saka sistem hiburan ngarep. Saiki sampeyan bakal duwe kamardikan kanggo nonton program saka nomer saka sudhut sumber. Apa sampeyan ngerti rekaman digawe ing TiVo Panjenengan uga bisa viewed ing kamar ing omahmu? Iku bener! Thanks kanggo TiVo Mini, sampeyan bisa. Pesawat munggah njupuk saperangan kursus beda-beda gumantung ing jinis TiVo sing duwe lan carane sampeyan nampa sinyal TV. Ayo kang katon ing langkah iki ing liyane rinci.

Page, apa TiVo Mini? Iku piranti cilik sampeyan bisa nyambung menyang jaringan TiVo sing ngijini sampeyan kanggo nonton, ngaso, lan mundur cepet urip TV, mung kaya TiVo DVR utama. Sampeyan uga maju cepet lan mundur cepet bisa direkam nuduhake nggunakake Mini. Iku ngijini sampeyan kanggo nonton program streaming internet, nyiyapake rekaman kalebu rekaman mangsa-long, nelusuri liwat sambungan TiVo, lan rampung nonton gambar panjenengan miwiti kanggo nonton ing kamar liyane. Remot digunakake kanggo ngontrol Mini khas TiVo remot.

Yen sampeyan wis unpacked kothak cilik nanging kuat iki, sampeyan bisa miwiti proses persiyapan. Sing nyambung saben kothak, nggawe manawa bakal kedhaftar ing sistem TiVo supaya bisa nampa sinyal tengen. Sampeyan salah siji bisa nindakake online utawa dening nelpon TiVo kanggo ngaktifake.

tivo mini

1. Yen sampeyan duwe TiVo anyar, ing Roamio, skip to langkah 2. Kanggo nindakake dhasar nyiyapake kanggo Mini ing TiVo Ranaut, sampeyan kudu miwiti kanthi milih "Allow Live TV ing Piranti Words" ing TiVo utama . Kene sampeyan bisa supaya TiVo ngerti mung carane akeh tuners iku ngirim nyana bakal nuduhake. Sampeyan bisa nuduhake track siji utawa loro tuners, supaya TiVo utama isih bisa ngrekam nganti rong nuduhake liyane bebarengan. Sampeyan kudu pilih tuners liya kanggo nuduhake minangka padha ora bisa maneh kanggo ngrekam ditampilake ing kothak TiVo utama. Yen sampeyan wis rampung, skip to langkah 3.

allow live tv page

2. Roamio Panjenengan wis nyiyapake kanggo enggo bareng karo piranti thanks kanggo kemampuan Alokasi Dynamic tuner sawijining. Sampeyan bisa milih saka kene kanggo salah siji nyambung Mini kanggo internet kanthi sambungan kabel utawa liwat Ethernet coax (Multimedia liwat coax Alliance utawa Moca) sambungan. Yen sampeyan duwe panyedhiya internet fiber optic, kemungkinan sing apik sing duwe sistem nyetel munggah karo Moca wis. Iku banjur bakal dadi mung cara sampeyan bisa nyambung. Nalika sampeyan bisa ndeleng ing gambar iki saka mburi Mini, ana kathah kang bandar karo kang kanggo nyambung. Sawetara bandar bakal digunakake kanggo nyambungake Mini kanggo TV, nalika wong menehi pilihan ing nyambungake menyang jaringan.

mini connnection ports

3. Saiki iku wektu kanggo nyambung Mini kanggo internet. Yen sampeyan nggunakake port Ethernet hard-wired (sing Jack amba sing katon akèh kaya Jack telpon), iku pancene gampang kanggo nyambung Mini Panjenengan. Mung plug ing mini kanggo TV nggunakake kabel kabel utawa komponèn HDMI lan sing lagi disetel kabeh. TiVo utama bakal disambungake menyang TV sawijining Kajaba. Apa sampeyan duwe jaringan nirkabel Sampeyan kudu nyambungake, sampeyan mung perlu kanggo ngirim sinyal TV kanggo TV liwat salah siji kabel HDMI utawa sawetara sambungan kabel liyane, banjur kabel RF saka tembok menyang Mini Panjenengan (iki klasik kabel babak karo pin ing mburi). Sampeyan ora bakal bisa kanggo nggunakake jaringan nirkabel langsung minangka sumber sambungan, sayangé. Sampeyan kudu manawa sampeyan lagi arep duwe sinyal konsisten, lan wifi ora fluctuate saka wektu kanggo wektu.

wireless connection

4. Yen sampeyan perlu kanggo nyambung menyang jaringan Moca amarga sampeyan duwe serat layanan televisi optik utawa Roamio iku mung banget adoh saka dalan nirkabel, sampeyan bisa nggunakake adaptor jaringan ing sistem utama sing banjur dadi kabel RF menyang jaringan ing omahmu. Sampeyan bakal kudu nyambungake adaptor Moca kanggo modem kabel lan menyang Jack kabel ing kamar utama, banjur loro modem lan adaptor kudu pindhah menyang dalan. Banjur sampeyan mung bisa plug Mini menyang Jack kabel ing kamar tambahan lan nyambung menyang TV minangka sadurunge nggunakake sistem TiVo.

mini on a moca network

Nalika sampeyan kabeh rampung, jaringan bakal katon kaya iki, yen sampeyan duwe TiVo Ranaut.

the network

Kanthi Roamio, kothak Stream (biasane) maneh perlu kanggo bisa nambahi piranti nirkabel ing jaringan. Nerangake karo kothak utama ing piranti Pro lan Plus. Model basa entri-tingkat isih kudu kothak Stream.

5. Yen sampeyan arep kanggo ngakses isi premium kaya saluran film mbayar utawa sing arep bener nransfer siji program kanggo kothak liyane, sampeyan bisa nyetel Roamio liyane ing salah sijine kamar tinimbang Mini. Sambungan nyiyapake bakal padha karo Mini, mung karo kothak beda tinimbang. Ing TiVo sing arep nonton, pilih Nuduhake Kula, banjur pilih unit TiVo sing arep njaluk show saka.

transferring shows

Pencet pilih, lan banjur temokake show sing arep. Sampeyan banjur bisa nonton nuduhake utawa nransfer program. Monggo weruh yen sawetara nuduhake Tukang ditransfer amarga padha duwe watesan lisènsi.

Lebokake munggah

Dadi saiki Pitakonan punika, carane akeh Mini bisa nyiyapake? Kanthi kothak Roamio TiVo, sampeyan bisa nyetel nomer apa wae mau. Sampeyan bakal bisa kanggo stream TV liwat internet ing kamar wae sing arep - kantor, kamar turu, kamar rec, lan malah jedhing yen pengin. Sampeyan kudu eling - saben Mini mbutuhake sampeyan tuku lan mbutuhake biaya langganan kapisah, sanadyan ragad iki kurang saka rega lengkap TiVo utama (biasane $ 6).

Nanging yen sampeyan duwe Mini Panjenengan nyiyapake, sampeyan bakal wonder carane tau nindakake tanpa wong.

Top