Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo stream Video Sembarang lan Audio Format kanggo Roku

Roku iki digunakake ditampa pamuter media, kang bisa digunakake kanggo stream video langsung ing TV karo persil saka pilihanipun saluran. Nanging kowe ngerti sing uga bisa digunakake minangka streamer kanggo matak file video search ing seluler kanggo HDTV sing duwe ing ngarep. Watesan paling gedhe, Nanging, iku sawetara format didhukung kanggo fitur iki ora sudhut cukup. Makane kita kene kanggo mangerteni carane stream wae format video saka ponsel kanggo Roku ing cara paling gampang.

Tip: Yen sampeyan arep kanggo njaluk informasi luwih lengkap carane seneng media ing TV, mriksa metu pandhuan iki >>

roku player

Part 1: Roku Didhukung lan Mula Video disengkuyung

Page, ayo kang ndeleng apa video lan audio format tenan bisa didhukung dening Roku. Punika dhaptar singkat:

  • Format video: MKV, MP4, MOV, WMV
  • Audio format: AAC, MP3, WMA, FLAC, Monggo

roku media format

Wis kepetuk karo format sing duwe paling seluler? Yen ora, temokake ing dhaftar akeh maneh saka format unsupported ing ngisor iki:

  • Format video: 3GP, KABIYESI, MTS, AVI, m4v, WMV, XviD, DV, MP4-XviD, DIVX, H.264, H.265 (HEVC), MP4-MC, OGV, Amandeep singh Mani singh, MPEG-1 NTSC, MPEG -1 PAL, MPEG-1 SECAM, MPEG-2 NTSC, MPEG-2 PAL, MPEG-2 SECAM, DVD-Video NTSC, DVD-Video PAL, DVD-Video SECAM, FLV, F4V, SWF, 3GP, 3G2, etc .
  • Audio format: AC3, M4A, OGG, AIFF, AU, MKA, APE, M4B, M4R, etc.

Part 2: Carane Roku Didhukung Videos lan Audio Stream

Yen sampeyan duwe format video sing Roku ndhukung, selamet. Nanging ngenteni menit, sampeyan mung bisa matak saka telpon kanggo TV liwat Roku, anggere sampeyan duwe piranti Apple karo iOS 4.3 utawa mengko, utawa salah siji saka telpon Android ngisor utawa tablet:

  • Samsung Galaxy S III
  • Samsung Galaxy S IV
  • Samsung Galaxy S2
  • Samsung Galaxy Tab 2
  • Samsung Galaxy Note 2
  • Motorola Moto X
  • Samsung Galaxy
  • Nexus 4
  • Nexus 5
  • Google Nexus 7 (2012)
  • Google Nexus 7 (2013)

Saiki, sampeyan siap? Ayo kang ndeleng carane matak file search ing telpon kanggo TV karo langkah-langkah dening-guide.

Wigati: Sanadyan Roku ora ndhukung beaming video saka PC kanggo TV resmi, sampeyan bisa nemokake solusi tinimbang.

Langkah 1: Instal app Roku kanggo iOS utawa Android

Njaluk app Roku kanggo iOS kene lan njaluk versi Android kene .

Langkah 2: Nyambung menyang jaringan sing padha

Njaluk telpon utawa tablet disambungake karo jaringan sing padha minangka piranti Roku, sing, sing auto padha. Banjur sampeyan bisa mbukak app Roku karo dhaptar piranti Roku muncul. Pilih salah siji saka piranti lan njaluk kontrol karo telpon utawa tablet. Sadurunge sing, sampeyan bisa uga kudu njaluk mlebu karo akun Roku.

roku ios app          roku android app

Langkah 3: Play ing Roku

Saiki pindhah menyang nemokake Play ing tab Roku ing app lan banjur milih video sing arep kanggo matak kanggo TV. Sawise sawetara menit, sampeyan bakal bisa kanggo nonton video ing layar amba TV.

play on roku

Part 3: Carane Roku disengkuyung Videos lan Audio Stream

Kanggo format alamiah unsupported saka Roku, sampeyan kudu alat pihak katelu kanggo mbantu metu. Allcast ngirim dadi salah siji saka pilihanipun paling. Punika carane bisa nggunakake aplikasi iku kanggo stream sing file seluler kanggo TV liwat Roku, kalebu video, audio lan malah foto. Miturut cara, iku nawakake 5 menit nyoba lan sampeyan kudu tuku kanggo $ 4.99 kanggo seneng wektu wutuh saka media.

Langkah 1: Instal Allcast

Mangga njaluk Allcast kanggo Android kene . Lan versi resmi sawijining iOS bakal dirilis ing fitur near, nalika iku wis dibukak test sawijining tandha-up .

Langkah 2: Nyambung menyang Roku

Priksa manawa telpon lan Roku sing disambungake karo jaringan sing padha. Banjur mbukak Allcast lan bakal kanthi otomatis mindai streamers kasedhiya kaya Roku, Chromecast, Apple TV utawa Xbox. Kanggo saiki, mangga milih streaming pamuter Roku.

play on roku

Langkah 3: Stream file menyang Roku

Sawise sampeyan wis milih piranti, saiki sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh file ing Allcast, kang wis rampung scan pepek telpon. Tab potret utawa video lan wektu Piandel. Sampeyan bakal bisa ndeleng potret utawa video ing TV ing wektu nyata.

play on roku

Sing rampung. Banget Handy, iku ora? Genti-genti, sampeyan uga bisa nggunakake rate video kanggo page Ngonversi media kanggo Roku didhukung format kaya MKV, MP4, MOV, WMV. Lan banjur stream file kanggo TV karo Roku. Iki ngendi Wondershare Video Converter Ultimate rawuh ing, kang minangka alat kuat lan Handy kanggo nepaki karya iki. Mung nyoba metu. Lan iku ora luwih saka nyana kaya, iku bisa stream file search PC kanggo TV gampang kaya Allcast ing platform Android. Ora bisa ngenteni duwe cobi? Download ngisor iki lan sampeyan kudu tau ​​kantun.

Download Win Version Download Mac Version

Top