Kabeh TOPICS

+

Spotify

1. akun Spotify
2. Discount & Free
3. Spotify dhaptar lagu
4. Spotify Tools
5. Spotify piranti
6. Tips For Spotify
7. Others

Spotify for Mac? Guide iki solves Kabeh Issues Panjenengan

Spotify iki layanan music streaming sing kurban mayuta-yuta lagu ing akses kanggo kedhaftar. Kanthi Katalog paling gedhe kasedhiya, Spotify nawakake koleksi paling gedhe songs, kang bisa diputer salah siji online utawa offline . Spotify kasedhiya kanggo macem-macem platform lan karo platform ing wangun Mac, Windows, iPhone, Android lan kabeh wong, aplikasi ndhukung kabeh platform kasedhiya lan nawakake fitur unmatchable nang endi wae.

Part 1 : Spotify for Mac

Sistem Mac Operating rahayu karo Platform Music apik banget ing wangun Spotify.

1) Spotify Free Mac

Spotify Free Mac versi gratis Spotify, kang kaya versi free Spotify ing sistem operasi liyane. Karo sawetara watesan karo Spotify gendakan, opsi sing rada kurang ing versi free minangka dibandhingake kanggo versi Spotify Premium ing Mac.

2) Spotify Beta Mac

Spotify Beta Mac versi paling anyar saka Spotify kanggo tujuan Mac lan Windows kedhaftar, sing ngijini downloading ing, Testing metu, lan nyediakake saran ing versi beta paling anyar saka aplikasi desktop sing? Prabédan karo Spotify Beta Mac katon saka User Interface. Ing ndhuwur garis karo kothak panelusuran lan pandhu arah panah, bebarengan karo garis ngisor karo kontrol pamuter sing sethitik luwih gedhe, karo lambang ageng kanggo cocog.

Spotify for Mac

Waca saperangan jepretan kanggo owah-owahan lan aran prabédan ing dhewe.

Spotify for Mac

Spotify for Mac

Part 2: Download Spotify Mac

Proses ngundhuh Spotify wiwit karo langkah pisanan saka Pendhaftaran ing akun Spotify. Sanalika pandjenengan akun, sampeyan redirected menyang kaca ing ngendi panginstalan Spotify ing Mac wiwit. Kanggo proses download Spotify ing Mac, tindakake langkah ing ngisor iki kasebut.

Apa berkas urip kanthi otomatis utawa manual sing download, browser Panjenengan supaya sampeyan kanggo nyimpen file Spotify.dmg.

Ing browser Firefox, klik Simpen berkas kanggo konfirmasi nyimpen, Nanging pesen bedo gumantung ing browser sing digunakake. File sing diundhuh lan sampeyan bisa cetha ndeleng ing bagean download.

Klik kaping pindho file kanggo mbukak file sing diundhuh

Part 3: Instal Spotify Mac

Sanalika sampeyan pindho klik ing file sing diundhuh, jendhela katon kang supaya sampeyan nyeret lambang Spotify kanggo folder aplikasi minangka ditampilake ing gambar asli seko ngisor.

Spotify for Mac

Klik lambang ing jendhela iki banjur seret menyang folder Aplikasi ditampilake jejere

A kothak dialog bisa katon, cetha nyebutke pesen sing Spotify ora bisa dipindhah wiwit Aplikasi ora bisa diowahi

Ing kasus, bebaya kothak dialog katon, klik keasliane lan ketik jeneng lan sandhi administrator ing kothak teks sing kasedhiya. Banjur mung klik Log In sarujuk proses lan nginstal program.

A kothak dialog uga katon takon persetujuan Yours yen Spotify bisa ngakses keychain Panjenengan

Mangkono, Klik Idini supaya menehi akses Spotify kanggo keychain Panjenengan

Keychain bisa nylametaké panjenengan saka gadhah kanggo ngetik sandhi administrator saben wektu sing mbukak program. Nanging sampeyan bisa uga kudu Baleni iku nalika piranti lunak bakal dianyari saben saiki lan maneh.

Spotify saiki disimpen ing folder Aplikasi

Saiki, iku gumantung yen sampeyan pengin nggawe link kasebut ing Dock kanthi ngeklik lan nyeret lambang

Part 4 : Busak instal Spotify Mac

Mbusak instal Spotify ing Mac, kabeh sing perlu kanggo tindakake sawetara langkah-langkah prasaja, kang ana ing ngisor iki

Kanggo miwiti proses un-instalasi sing kudu rampung metu Spotify. Iki pindhah menyang menu Spotify banjur klik 'Quit'. Yen sampeyan wis metu Spotify lan maneh nuduhake bar program, sampeyan bisa instal.

Spotify for Mac

Sampeyan banjur kudu mbukak bar menu Finder lan ing 'Go', mung golek perpustakaan. Yen perpustakaan ora katon, banjur pencet tombol alt lan bakal katon. Sawise sampeyan klik ing perpustakaan, folder perpustakaan bakal mbukak, ngijini sampeyan kanggo ngakses isi.

Spotify for Mac

Sanalika sampeyan ana ing perpustakaan, pindhah menyang Cache lan mbusak folder Spotify. Folder iki bisa ditemokake minangka 'com.spotify.client' lan sampeyan bisa klik-tengen kanggo mbusak utawa sampeyan bisa kanthi manual seret menyang folder Trash Panjenengan.

Spotify for Mac

Pencèten tombol bali lan yen sampeyan sing bali ing perpustakaan. Saiki pindhah menyang folder aplikasi lan sanalika sampeyan ana ing bagean Aplikasi, mbusak folder Spotify saka aplikasi. Kanggo proses iki banget, sampeyan bisa salah siji klik tengen lan pilih 'delete' saka menu utawa sampeyan bisa kanthi manual seret folder kanggo Trash Panjenengan, padha kaya sadurunge. Ngisor iki gambar kanggo padha.

Spotify for Mac

Mbukak menu golek lan pilih 'ngamanake Trash empty'. Iki bakal nggawe manawa file wis aman dibusak saka komputer. Waca gambar kanggo padha.

Spotify for Mac

Yen sampeyan wis disuntak Trash, sampeyan bakal arep miwiti maneh komputer lan yen sampeyan nindakake, Spotify bakal wis rampung dibusak saka komputer.

Part 5: Tips for Spotify Mac airplay lan Spotify remot Mac

Spotify bisa diputer ing Mac OS X. Kanthi music streaming saka sumber liyane kayata Spotify utawa slacker, Airplay rawuh ngluwari. Iku mbisakake streaming kabeh audio saka Mac nggunakake airplay.

Carane nggunakake Spotify airplay Mac

Kanggo tujuan kanggo nggunakake Spotify airplay Mac, kabeh sing perlu kanggo ngganti output audio saka Mac. Langkah kasebut iku minangka nderek

Play music Spotify ing app Spotify

Klik kaping pindho tombol ngarep ing iDevice

Gulung al cara ngiwa kanggo ngendi panggeser volume ditampilake

Tutul lambang airplay

Spotify ing airplay

Part 6: Carane nganyari Spotify Mac

Proses Update saka Spotify ing Mac punika mèh padha kanggo Windows. Nanging tansah elinga kanggo proses saka manual mblokir otomatis downgrade Spotify Panjenengan.

Spotify for Mac

Saiki kanggo proses nganyari, nggunakake installer Official kang bisa diundhuh saka situs web resmi Spotify lan terus proses nganyari kaya wae proses nganyari prasaja liyane wae aplikasi liyane.

Download music Spotify free ing Mac karo TunesGo

box

Wondershare TunesGo - Download Transfer lan ngatur musik kanggo iOS / Piranti Android

  • YouTube minangka Source Music Personal
  • Transfer Music saka Piranti iOS
  • Nggunakake iTunes karo Android
  • Ngrampungake Panjenengan Kabeh Music Library
  • Ndandani ID3 Tags, isine, Serep
  • Ngatur Music tanpa Watesan iTunes
  • Share Panjenengan iTunes Playlist


Top