Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Carane Nguripake Photos Picasa foto Video Slideshow

Carane kanggo Nguripake Photos Picasa foto Video Slideshow

Saiki akeh wong duwe macem-macem gambar digital disimpen ing komputer sing nambah liwat taun sing siji ora tau weruh. Supaya kanggo nuduhake, ngatur utawa serep sing pengeling-eling photo, padha bisa milih kanggo ngunggah paling gambar kanggo mbebasake Camping photo sharing online kaya Picasa . Nanging, akeh banget kita pancene Care Wade liwat atusan gambar, biasane pemandangan padha, mung amba beda, amarga iku mboseni. Sing ngendi slideshow foto teka ing Handy, lan bisa nggawa isih foto Picasa kanggo urip lan nggawe prabédan pinunjul nalika sampeyan ndeleng sing foto Picasa maneh.

Karo sawetara slideshow foto software, sampeyan bisa nggawe slideshow video foto ing mung sawetara langkah, kayata Picasa lan DVD Slideshow Site . Artikel iki bakal pitutur marang kowe carane nggawe video gelaran karo rong pribadi iki.



Part 1: Priksa Gelaran Video Photo karo Picasa 3

Langkah 1: Pilih Photos from Picasa Photo Album

Mbukak Picasa, lan mbukak album sing ngemot gambar sing arep Pick munggah kanggo slide show potret. Banjur gambar dipilih bakal ditampilake ing tray ing sudhut kiwa ngisor layar.

picasa slideshow

Langkah 2: Nggawe Movie Slideshow karo Photos Picasa

Klik lambang film. Lambang movie Tow disadiyakaké: siji ing judhul folder, lan sing luwih gedhe siji ing toolbar. Loro lambang duwe fungsi padha.

picasa photo album

Langkah 3: Setel lan Nyetel Picasa Video Slideshow

Pindhah menyang tab Movie lan pilih Gaya Transisi lan Duration saka gulung mudhun kothak. Nyeret lan nyelehake potret kanggo ngganti sing pesenan katampil ing slideshow.

Picasa kanthi otomatis Inserts Muter teks ing awal nampilake jeneng folder lan tanggal. Sampeyan bisa ngeset font, ukuran lan werna, utawa nambah tèks dhewe. Yen sampeyan arep kanggo nambah Muter teks, klik ing gambar sing pengin ndhisiki Muter teks.

picasa video

Yen sampeyan wareg karo slideshow video, klik tombol Movie kanggo nyimpen Nggawe. Yen wis rampung, sampeyan bisa ngunggah slideshow video Picasa kanggo YouTube kanggo enggo bareng.

Part 2: Priksa Gelaran Photo karo DVD Slideshow Site

Picasa iku gedhe slideshow alat video foto, lan iku free. Nanging ora bisa ketemu karo syarat sing luwih serius babagan arepe lan efek. Kanthi bantuan saka DVD Slideshow Site , sampeyan bisa nampilake potret ing cara luwih atraktif lan nyengsemaken.

  • 2D / 3D arepe & efek gerakan sing kasedhiya (versi Windows mung)
  • Gaya movie siap-kanggo-nggunakake kanggo saben wusana kaya wedding, baby, kulawarga, liburan, kanggo nggawe slideshow music , potret lan video ing klik.
  • Dibangun ing editing alat kanggo potong, muter utawa foto Filter Pictures Kuno, Kayu, kuwalikan lan liyane kaya.
  • Tambah judhul animasi kanggo marang crita.
  • Nambah lan ngowahi audios karo pribadi dibangun ing.
  • 1-klik kanggo ngobong nuduhake kanggo DVD kanggo nuduhake ing TV, utawa nggawe video kanggo nuduhake ing piranti komputer lan hotspot.

Download Win Version

 

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top