Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Uripake Photos Panjenengan Video Photo kanggo Video Converter

Nguripake Photos Panjenengan Video Photo kanggo Video Converter

Yen sampeyan wis diklumpukake persil saka foto lan kasengsem ing nindakake foto kanggo video utawa DVD , sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Tutorial iki bab ngowahi gambar menyang slideshow video / DVD karo foto sing apik, kanggo video converter- Wondershare Fantashow . Bisa mbantu nguripake pictures isih kanggo slideshow video sarwa, lan sijine iku ing tampilan ing ngarep kanca-kanca, sederek lan tamu saka kaurmatan. Punika carane:

Download Win Version Download Mac Version

1 Run Fantashow lan Milih Gaya a

Download, nginstal lan mbukak rate foto iki. Mlebu banjur jlajah macem-macem gaya video nggumunke ing perpustakaan gaya (ana atusan gaya video free sing bisa digunakake kanggo macem-macem kesempatan, kayata wedding, ulang tahun, kulawarga, etc). Pick gaya favorit banjur klik "Aplikasi" kanggo miwiti.

photo to video converter

2 Impor File lan Pribadhi Video Panjenengan

Sawise nglamar gaya, sampeyan bakal pindhah menyang "Personlize" tab. Ing tab iki, sampeyan bisa ngimpor folder Gambar utawa video utawa langsung nyeret lan nyelehake potret lan video menyang papan cerita. Klik kaping pindho kanggo muter, potong utawa ningkatake karo efek khusus kaya Glow, Black & White, Sepia, X-ray, mbalik, etc.

Banjur klik "Tambah Music" thumbnail kanggo nambah music video kanggo nggawe iku luwih cetha. Sampeyan salah siji bisa ngimpor folder musik dhewe utawa nggunakake perpustakaan musik kita ekstensif. Menapa malih, marang crita konco foto utawa video, ngrekam swara dhewe uga kasedhiya. Kanggo nindakake iki, nemokake file target lan klik "Rekam" lambang. Mesti wae, sampeyan uga bisa nambah tèks kanggo Petunjuk ing meaning didhelikake potret utawa video. Kene efek teks nggumunke sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo njelajah.

Yen sampeyan arep video liyane profesional looking, Pick becik "Intro / Kredit" utawa aplikasi liyane gaya sing kaya.

photo to dvd converter

3 Preview lan Ngonversi Photos Video / DVD

Pratinjau karya, yen wareg, pindhah menyang "kaca" tab, klik lambang DVD lan input DVD disc kanggo ngobong foto kanggo DVD. Sampeyan uga bisa nyimpen foto digital kanggo format video liyane, kayata MP4, AVI, WMV, etc. Utawa langsung upload video menyang YouTube kanggo nuduhake karo wong liyane enggal.

image to video converter

Njupuk metu foto, lan miwiti kanggo nguripake foto favorit video karo Wondershare Fantashow saiki!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top