Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Priksa iPhone Video Slideshow karo Photos from iPhone

Nggawe iPhone Video Slideshow karo Photos from iPhone

Amarga iPhone dadi karo sampeyan ngendi wae, sampeyan tansah siap kanggo njupuk potret lan ngrekam video ing saben wayahe. Thanks kanggo dhuwur-Résolusi saka iPhone (utamané iPhone 4), kabeh sing ndeleng lan apa ing iPhone katon apik tenan, kok ora gabungke foto sarwa lan klip video menyang gedhe-looking video slideshow , supaya minangka kanggo seneng utawa enggo bareng ing iPhone gampang lan lucu.

Wondershare DVD Slideshow Site iku gedhe Edo slideshow foto kanggo Windows lan Mac (Mountain Lion klebu), iku bisa mbantu kanggo ngowahi potret lan macem-macem klip video (MP4, MOV, WMV, AVI ...) kanggo video playable ing iPhone. Karo gaya KALUBÈRAN sawijining & transisi efek lan dibangun ing pribadi editing, iku wis tau dadi gampang duwe video iPhone selaras.

Download Win Version

Guide iki ngandhut loro bagean ngisor iki, salah siji bagéan bakal ngene sampeyan kanggo download foto saka iPhone , lan banjur ing sisih liya bakal nuntun sampeyan ing carane nggawe iPhone video slideshow foto & video saka iPhone, lan nonton ing iPhone.

Part 1: Carane ngirim foto saka iPhone kanggo PC

Sampeyan bisa gampang nransfer Photos from iPhone kanggo PC, proses banget padha sing nindakake ing Mac OS X 10.8 9Mac klebu).

  • Langkah 1: Plugin iPhone kanggo PC
  • Langkah 2: Bukak "Kula Komputer"
  • Langkah 3: Find iPhone, iku bakal katon minangka sembarang kamera liyane bakal
  • Langkah 4: Bukak iPhone kanggo golek Photos
  • Langkah 5: Pilih gambar sing pengin disalin menyang komputer lan nyalin / paste lokasi sing dikarepake ing PC

Nanging yen sampeyan pengin transfer video ana prakara apa iku dijupuk dening sampeyan utawa ora, iku ora prasaja kaya nransfer potret, sampeyan bisa nguripake piranti lunak kaya Wondershare MobileGo for iOS utawa Wondershare MobileGo for iOS (Mac) kanggo bantuan.

Part 2: Carane nggawe slideshow video lan nonton ing iPhone

Yen sampeyan wis ditransfer foto saka iPhone menyang komputer, banjur apa sing perlu dilakoni iku kanggo ngowahi foto kanggo slideshow video karo musik lan banjur upload kanggo iPhone.

Langkah-langkah Gampang Priksa Slideshow kanggo iPhone:

  • Langkah 1: Instal iPhone Edo slideshow lan media ngimpor.
  • Langkah 2: Tambah gaya foto kanggo slide show iPhone.
  • Langkah 3: Pribadhi slideshow iPhone.
  • Langkah 4: Preview lan nggawe slideshow kanggo iPhone.

Download Win Version

Upload Slideshow Video kanggo iPhone:

  • Langkah 1: Instal iTunes. Yen sampeyan ora duwe, download saka kene: http://www.apple.com/itunes/download/
  • Langkah 2: Mbukak iTunes lan nggawe dhaptar lagu (klik file nggawe dhaftar). Banjur seret Panjenengan iTunes slideshow video menyang dhaptar lagu iki.
  • Langkah 3: Sync iPhone slideshow video kanggo iTunes kanthi ngeklik tombol Apply ing pojok tengen ngisor.

Sawise ditransfer kanggo iPhone, sampeyan bisa seneng slideshow digawe kapan lan ing ngendi wae.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top