Kabeh TOPICS

+

Carane Priksa iMovie Photo Slideshow karo Musik

iMovie iku wis diinstal program teka karo saben Mac anyar. Menehi cara prasaja durung profesional kanggo nggawe film slideshow saka foto, video lan musik. Saiki nggawe slidleshows iMovie dhewe dening ngisor iki langkah ing ngisor iki.

Part 1: Carane nggawe slideshow ing iMovie

Langkah 1. Nggawe iMovie slideshow saka perpustakaan iPhoto

iMovie dianggo seamlessly karo iPhoto. Sing disaranake nyeret lan nyelehake potret saka iPhoto kanggo project iMovie. Yen ora perpustakaan wae ana ing iPhoto, nggawe siji lan ngimpor foto kanggo iPhoto page. Kanggo nambah video, sampeyan bisa mbukak salah siji "Gambar / Impor" utawa Event Library, banjur seret lan selehake video sing dipilih kanggo timeline.

Sawise foto lan video sing diimpor kanggo slideshow iMovie project, sampeyan bisa pratinjau slideshow mentahan mung kanthi mencet Space garis ing keyboard. Lan banjur nggawe pangaturan kanggo klip lan arepe. Contone, mouse liwat siji clip utawa "Pratitis panah ganda" tombol lan klik ing lambang setelan, banjur sampeyan bisa ngakses imbuhan clip, imbuhan video, imbuhan transisi, etc.

make imovie slideshow

Langkah 2. Tambah music kanggo slideshow iMovie

Music nyetel nada muni slideshow Panjenengan. Nambahake musing kanggo slideshow iMovie mung minangka prasaja minangka nambah potret lan video. Supaya klik icon audio ing corder tengen ngisor, banjur seret lan selehake file audio sing dipengini kanggo timeline. Multiple songs bisa ditambahake menyang iMovie. Nanging, iMovie ora ndhukung kaping soundtrack. Yen perlu, sampeyan perlu gabungke kaping trek song audio editor external sadurunge ngimpor kanggo slideshow iMovie. Sampeyan uga bisa aplikasi efek audio lan swara Filter nggunakake ekualiser.

make imovie slideshow

Langkah 3. Ekspor slideshow iMovie Panjenengan

Movie ndadekake enggo bareng kamungkinan telas. Sing ngupload video sing online, iMovie ngidini kedhaftar langsung upload kanggo MobileMe Gallery, YouTube, Facebook, Vimeo, CNN iReport, etc. Yen sampeyan milih kanggo nuduhake slideshow iMovie nggunakake Media Browser, sampeyan bakal njaluk slideshow muncul ing aplikasi liyane Mac kaya Iweb . Iku apike kanggo ngekspor slideshow iMovie kanggo iTunes supaya sampeyan bisa puter maneh slideshow cepet lan gampang nyelarasake karo piranti seluler kaya iPhone, ipod lan iPad.

make imovie slideshow

Part 2: Lan cara sing luwih gampang kanggo nggawe slideshow ing Mac

wondershare fantashow
iMovie kalebu persil saka tema sing nggawe film slideshow profesional ing klik. Nanging kanggo pamula, iku luwih apik kanggo miwiti karo ora tema kanggo mangerteni nggunakake iMovie. Yen slideshow tema madat, Fantashow for Mac uga menehi mancorong tema , kang ngompliti apik kanggo iMovie, nanging karo etos luwih gampang lan luwih cepet kinerja. Punika guide carane nggawe slideshow nggunakake alternatif iMovie iki. Mangerteni liyane >>

Langkah 1. Pilih gaya kanggo slide show Panjenengan

Run Fantashow for Mac. Mlebu lan milih gaya slideshow favorit saka perpustakaan gaya. Klik "Aplikasi" kanggo miwiti nggawe slideshow dhewe.

make imovie slideshow

Langkah 2. Pribadhi gaya

Banjur pindhah menyang "Pribadhi" tab. Sampeyan bisa langsung nyeret lan nyelehake potret utawa video kanggo storyboard ing. Setel dadi wektu saben potret utawa video kanthi ngeklik "Setel Duration" lambang.

Sampeyan salah siji seret-n-nyelehake musik kanggo slideshow utawa klik "music Fantashow" folder lan nggunakake perpustakaan musik free kasedhiya. Sawise nambahake musik, tracker swara bakal katon ing ngisor iki storyboard ing. Klik kaping pindho kanggo nangekake penyuntingan. Kene sampeyan bisa motong, nyetel wiwitan lan pungkasan wektu, nyetel volume swara lan fade ing metu / efek sing kaya. Sampeyan uga bisa nambah intro / kredit utawa teks ing tab cocog sing kaya.

make imovie slideshow

Langkah 3. Gampang nyimpen utawa nuduhake slideshow Panjenengan

Nalika pagawean nggawe slide show, pindhah menyang "Share" tab. Panjenengan saged langsung nuduhake karya menyang Facebook utawa YouTube utawa nyimpen disk lokal lan seluler piranti. Apa liyane, sampeyan uga bisa ngobong kanggo DVD.

make imovie slideshow

Top